reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania zawsze daje spacje po odpowiedzi do kolejnej osoby. A jak po wysłaniu widze do masło maslane i jestem lekko wkur.... Nigdy mi sie to nie robiło. Ja zawsze pisze długie w notatniku. Elwirka jakiej wizycieDoris też ma tak dziwnie z okienkami? Jak Dodo? spadła trochę temperatura? Dziulka ja jak dawałam korki zmatematyki to miałam jednego debila który w 5 klasie nie umiał tabliczki mnożenia. Rodzice do mnie z pyskiem że dostaje pały. Wiec im powiedziałam że albo oni siadaja i kują znim tabliczke i wtedy mogę dać korki albo siadam z nim ale oni mi zapłacą więcej bo będę potrzebowała wiecej godzin:najpierw natabliczke apotezadania. Pomogło. Po tygodniu ramtem się nauczył.Emiliab ja też nie dostałam oświadczeniaA ja dziś pojechałam do Pepco i potem byłam w Lidlu. Obkupiłam się w żywność na 2 tygodnie. Własnie spałaszowałam mrożoną pizze z Lidla. Pierwszy raz mi smakowała.Teraz niunia już padła a ja oglądam serial "on ona i dzieciaki" mają tam ciekawe pojdeście do wychowywania dzieci.Dzis mam ciekawy suwaczek

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane:-)
Czas przecieka mi między palcami-co zasiąde na bb to coś muszę zrobić itp więc czasowo ostatnio jestem mało osiągalna ale myślę o Was cały czas (a co tam troszkę Wam posłodzę:-D).Co u nas???urodziny udały się super,Miłosz przechodził roczek i teraz wszędzie go pełno więc spuszczenie go z oka choć na chwile grozi jego uszczerbkiem na zdrowiu:eek:poza tym z chłopem układa mi się jako tako (nawet lepiej niż tako) i niech tak zostanie bo już żem osiwiała przez nasze ostatnie sprzeczki:-pco jeszcze szukam (a raczej bardziej zamierzam:laugh2:)pracy albo czegoś podobnego co przyniesie mi jakiś dochód-bo jakieś marne grosiki przydały by mi się w portfelu bo żem zrobiła się dziadówa (a tyle rzeczy z witrym sklepowych mówi do mnie-kup mnie,a ja ni mam za co:eek:).aaa i dzisiaj moja psiapsióła urodziła córkę...małą Elenkę (zaczęła sn a skończyło się cc).co jeszcze???hmmm dzisiaj przyjechała do mnie ciotka czerwonym porsche i czuje się nietenteges ale racze się drinami coby ukoić bół z okazji jej przybycia (jak ja nie cierpie @)i to chyba tyle z rubryki-JA:tak:

a teraz chciałabym złożyć a raczej życzyć wszystkiego najlepszego z okazji roczku dla Leny,Laury i Maury:-)Sto latek Solenizantki!!!:happy:

a teraz biore się za czytanie co tam u Was (nie gwarantuje jednak że to wszystko nadrobię,ale przynajmniej mogę obiecać że postaram się być już na bieżąco:happy:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja jestem tak zła żem gotowa pozew rozwodowy składać... baaaaaaaaardzo zawodzę się ostatnio na moim tzw. mężu, aż słów brak
rysieczku, kambeknaserio bo będę płakusiać:rofl2: rozumiem, że @ nie lubisz, ale drineczki chyba są ok?:laugh2:więc życzę żeby ciocia odjechała jak najszybciej, ale "uśmierzacze bólu" niech się never nie kończą:cool2::-D:-D:-D
a z tymi moimi maturzystkami to jest tak o:
nr 1 - spore zdolności ale roztrzepaniec bez ambicji
nr 2 - takie se zdolności ale "nie mam czasu się uczyć, dobra, jakoś zapamiętam" i tak w kółko
nr 3 - bardzo zdolna ale tak "zaniedbana" przez standardowych polskich nauczycieli że szok! słów mnóstwo, gramatyki zero...
nr 4 - mało kapliwa, nawet bardzo mało... i czasu brak na naukę angielskiego bo z innych musi się uczyć... i tysiąc innych powodów że się nie nauczyła

najbardziej martwi mnie nr 1 i nr 4, bo 2 i 3 pewnie "jakoś" by i tak zdały...

ps. jak posmarowałam oparzenie bepanthenem to chyba dobrze zrobiłam, co? długo to będzie piekło?:-(:-(:-(

witam wieczornei z piwkiem:)))

ja jakos nei mam problemu z nowym forum:szok:

poza tym powiem wam cos: pekam z dumy!!!!!!!!!!!!!jestem dumna jak paw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po poludniu dwa nowe slowa: IDZIE (bo bawie sie z nia ze niby pajacyk idzie po podlodze do niej zeby ja polaskotac i mowie "idzie idzie idzie...") a drugie slowo wieczorem mnie po prostu rozwalilo!!!!!!!!!!!!!!!!!! niose ja do kapieli a ona " bui bui bui", mysle se: co ona chce??? co ona gada bo nei slyszalam BUI BUI. no nic. kapie ja a ona " bui, bugi bugi bui bui". nie reaguje. bire ja do recznika i ona zas BUI BUI, w konu tak mowie do niej " kiziaczku powiedz mi co to jest to BUI" a Leane na mnei duze oczyska i mowi BUZI!!! i pokazuje na swoje usta -w sensie BUZIA :))))))) nogi sie pod mna ugiely:))) no matka tepa nei zakumala to dziecko sie zdobylo na wypowiedzenie wyrazne:)))

poza tym tyle sie wybawilam z nai dzisiaj ze szok:)))))))))))) zaraz na galerie wrzuce linki do video z dzisiaj:) jest ich 7 ale krociutkie:)))))))))

Ja tylko na moment odrywam się od pisania pracy mgr. Melduję, że urodizny się udały, ale za to mamy inny problem i to dosyć poważny.... Moje dziecie ma zagrzybioną paszczę:( Całe migdałki i tylna ściana gardła pleśniawa na pleśniawce kożuch normalnie... śłina mu wylatuje, płakunia boli go bardzo do tego ma lekką gorączkę, chryoę jak nei wiem co :| oli go nie chce jeść i widać, że się męczy nei widizałąm tak zawalonego gardła grzybem nigdy jeszcze :(Pani doktor dałą nam coś do pędzlowania i to najgorsze musze mu na siłe otwierać buzię bo sam za chiny... i tam głęboko pędzlować a on aż ma odryuch wtmiotny biedny :( płakać mi się chce na to moje biedactwo... jutro jedziemy osłuchać bo ta chrypa mi się nei podoba.... i gorączka.
ża to z milszych spraw umie robić papa nie tylko móić ale tez machać rączką. Gada już bardzo dużo, nwoe słowa ma: dynia na dynei stojącą w kuchni, dynia papa. mói też bo jej nie lubi boi się trochę. w ogóle z chodzeniem nic do przodu za to gaduła... i to kumaty... np zakłądam mu kapcie a on mówi buty :D cyk cyk mów tzn cyt cy jak świaełko wyłaczamy itp masę nowych słów zna mói adam i agata tzn atata na mnei na asię siostrę A. mówi ata.

reklama
Melduje się, ale tylko żeby powiedzieć, że żyje ;-) i żebyście o mnie nie zapomniały przypadkiem :-p
U nas powolutku, tylko ten katar to chyba już Patryka nie opuści ... tak jak kania napisała, trzeba się przyzwyczajać :confused2:

doris,
dużo zdrówka dla Dorianka!!! doczytałam, że już troszke lepiej uff ... Ucałowania dla Was :***

makuc,
tobie też zdrówka życze bo doczytałam, że jakas angina cie dopadła:-(

e-lona, monimoni, moriam, STO LAT dla Laury, Lena i Maury :-):-):-)

a wiecie że mi się te zmiany podobają :sorry:

Dobra uciekam śpulkać bo to jakaś nieludzka pora, szczególnie, że Patryk ostatnio buntuje się na spanie nawet w nocy :baffled: a ja rano do pracy :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry