Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Sheeney przytulam i życzę by relacje z mężem poprawiły się jak najszybciej( i tego samego życzę Kani by wszystkie kryzysy z lubym powróciły na właściwe tory). Doris zdrówka dla Mikołaja:-)Emiliab super że z Frankowymi biodrerkami ok:-)Roxannka nieustannie życzę Ci zdrówka i byś zamiast antybiotyku w końcu napiła się desperadosa:-)Happybeti przyłączam się do Efy i życzę Ci byś cieszyła się meżem ile możesz:-)

kaszki zjada, więc przynajmniej tu mam pole do popisu. Coś bedzę kombinować bo czas powiedzieć cyckowi baju, baj:-) a co do kończenia karmienia hmmm a kaszki Alutek zjada? może spróbuj jej podawać swoje mleko z mm, już kiedyś pisałaś że nie bardzo ale gusta się zmieniają, dziś jedzą to za miesiąc tego nie chcą więc może akurat się przekona, ja małymi bardzo małymi kroczkami wprowadzałam jej mm, a psychotropy to nie wstyd...
u nas też jest tak, że raz piękne spanie w łóżeczku a raz obraza stanu i kojec w doopkę parzy i tylko posłanie rodziców jest oki [teraz mamy właśnie tą 2ga opcjęale moje dziecie to chce mnie wykończyć jak nic, znowu się obraził na spanie w łóżeczku, on tak ma co kilka tygodni, raz jest wszytsko ok i tylko główke przykłada do materaca już śpi, a potem coś mu się odwidzi i tylko go do łóżeczka wkładam i jest albo płacz albo bawić się chce chociaż oczka do snu trzechyba oswieje zanim on roczek skończy
co ja czytam ... makuc i sariska mają dzisiaj randewuja też chce !!!! :-( ehh myślałam że pierwsza do Lbl zawitam, ale mojemu ślubnemu szkolenia odwołali i czekam teraz na sposobność ;-) no i Kraka też musowo trza odwiedzić, ale fajnie by było jakby nas się więcej zgadało co do terminu
![]()
] i siwejąca MAKUC niedługo z siwiejącą ROXI będą chodzić i marudać
Spotkanie udane (mam wtyki u Sariski więc już wiem;-))ale prosimy o dokładną relację spotkania "twarzą w twarz"

Mordkę RYSI zawsze i wszędzie oglądac chcemy więc wiesz... 
:-)