reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Mysle ze dam rade z pisaniem i nadrabianiem was ale to jedynie tylko jak moj maly rojberek bedzie spal bo tak to masakra tylko u mamy i nic wiecej no chyba ze dobre wiatry zawieja to babcia albo tata:-)

No nic chyba juz uciekam spac bo o 6 pewnie trzeba bedzie juz wstac a i w nocy tez jakas pobudka bedzie.
Dobranoc wszystkim:-)

Ostatnia edycja:
hej moje kochane.

najpierw gratusie dla NATOLINKI i MILEJ dla dzidziusiow z okazji miesiecy okraglych:)
witamy IKE nr 2:))))))) pisz lasencjo byle duzo
IDUS sorrki ze dzisiaj nie zadzwonilam ale nie chcialam wyc do telefonu tudziez qrwami rzucac na moj wredny los.

wszystkim chorusianym dzidziusiom przesylam same slodkei caluski a wam mamusie sily zeby przetrwac te ciezkie momenty.

poza tym dzisiaj dostalam nerwa i dostaje go coraz bardziej jesli chodzi o prace do tego stopnia ze jadac do domu wylam za kierownica i jechalam na oslep. jak dojechalam do domu to tesciowa byla i akurat zaczynali obiad z malzem. ona zrobil rybe i ryz. nie zjadlam NIC. siedzialam i ryczalam... dostaje mega dola i wscieklizny!!! co z tego ze dzisiaj dostalam pochwale. kregoslup mi wysiada po dniowce, padam na ryj i mam dosc. ogolnie z mezem ustalilismy ze chyba maz bedzie pracowac na nock iw tygodniu i wtedy niania nam nie bedzie ptorzebna = ograniczenie kosztow do minimum. jak tesciowa pojechala to poszlam sie zdrzemnac zeby mnie nerwy puscily. mam za duzo stresow w tym momencie. jak wstalam to z nerwow umylam podloge na kolanach wszedzie malutka gabka...musialam wyladowac agresje coby nikomu nie zaszkodzic. pozniej poszlismy z Leanderkiem na spacer i plac zabaw- sesja zarypistych minek na galerii:)))))))))

i juz sama nei wiem co chcialam napisac....

DZIULKA a Ty nie możesz w tej pracy olac schematu i przestać zapierniczac jak glupia? szkoda Twoich i nerwów i sil! przecież musisz mieć ich dużo dla Leanderka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry