reklama

Październikowe Mamy 2010

sheeney wielkie gratulacje!!!! Dobra robota-twoja i Tomka:-D:tak::happy2:. Buziaki wielkie dla was! I życzę Wam Hani;-).

sugar jak miło cię czytać:-)

To samo właśnie pomyślałam ;)

Sugar kupę lat kobieto! Brakuje mi tu Ciebie.
Tęskniłyście :-D :-D :-D

dawidowe skąd ja to znam... ludzie się umawiają na rozmowy o pracę i się nie pojawiają... laskę zatrudniłam, zrobiła medycynę pracy, dostala umowę i nie przyszła... bo się rozmyśliła...

sheeney serdeczne gratulacje :-D

Czy ktoś mnie oświeci ile to już spośród nas zafasolkowanych?

reklama
natolinko, mila gratulację dla Waszych pociech:))

doris, rysia, makuc, mała mi zdrówka dla dzieciaczków, oby choróbska szybko odpuściły a kyszzz!!!!!

dobranocka no takiej figurki w ciąży to tylko pozazdrościć:))

A ja znów mam nerwa na teściową, powiecie - pierdoła ale tak się dziś wkurzyłam jak przyszłam po Were. Ona jej w domu ubiera rajstopy i grube spodnie ocieplane.....nosz kurde przecież w domu ok 23 ma a przecież zimy nawet jeszcze nie ma, więc zapytałam czy przypadkiem zimą jej kombinezonu w domu ubierać nie będzie. Mam nadzieje ze dotarło do niej co nie co://

A dziś udało nam się kupić butki. W sumie to wyboru nie było i kupiłyśmy za 80 złotych firmy emel te co paolcia chwaliła:))

Jutro piątek juhuuuu już sie doczekać nie mogę:)))))))

Chciałam z wami popisać ale mąż mnie wygania od kompa buuu ... więc życze tylko dobrej nocki i mam nadzieje, że jutro uda mi się na dłużej zawitać!
Buziole :*

edit.
renata, makuc, kroma :***

makuc
, mi też się odrazu ten sariskowykonkurs przypomniał, bo tam też ludzie jakąś nieziemską ilość głosów zbierali :/

kroma,
ciesze się że doszłaś ;)))

Ostatnia edycja:
Witam jeszcze raz wszystkie dziewczyny:)moze troche o sobie cos:no wiec mam na imie Agnieszka,mam 32 lata,moja corcia Lenka to moje pierwsze dziecko.moze uda mi sie czesciej pisac bo do tej pory to tylko was podczytywalam i powiem Wam ze duzo cennych rad sie dowiedzialam na temat dzieciaczkow.

Ostatnia edycja:
ja tylko na chwilkę, bo znowu dzisiaj po kraju podróżowałam. Olek nauczył się sterować kontenerowcem, więc w ogóle nie wiem, co zrobię ;-). Byliśmy u dziadka (mojego taty) na statku w gdyni, bo przypłynął na 1 dobę.

natolin, Mila, serdeczne gratulacje dla Waszych aniołków!!!

Piję despe i wyję, bo na fb zobaczyłam, że nasz gitarzysta z czasów liceum ma nowy zespół i nagrał demo, a ja kurdę nie śpiewam i nie mam do czego i tak mi się wyć zachciało, buuuuuuuuu... Ryczę.
Dobranoc, kochane, idę sobie popłakać do poduszki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry