Własnie MARGERRITA Patryk daje sobie radę z butelką? Bo z tego co piszesz to on taki cycomaniak jak moja Alutkowa...
pije z kubka, bidonu lub pipetką do leków dostaję, zje może z 15/20 mililtrów (mleka, bo soki i wodę pije ładnie) a wszytskie butle są blee,
Kania, te zabezpieczenia to WINDOW LOCKS firmy ProTech safety Solutions, albo Pro Child tech Safety Solutions - takie dziwne to logo, hehe (mają adres na opakowaniu
.: Easy Products :., możesz tam zerknąć)
Rysia, miłego masażu. oby pomógł
my kupowaliśmy zabezpeczenia w ikei, całkiem si
No to Laura ma pierwszego zeba. Postukalam wlasnie lyzeczka i jest dolna jedynka.
gratulacje!!!
Margerita no i jak tam po pomarańczach? Wszystko ok?
odpukać, żadnych niepokojących objawów nie byłlo
bidulek, normalnie trzeba mieć oczy dookoła głowy i mimo to się nie da tych maluszków dopilnować
Zwariuję z tą moją torpedą. Był tuż za mną, jak szłam sprawdzić na balkon, czy pościel już wyschła, a jak po minucie wracałam, to dziecka ni widu, ni słychu. Wołam, nic! A mamy dosyć duże mieszkanie. W jego pokoju go nie było, w sypialni też nie, z kuchni cisza... Znalazłam go w łazience jak zaglądał do kibelka, hahahaha!
haaa!!! aż sobie bardzo realistycznie to wyobraziłam

witam. wszyscy już o mnie zapomnieli więc się rozpisywac nie będę i napiszę tylko że Agusia prawie zdrowa, trochę jeszcze aktar ma i sporadyczny kaszel ae ogólnie jest ok.
super, że mała ma się lepiej
Kania ja do tej pory nie moge zrozumieco co mu chodzi.Ubzdural sobie wiele nieprawdziwych rzeczy i za nic nie potrafi zrozumiec innego punktu widzenia niz jego wlasny.Poza tym wiele przykrych sytuacji mialo miejsce

to tak efa podobnie jak ja myśli, może Twoja psiapsióla zachowała się dwuznacznie w stosunku do Twojego męża, to zanczyło by, że nie jest dobrą psiapsióła a za to masz dobrego męża,
dwa: wymskęło jej się coś czego twój m. nie powinien wiedzieć, a ona nawet nie zauważyła, że to powiedziała
trzy: miałyście babskie ploty i mąż was podsłuchał i Ty mówiłaś coś o nim czego on nie powinien słyszeć,
a co najważniejsze coś ci nasi facie się jakoś zbiorowo popsuli ostatnio, (mój chodzi jakby okres miał dostać; )
sheeney moze spróbój z mężem tak poważnie porozmawiać, co się stało i dlaczego ma taki stosunek do Twojej przyjaciółki
życzę by się wszytsko jak najlepiej ułożyło
wiesz ja już od dawna mam w głowie skończenie karmienia, więc wolę nie ;-) stwie rdzam, że skoro Alutek nie chce cyca to łaski bzzz tylko ta jej niechęć do mm mnie dręczy i w gruncie rzeczy to nie wiem jak rozwiązać tą sytuację. Z jednej strony jakby wogóle odrzuciła moje mleko to bym nie płakała a z drugiej to skoro ona mm niet to czym ją żywić będę

takie błędne koło to jest niestety...
jak je jogurty/ nabial/ kaszki to podobno tragedi nie ma,
Doris, cieszę się, że oo wizycie jest ok. zrób to usg i nie martw się na zapas
Dziulka, Kroma, Madlein suwaczkowe gratki
a czy ja wam już pisałam, że NIENAWIDZĘ KORKÓW, normalnie cały Gdańsk mamy tak rozkopany, że nie da się przejechać przez miasto