reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ech, ja znowu przeciągiem. Olinek z gorączką po szczepieniach, znowu mieliśmy małych gości i teraz zdycham... Nie mogłam zasnąć do 4 rano, ach ta pełnia...

Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla:
Lenki
Maury
i Laury
Monimoni, Moriam, E-lona serdecznie gratuluję
biggrin.gif
biggrin.gif
yes2.gif

witajcie

Ale dzisiaj wieje u nas zimny wiatr.

Monimoni, Moriam oraz E-lona dla was gratulacje z okazji urodzin, zdrówka i szczęścia dla dzieciaczków.

Mój Arek już łazi na całego, teraz walczy z samochodzikiem. I zaczepia Olkę, żeby go goniła.

KROMA gratki dla Arka:) teraz dopiero będzie szalał z Olą!
EMIŚ to oświdczenie ze streetcomu nie ma tu nic do rzeczy ;-):rofl2: ja odsyłałam i różnica jest tylko taka, że mogę testowac produkty powyżej 18r.ż.

reszta później.

emilia- ja byłam na dworze i myślałam, że mi łeb zwieje i to nie wieje ciągle, tylko momentami, wybrałam się na spacer i zaraz wróciłam bo mi Arek piszczał na wietrze, a Olka nie chciała iść, może Piaski w jakimś przeciągu są :-) A ja jeszcze do tej pracy, ja nie wiem, jak ty dajesz radę szukać w tych ofertach jak tam nic nie ma, ciągle tylko Przedstawiciele Handlowi, Finansowi, wszystko w reklamie i bankach. Powodzenia w szukani pracy :-):-)

melduję ,ze u nas juz lepiej. Maly juz ma nieco mniejszą gorączkę - w koncu. Pomogła metoda DAWIDOWE czyli czopki + nurofen. Wyniki moczu - bardzo dobre ;-). Uffff jestem juz spokojniejsza.

a co do tych nowych aplikacji .... to szlag mnie trafia , takze witaj w klubie NATOLIN! Ja to wcale nie mam pogrubienia , wogóle żadnych oznakowań w tych okienkach, bezsensu!!!! nawet tych emotikonków nie mogę wstawić. PROTESTUJĘ!!!!

Elwirka współczuję pobudki dzisiejszej.
makuc co do słodyczy to ja też całkiem niedawno usłyszałam, że podła jestem bo dziecku nie daję tego co chcę, nie daję zawsze tego co sama jem z mojego talerza (przypominam że nie ma zębów i nie jest w stanie wszystkiego zjeść) i co najważniejsze, że bronię dziecku słodyczy.
doris zdrówka dla Doriana
monimoni, moriam, e-lona wszystkiego najlepszego dla waszych księżniczek!!!
kania
dzięki. humor ok tylko kiepsko się czuję przez to przeziębienie. gorączkę już zbiłam ale nadal jakaś taka słaba chodzę. dzisiaj mama cały dzień się Agą zajmowała bo ja nie mam siły
natolin zdrówka dla Pudzianka. że co?? że na biurku???????????? no to nieźle.... a twoje zdrówko jak?
kania trzymam kciuki za koleżankę
ida to zależy od ucznia. ja w 3 klasie lo postanowiłam zdawać maturę z niemieckiego ale poza przedstawieniem się po niemiecku nie umiałam nic. miałam korki raz w tyg przez godzinę i zdałam na 70%. jak się chce to można. a teraz bym chciała się angielskiego nauczyć. tzn niby cos umiem ale pewnie jakbym miała z kimś pogadać to byłoby gorzej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry