dawidowe
Fanka BB :)
Kania zawsze daje spacje po odpowiedzi do kolejnej osoby. A jak po wysłaniu widze do masło maslane i jestem lekko wkur.... Nigdy mi sie to nie robiło. Ja zawsze pisze długie w notatniku. Elwirka jakiej wizycieDoris też ma tak dziwnie z okienkami? Jak Dodo? spadła trochę temperatura? Dziulka ja jak dawałam korki zmatematyki to miałam jednego debila który w 5 klasie nie umiał tabliczki mnożenia. Rodzice do mnie z pyskiem że dostaje pały. Wiec im powiedziałam że albo oni siadaja i kują znim tabliczke i wtedy mogę dać korki albo siadam z nim ale oni mi zapłacą więcej bo będę potrzebowała wiecej godzin:najpierw natabliczke apotezadania. Pomogło. Po tygodniu ramtem się nauczył.Emiliab ja też nie dostałam oświadczeniaA ja dziś pojechałam do Pepco i potem byłam w Lidlu. Obkupiłam się w żywność na 2 tygodnie. Własnie spałaszowałam mrożoną pizze z Lidla. Pierwszy raz mi smakowała.Teraz niunia już padła a ja oglądam serial "on ona i dzieciaki" mają tam ciekawe pojdeście do wychowywania dzieci.Dzis mam ciekawy suwaczek
Ostatnia edycja:
ciekawe od czego to zależy?
).Co u nas???urodziny udały się super,Miłosz przechodził roczek i teraz wszędzie go pełno więc spuszczenie go z oka choć na chwile grozi jego uszczerbkiem na zdrowiu
poza tym z chłopem układa mi się jako tako (nawet lepiej niż tako) i niech tak zostanie bo już żem osiwiała przez nasze ostatnie sprzeczki
co jeszcze szukam (a raczej bardziej zamierzam
)pracy albo czegoś podobnego co przyniesie mi jakiś dochód-bo jakieś marne grosiki przydały by mi się w portfelu bo żem zrobiła się dziadówa (a tyle rzeczy z witrym sklepowych mówi do mnie-kup mnie,a ja ni mam za co

rozumiem, że @ nie lubisz, ale drineczki chyba są ok?

a ja rano do pracy