reklama

Październikowe Mamy 2010

hej:-)
Marzy mi się już ciepła,piękna wiosna...bo takiej pogody jak teraz nie znoszę (jest mi ciągle zimno,Miłosz uzależniony od dworu też nie jest zadowolony z takiej aury bo niestety nie może być ciągle na dworze,jak to było do tej pory...achh byle do wiosny:-)).Ostatnio Miłosz ładnie sypia(ł)...zazwyczaj nie wstawaliśmy wcześniej niż 7-8 i myślałam że tak super będzie już zawsze a tu dzisiaj pobudka 4.30 i jego wymowne spojrzenie:matka bawimy się-wstawaj:eek:teraz własnie udał się na drzemkę a ja mam czas pobyć choć chwile na bb:rofl2:

Dorisku,Sheeney wszystkiego najwspanialszego,najbardziej wyjątkowego i najcudowniejszego dla Waszych roczniaczków:-)
Dorianku,Tomku sto latek!!!:-):-):-) imagesCA6IFGD3.jpgZobacz załącznik 398379

reklama
Doris i Sheeney-Wszystkiego Najlepszego dla Was i Dorianka i Tomka STO LAT z Okazji Roczku!!!!!

U mnie też coś jest nie tak z pisaniem,nie mogę pogrubić liter:no:

Dla wszystkich roczniaków i ich mam dużo zdrówka i szczęścia życzymy!!! Przepraszam że nie składam gratek codziennie dla tych co obchodzą urodzinki ale czasu niestety brak,Karolek nie umie się sam bawić a w dzień teraz prawie nie śpi,urządza sobie drzemki dopiero ok 16 więc pozwalam mu pospać nie całą godz aby w nocy mi nie kusił,wybudzam go i chodzi mi spać o 20-21 i śpi do 7 więc nie jest źle,od paru dni nie budzi się w nocy na mleczko ale obiadkami i deserkami nadrabia;-)

Doris-Zdrówka dla Doriana aby się już tak nie męczył
Strip- dla Wojtusia również zdrówka,straszne z tymi pleśniawkami
Elizabennett-cieszę się że z nowu z nami piszesz i jesteś:-)
Elwirka25-Mam nadzieję,że Oliwka już nie długo będzie ładnie spała Ci w nocy! U nas Karolek 3 noce pod rząd budził się o 3 rano i bawił się ale na szczęście przeszło mu już:tak:
Dziulka-gratki dla Leane za to że tak pięknie zaczęła mówi

Miłego wieczorku życzymy
Buziaki

Miałam już nie zaglądać,ale troszkę chcę jeszcze "przetrzymac " Amelke- bo zjadła ze mną kolację i chciałbym,żeby była godzinka odstępu między kąpielą.Zrobiłąm paste jajeczno-tuńczykową .Polecam bardzo krajacz do cebuli do takich "kombinacji"- sieka wszystko i miesza błyskawicznie:tak:- jajka,pomidorki,papryka- wszystko pięknie drobnmiutko pokrojone.a wiecie,co jest najśmieszniejsze?Że nigdy jeszcze w nim cebuli nie siekałam:-D- jakos zawsze przypominam sobie o nim,jak mam coś dla Amelki przygotować:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry