reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hej dziewczynki:-)
Miłosz śpi od 20 więc mam troszku czasu dla siebie....co do dzisiejszej wycieczki to nigdzie mojego chłopine nie wyciągnęłam (a raczej on się wyciągnął z Miłoszem a ja zostałam w domu) bo znowu się pokłóciliśmy:szok:co jak co ale wnioskuje że u mnie nie było większych kryzysów na 5 czy 7 lat (tak jak pisałyście że zazwyczaj jest) a jest teraz na 8 lat!!!Mam go dosyć na całej linii i gdybym tylko mogła to wysłałabym go gdzieś na jakiś czas by oczyścić atmosferę w domu bo ta bakteria (insekt) w domu ewidentnie mi wadzi;-)
Dawidowe życzę Ci byście w końcu byli w trójkę...kurcze gdyby się tak dało to ja bym swojego wysłała do tego wojska za twojego (i obydwie byłybyśmy zadowolone):-)a i przede wszystkim gratki zębulkowe dla Laurki:-)
Makucku super że Alutek tak szybko przyzwyczaiła się do łóżeczka:-)
Dobranocka szybciutko chwal się fotkami...czekamy zniecierpliwością jak wyglądasz z Wojtusiem w brzuszku:-)
Elwirka przytulam i łączę się z Tobą w bólu "niereformowalnych" facetów:wściekła/y:
Kania fajnie że nocka ok...oby dzisiejsza też taka była:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ELWIRKA bo facet to TYLKO facet i w 90% tylko terapie wstrząsowe działaja. Ja swojego czasu tez musiałam do rodziców wyjechac, co by atmosfere oczyścic. Także wiem co czujesz...
RYSIA i u Was tez nietenteges? :( może kup mu na gruponie jakąs wycieczke dookoła świata na miesiąc to odsapniesz ;-) a tak serio to :* i obyście szybko doszli do porozumienia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry