• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Sheeney STO LAT !!! STO LAT !!! DLA TOMCIA Jr.

Bardzo dziękuję Wszystkim za życzonka dla Dorianka - zwłaszcza tych dotyczących zdrówka, bo teraz bardzo się przydadzą :-)

Natolin no jestem pod wielkim wrażeniem i gratuluje takiego wyniku w postach!!!

A u mnie :
Jak popołudniu troszke się polepszyło z tą gprączką Dorianka , tak na wieczór znów bylo to samo. Co za tym idzie noc znów masakryczna. Płakał praktycznie cały czas. No i ze względu na brak poprawy dziś znów była wizyta u lekarza. Tym razem niestety nie mogłam isc, poszedł J. i własnie dzwonił . Wszystko się już wykluło: Dodo ma opryszczkowe zapalenie gardła! (niegdy nie słyszałam o czymś takim) , ale podobno wlasnie przy tym jest bardzo wysoka gorączka , którą ciężko zbić.Bardzo boli to gardełko dlatego tak płacze. Dziwi mnie tylko ,ze nawet kaszelku nie ma. Mamy masę lekarstw , syropków , witamin, nystatynę itd. Dobrze przynajmniej ,ze już wiadomo co mu jest ;-), teraz tylko leczyć i czekać na poprawę.

A teraz zabieram się za nadrabianie.

reklama
Dorisku:-(:-(-biedny Dodo...Oby leki jak najszybciej pomogły.:***

...a ja się pochwalę,że wreszcie zrobiłam porządek z ubrankami Amelki- przejrzałam wszystko,posortowałam,poodkładałam ,poukładałam .A zmobilizowała mnie koleżanka,ktora wczoraj wpadła z dwoma worami ciuszków po swojej dwulatce...i reklamówka bucików...no i mam dylemat straszny z tymi bucikami,pewnie wiecie,co mam na myśli...są takie śliczne niektóre,mało "zużyte",dobrych firm...ech...:-(

Szkoda,że tak się porobiło...może napisz do adminów?Może oni to wyjaśnią,dlaczego Ci tak się dzieje?Ja,pamiętam,kiedyś pytałam o jedną rzecz Bestyję i dostałam odpowiedź bardzo szybko:tak:

Bry...

Doris, Sheeney wszystkiego najlepszego dla Dorianka i Tomcia z okazji 1 urodzin !!!

Dawidowe, Doris może przeglądarkę zmieńcie??? ja mam Chrome i wszystko dziala bez zarzutu.
Dawidowe jak Laura???
Efa jak Oluś? spadła mu temp?
Kroma samodzielnego chodzenia Arkowi, Ola pewnie cała happy :-)
Doris zdrówka dla Dorianka, dużo, dużo !!! trzymam kciuki, zeby leki pomogły i to zapalenie szybciutko minęło.
Rysia to miło, że z facetem lepiejk, masz rację szkoda czasu na zbędne sprzeczki. Gratki Miłoszowi samodzielnego chodzenia"-) Tęsknimy.
Dziulka to Ci się córcia rozgadała na dobre, super !!!
Strip zdrówka Wojtusiowi życzę i gratuluję mu nowego słownictwa ;-)
Roxannka Patryka odpuści katarek :-) Cieszę się, że doceniasz te zmiany, a co do snu Patryka to na pewno się ureguluje jak się przyzwyczai do żłobka :-)
Elizabennet cieszę się, ze palec się goi, no tak jak coś robisz to trudno się nie urażać, życzę dużo odpoczynku w weekend :-)
Elwirka koniecznie się kładź jak Oliwia zasypia :-)
Natolin szacun - 6000 piękny wynik, zdrówka dla Pudzianka. Czemu nie możesz mu sama noska opróżnić? Może zainstaluj przegladarkę Chrome?
Makuc jak tam Twoje gardełko? byłaś u dr???
Ida współczuję poparzenia, mam nadzieję że się szybko zagoi a jak zdrówko???
A co do męża hmmm może taki chwilowy kryzys??? Będzie dobrze :***
A co do uczennic hmmm nikogo do nauki nie zmusisz, przecież jak sama nie chce się uczyć, to na siłę tłuc jej będziesz???
Mamaagusi jak zdrówko???

Wybaczcie, że ostatnio niewiele o sobie piszę ale jakoś weny brak...

Ostatnia edycja:
uwaga, uwaga 6000 :-)
gratki :laugh2: jesteś bezkonkurencyjna u nas w tym tamacie ;-):rofl2::happy:

a my dzisiaj do 8 pospaliśmy przez co D. do pracy nie poszedł.
Chulerne kaloryfery dalej nie grzeją (znaczy jakimś dziwnym cudem grzać przestały) i Alicja z zimna dała w nocy taki popis swoich możliwości wokalnych, że myślałam, że ja na balkon z łóżeczkiem wystawię. Koniec końców po 1 w nocy wylądowała z nami w łóżku i tak spała do rana... Najgorsze jest to, że ja ją przykrywałam wszystkim czym się dało a ona się i tak za 10min. rozkopywała i ryk, że zimno :eek:
Awantura w administracji zrobiona (okazało się, że nie jesteśmy pierwszymi, którzy dzwonili) i dzisiaj ponoć ma być ok. Tia :crazy::confused2:
Przez to wszystko rozlazła jestem, za nic się zabrać nie mogę a robota czeka i woła i chyba się nie doczeka w końcu jak tak dalej pójdzie. Ech. Nie smęcę. Spadam. A Was nadrobię później :*

P.S a gardło jak bolało tak boli tylko jako takie odgłosy z siebie wydobywać już mogę, więc nie jest najgorzej.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry