reklama

Październikowe Mamy 2010

KANIA eee to niefajnie ,ze dołeczek Cię dopadł. No ale zwariwałas? Będziesz się smutać??? A po co??? Potrzebny Ci ten dołek jak zęby w d*pie! ;-) :-D. Przesyłam pozytywne fluidki z ogromną nadzieją ,że jakos pomogą.

Poddaję się z tym forum :-(

reklama
Strip, strasznie współczuję tych pleśniawek :(.
Doris, dużo zdrówka dla Dodusia.
Roxi, życzę Ptysiowi pozbycia się katarku.
Happy, ja nigdy spać nie mogę, jak jest pełnia księżyca. Może mnie kiedyś pokąsał jakiś wampirzy paskud, takie czasy, że kto wie ;-)
Dawidowe, ja Ciebie kobieto podziwiam: te podróże z tobołami pociągiem, te zakupy na 2 tygodnie. Ty jesteś niesamowita, chylę czoła!
Iduś, co z tymi facetami jest??? Życzę, żeby mu się naprawiła myślaczka.
Nat, co do przeglądarki, to forum nie sprawia żadnych kłopotów pod Google Chrome. Do tego to najszybsza przeglądarka, jaką miałam kiedykolwiek i lubię jej używać. O... doczytałam, że u Ciebie nie pomogło zainstalowanie Chrome...
Kaniu, dzięki że pytasz o zdrówko Olusia :*. Dzisiaj już nie ma temperatury, wszystko jest w porządku :)
makuc, życzę ciepełka i to szybciutko :*

Doris, Sheeney
dla Waszych kochanych szkrabów, Dorianka i Tomusia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

kania - nie , nie poddam sie tak łatwo . Własnie zrobiłam fotke tego mojego okna do odpowiedzi i wysłałąm do szwagra , który jest informatykiem. Czekam teraz na odpowiedź , co mi poradzi. ;-)

No własnie EFA - co z naprawą u dentysty?

;-)No własnie EFA - co z naprawą u dentysty?
Efa super, że temp spadła :-) a Ty już dentystę-sadystę odwiedziłaś? Naprawił to co schrzanił?

Aj, odwiedziłam. To już były dwie reklamacje w ciągu 1 miesiąca!!! Jak oni tam robią te zęby! Na szczęście nie płaciłam (bo niby za co???). Pierwsza plomba kosztowała mnie w czerwcu 150zł, a druga w sierpniu 170. I obie wypadły w ostatnim czasie! Co za bzdura!

A przed chwilką wróciłam z Olkiem ze spacerku bezwózkowego, dał radę przejść za rączkę ładne pół kilometra, chociaż podejrzewam, że w końcu poddał się z powodu bolących ramionek (po szczepieniach). Potem zaliczyliśmy wypadzik do ogrodu na malinki, znaleźliśmy do tego na drzewku jedną wielką gruszkę i teraz się bawimy cudakiem-pchaczem, który nam tu wyśpiewuje mega wypaśne piosenki z FP (bleeeech! czego się nie robi dla dziecka).

Moje słonko praktycznie porusza się już tylko na dwóch nóżkach, bardzo rzadko czworaczkuje (chyba że czegoś szuka pod szafkami). Tylko dziwi mnie, że jest dosyć drobniutkie - ma 71,5cm i 8900kg. Mam nadzieję, że mi szybko "wystrzeli", bo ze wzrostem spadł z 25 centyla na poniżej 3.

Efa to faktycznie nie przykładają się Ci dr :eek:. Mam nadzieję że teraz już będzie na jakiś czas dłuższy. Fajne są teraz takie spacerki, za rączkę ;-) My też jak nie pada, to spacerujemy, wózkiem to tylko do sklepu. Oliwia tak samo jak Oluś, raczkuje tylko jak musi coś wydobyć spod łóżka itp. A Ty z mężem wysocy jesteście???

Koniec pracy, idę poszperać za jakimiś ciepłymi swetrami. Popołudniu mąż z Oliwią będzie urzędował bo ja mam zamiar jechać do koleżanki do szpitala. Nie lubię takich wizyt ale dla Niej to innego wyjścia nie ma i lepiej że jest pod stałą opieką medyczną.

reklama
to ja się przywitam ale nic nie napiszebo obraziłam się na okienko do odpisywania. Nie mam ochoty pisać masła maślanego. Napisałam do adinistratorów. Zobaczymy. Dzis już robiłam awanture w necie bo mi wczoraj wyłączyli. Facet wmawiał mi że jak zapłace zaległe to włącza. Więc mu nawrzucałam aby wziął oczy w rece bo ja nigdy nie zalegałam zpłatnościami. Raptem po 5 minutach net działa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry