reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja juz ruga szklanka pepsi a skonczy sie na wypiciu całej 2 litrowej butli. niunia tanczy w łózeczku i spiewa lalalala. Nic mi sie dosłownie nie chce ale jutro musze ogarnac choc ze 30 minut. Dobrze ze jutro wolne to tydzien pracy krótszy.

rysia85 i jak udało się gdzieś chłopinę wyciągnąć? Mój zadzwonił do mnie godzinę po tym jak wyszedł z domu że jutro będziemy mieli grilla ze znajomymi, poumawiał nas, kupił prowiant:-).
doris witaj! super że wczasy się udały.
dawidowe przytulam, i jak tam Laura, będzie wojować dziś do późna? Tak w ogóle to dawno nam jej nie pokazywałaś na zdjęciach!:-(
dobranocka u nas wszelkie balony też robią wielką furorę! Dziewczyno Ty nawet w ciąży masz lepszą figurę ode mnie! Tak więc proszę mi tu wstawiać zdjęcia zrazem swoje jak i Justysi na trawce! I jak idzie kompletowanie wyprawki chłopięcej?
mamaagusi to rzeczywiście wymęczyliście Agusię:-)
E- lona, dawidowe gratki zębowe!
makuc chwal się chwal, przecież jest czym!!:-) No i oby lekcje minęły szybko.
elwirka a Twoj mąż to tak często popija? Dobrze że masz gdzie się podziać z córcią.

Do mnie mąż dzwonił przed chwilą że będzie w domu coś koło 2 w nocy. Boże wczoraj był tam 24h dziś 12h... ile to ludzie mogą bawić się na ślubie???:baffled:
Zła jestem!

Bry wieczór.

Dawidowe to faktycznie spacerki macie ciekawe, tzn. Ty masz na dwie ręce, gratuluję kolejnych ząbków :-) czemu Ci smutno? mów co na serduchu leży, a jak nie chcesz to jedyne co mogę zrobić to prztulić wirualnie :***
Elwrika jak z mężem? uuu doczytałam, przykro mi ze mąż dalej imprezuje. Dobrze ze macie gdzie w tym czasie być a nie siedzieć w domu i patrzeć na to wszystko. Tulam mocno :*** mam nadzieję że mu rozum do głowy przyjdzie.
Paolcia gratuluję pierwszego zębolka u Julci.
Mała_mi cieszę się, że list już kończysz, że z mężem lepiej :-) ja czasami lubię być wieczorem sama w domu, kiedyś się bałam teraz już się nie boję. Szkoda że z tak długiego weekendu tylko jeden dzień możecie wspólnie spędzić. Udanego grilla jutro :-)
Makuc, Dobranocka u mnie to samo jak spacer to w towarzystwie bo spamemu bez celu chodzi się beznadziejnie...
Makuc widzę że dzisiejsza nocka u Was super :-) gratuluję sukcesu w bezproblemowym zasypianiu Alutki :-)
Roxannka super, że teściowa tak smacznie gotuje, a Patryk pewnie miał ochotę na coś innego niż na zupkę babci. A nie masz jakiś spoko sąsiadek, z którymi mogłabyś się umówić wieczorem? uuu co ja czytam nocka dziś fatalna, współczuję Kochana, trzymam kciuki za tą nockę, żeby Patryk dał się Wam wyspać.
Ida, Sarsia, Dziulka jak po baletach?
Kroma najedz się bidulko bo napewno po tych baletach kiepsko z Tobą :-) jak dla mnie dobra orkiestra na weselu to podstawa :-)
Happy fajnie, że imprezka się udała, że jesteście zadowolone, wypoczęte, wyspane :-)
Alicja dała Wam pospać córcia :-) ja mąż z Isią? przestali marudzić? doczytałam to musi go nieźle boleć skoro na Ketonalu, u Oliwki też idą właśnie dwójki ale nie da sobie do buziaczka zaglądnąć :-(
E-lona gratuluję ząbka kolejnego u Laury.
Rysia super, że Miłosz tak ładnie śpi, hmmm fakt zawsze można się wcześniej położyć ale po co jak spać się nie chce, będziesz się tłuc po łóżku?
Witaj Doris :-) opowiadaj co u Ciebie, jak chłopcy się bawili? jak z J?
Dobranocka głupotki piszesz, Ty gruba? chwal się brzuszkiem, chyba się nie wstydzisz?

Dzień minął bardzo szybko, przede wszystkim nocka była z jedną pobudką ale to raczej zasługa czopka niż samego spokojnego snu. Poza tym na babski wieczór się wybrałam piętro wyżej, miałam w planie posiedzieć przy herbacie ale sąsiadki namówiły na % i raczyłyśmy się "wściekłymi psami". Mąż sąsiadki wybrał się do mojego z buteleczką i tak sobie we dwójkę siedzieli też przy %. Dziś spacerki do parku, do rynku, spotkałam swego dyrka, obiadek, zakupy pieluchowe co by jutro nie brakło. Kąpiel była już po 19 bo mało dziś spała w ciągu dnia więc padła po kąpieli przy butli. Na razie śpi spokojnie, mamy w planie film obejrzeć ale ja już ledwo widzę na oczy więc pewnie tylko na napisach początkowych się skończy...jak dla mnie :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry