reklama

Październikowe Mamy 2010

Jakby ktoś pytał to jestem i żyje :rolleyes2: Ale humoru i czasu u mnie niet :no:

sheeney,
ogromniaste gratulacje!!! Z całego serca życze, żeby w maju urodziła się mała Hania :-)

natolin, mila, suwaczkowe gratulacje dla Piotrusia i Patrysia :-):-)

sarisa, cztery głosiki ode mnie i Ptyśka poszły na konkurs :tak:

o moim konkursie to chyba wszyscy (oprócz rysi :*) zapomnieli :sorry2: ale on to i tak z góry przegrany bo tam niektórzy już mają ponad 1000 głosów nie wiem jakim cudem :baffled:

a i jeszcze dla chorowitków Dodunia doris, Alutki i makucia, nat i Piotrusia, Miłoszka rysi, Łukaszka małej mi, dużo zdrówka !!!

reklama
ROXI jak to nikt nie pamięta? a jaaaa? klikam codziennie no ale coś mi się zdaje, że tu jakieś oszukaństwa idą skoro niektórzy az tyle głosów mają :szok: [od razu mi się ten SARISKOWY konkurs chustowy przypomniał...]
na razie jestem i mnie nie ma. ech. Młoda prycha i kicha i końca nie widać... sil nie mam na to wszystko dosłownie.

roxanka- a ja wchodzę a tam nie ma twojej foty tylko ogólny link :szok: dawaj mi bezpośredni, a nie ważne czy wygrasz czy nie i tak Ptysio najsłodszy jest, z tych dzieciaczków :-)

makuc- współczuje, takie zakatarzone dziecię to najgorsze jest bo nie może oddychać i ciężko mu spać.

Roxanka
doszłam, już mam was :-D

no i się mi morda uśmiechnęła bo dostałam kasę za ten kurs :-)

Ostatnia edycja:
Mamaagusi wiem, ze proste nie jest, doskonale rozumiem, super że Twoja dziecinka tak sobie długo śpi :-) a co to za szkoła? tzn. kierunek?
nie chciałabym zdradzać bo się śmiać będziecie. ale znalazłam inną szkołę i oferują ten kierunek to może od następnego roku się uda bo teraz pewnie już rekrutacja zakończona.
Agusia śpi. szybko zasnęła ale nie dziwię się bo się wybiegała dziś jak nie wiem co. normalnie szok. tak nagle zaczęła chodzić a jeszcze wczoraj bała się puścić moją rękę. normalnie duma mnie rozpiera:-)
sheeney śliczny suwaczek:-)

a ja doczytalam w końcu zaległości wczorajsze :laugh2:
RYSIA mam nadzieję, że u Miłoszka to tylko przeziębienie i jutro już z Nim lepiej będzie :tak:
RENATA lubię Cię czytać na glównym, wiesz?
DOBRANOCKA o wow ale cudny ten Twój brzuszek. a skoro zgaga minęła to rzeczywiście pewnie się obniżył.
DAWIDOWE :wściekła/y: newet nie myślałam, że ludzie potrafią być aż tak niepoważni odnośnie umawiania się z innymi. Trzymam kciuki za szybkie znalezienie lokatora!
IDA nad tym przekwalifikowaniem to i ja się zastanawiałam swojego czasu, bo studia filologiczne mają sens rzeczywiście tylko wtedy kiedy się ktosiek w nauczaniu luluje. I gdybym mogła cofnąc czas to na 100% inną droge bym obrała a tu o! :crazy:

i nie wiem co jeszcze :sorry2: tak to jest jak się z pamięci pisze. Poza tym jakaś zmęczona się czuję... br.

reklama
makuc- ty byś zmieniła nauczanie, a ja bym chciała nauczać. Oddaj mi swoje pedagogiczne a ja ci dam moje księgowe :) A zarobiłam aż prawie 900 zł zdziwiłam się, myślałam, że będzie 700 zł.

Moje padły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry