reklama

Październikowe Mamy 2010

Sheeney STO LAT !!! STO LAT !!! DLA TOMCIA Jr.

Bardzo dziękuję Wszystkim za życzonka dla Dorianka - zwłaszcza tych dotyczących zdrówka, bo teraz bardzo się przydadzą :-)

Natolin no jestem pod wielkim wrażeniem i gratuluje takiego wyniku w postach!!!

A u mnie :
Jak popołudniu troszke się polepszyło z tą gprączką Dorianka , tak na wieczór znów bylo to samo. Co za tym idzie noc znów masakryczna. Płakał praktycznie cały czas. No i ze względu na brak poprawy dziś znów była wizyta u lekarza. Tym razem niestety nie mogłam isc, poszedł J. i własnie dzwonił . Wszystko się już wykluło: Dodo ma opryszczkowe zapalenie gardła! (niegdy nie słyszałam o czymś takim) , ale podobno wlasnie przy tym jest bardzo wysoka gorączka , którą ciężko zbić.Bardzo boli to gardełko dlatego tak płacze. Dziwi mnie tylko ,ze nawet kaszelku nie ma. Mamy masę lekarstw , syropków , witamin, nystatynę itd. Dobrze przynajmniej ,ze już wiadomo co mu jest ;-), teraz tylko leczyć i czekać na poprawę.

A teraz zabieram się za nadrabianie.

reklama
Dorisku:-(:-(-biedny Dodo...Oby leki jak najszybciej pomogły.:***

...a ja się pochwalę,że wreszcie zrobiłam porządek z ubrankami Amelki- przejrzałam wszystko,posortowałam,poodkładałam ,poukładałam .A zmobilizowała mnie koleżanka,ktora wczoraj wpadła z dwoma worami ciuszków po swojej dwulatce...i reklamówka bucików...no i mam dylemat straszny z tymi bucikami,pewnie wiecie,co mam na myśli...są takie śliczne niektóre,mało "zużyte",dobrych firm...ech...:-(

Szkoda,że tak się porobiło...może napisz do adminów?Może oni to wyjaśnią,dlaczego Ci tak się dzieje?Ja,pamiętam,kiedyś pytałam o jedną rzecz Bestyję i dostałam odpowiedź bardzo szybko:tak:

Bry...

Doris, Sheeney wszystkiego najlepszego dla Dorianka i Tomcia z okazji 1 urodzin !!!

Dawidowe, Doris może przeglądarkę zmieńcie??? ja mam Chrome i wszystko dziala bez zarzutu.
Dawidowe jak Laura???
Efa jak Oluś? spadła mu temp?
Kroma samodzielnego chodzenia Arkowi, Ola pewnie cała happy :-)
Doris zdrówka dla Dorianka, dużo, dużo !!! trzymam kciuki, zeby leki pomogły i to zapalenie szybciutko minęło.
Rysia to miło, że z facetem lepiejk, masz rację szkoda czasu na zbędne sprzeczki. Gratki Miłoszowi samodzielnego chodzenia"-) Tęsknimy.
Dziulka to Ci się córcia rozgadała na dobre, super !!!
Strip zdrówka Wojtusiowi życzę i gratuluję mu nowego słownictwa ;-)
Roxannka Patryka odpuści katarek :-) Cieszę się, że doceniasz te zmiany, a co do snu Patryka to na pewno się ureguluje jak się przyzwyczai do żłobka :-)
Elizabennet cieszę się, ze palec się goi, no tak jak coś robisz to trudno się nie urażać, życzę dużo odpoczynku w weekend :-)
Elwirka koniecznie się kładź jak Oliwia zasypia :-)
Natolin szacun - 6000 piękny wynik, zdrówka dla Pudzianka. Czemu nie możesz mu sama noska opróżnić? Może zainstaluj przegladarkę Chrome?
Makuc jak tam Twoje gardełko? byłaś u dr???
Ida współczuję poparzenia, mam nadzieję że się szybko zagoi a jak zdrówko???
A co do męża hmmm może taki chwilowy kryzys??? Będzie dobrze :***
A co do uczennic hmmm nikogo do nauki nie zmusisz, przecież jak sama nie chce się uczyć, to na siłę tłuc jej będziesz???
Mamaagusi jak zdrówko???

Wybaczcie, że ostatnio niewiele o sobie piszę ale jakoś weny brak...

Ostatnia edycja:
uwaga, uwaga 6000 :-)
gratki :laugh2: jesteś bezkonkurencyjna u nas w tym tamacie ;-):rofl2::happy:

a my dzisiaj do 8 pospaliśmy przez co D. do pracy nie poszedł.
Chulerne kaloryfery dalej nie grzeją (znaczy jakimś dziwnym cudem grzać przestały) i Alicja z zimna dała w nocy taki popis swoich możliwości wokalnych, że myślałam, że ja na balkon z łóżeczkiem wystawię. Koniec końców po 1 w nocy wylądowała z nami w łóżku i tak spała do rana... Najgorsze jest to, że ja ją przykrywałam wszystkim czym się dało a ona się i tak za 10min. rozkopywała i ryk, że zimno :eek:
Awantura w administracji zrobiona (okazało się, że nie jesteśmy pierwszymi, którzy dzwonili) i dzisiaj ponoć ma być ok. Tia :crazy::confused2:
Przez to wszystko rozlazła jestem, za nic się zabrać nie mogę a robota czeka i woła i chyba się nie doczeka w końcu jak tak dalej pójdzie. Ech. Nie smęcę. Spadam. A Was nadrobię później :*

P.S a gardło jak bolało tak boli tylko jako takie odgłosy z siebie wydobywać już mogę, więc nie jest najgorzej.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry