reklama

Październikowe Mamy 2010

Happy ale te akumuatorki nie będą padać po dwóch trzech zdjęciach, ładujesz i masz jak nowe :-)
Dziękuję za zaproszenie, gdyby teleportacja była możliwa już bym tam obok Ciebie siedziała...
Emiliab mam nadzieję, że znajdziesz coś dla siebie odpowiedniego :-)

reklama
witam porannie:)

Leane przespala calutenka nocke do 9.35!!!! ufffff!!!! wczoraj po kapieli maz wsadzil jej czopek profilaktycznie bo jak ona ma dupke czerwona to znaczy ze zebiska w nocy sie obudza. za kazdym razem tak jest.
Maz pojechal do mamy swojej auto mi naprawic (montaz katalizatora cobym mechanika nie placila), a ja siedze w domku bo mam wolne:))))) zaraz bede gotowac malutkiej papu i prasowac:))

wlasnei uslyszalam wyraznie i ladnie PILKA !!!!!!!!!:))))))))) codziennie cos nowego gada:)))

jeden raczek zaliczony:))))) az mnie poty oblaly bo zamierzala sie do drugiego ale stwierdzila ze na brzuszku szybciej:)))

teraz Leane gada do laptopa swojego:)) .... nie.... teraz zapierdziela biegusiem do kota coby za dlugo nei spal:)))))

ahhhhhaaaa!!!!!!!!!

MAKUC jak twoja tesciowka taka madra to powiedz jej ze zaprszasz ja na obiad i danie glowne to SNICKERSY a na popitke COCACOLA jeszcze ciepla nie z lodowki!!!!!! co za pipa glupia z niej!!!!!!!!!!!! Leane dostaje slodycze ale nei codziennie i w ilosciach jakby kot naplakal....

w poniedzialek moj malz ma urodziny!! na smierc zapomnialam!!!! moja mama mi przypomniala dzisiaj:////

no i najwazniejsze:

E-lona,Monimoni,Moriam wszystkiego naj naj naj dla waszych roczniaczkow i samych usmiechow, zero placzu, tylko radosci na kazdy dzionek.

beti, zdecydowanie akumulatorki polecam, na zwykłe baterie nawet królicze szkoda kasy:tak:
a ja zaraz się uraczę ... theraflu:crazy:masakra z tym e-wirusem no!!! katar coraz poważniejszy, do tego "zimno" (w nosie!!!) chce mi wyskoczyc = przeziębienie jak nic:wściekła/y:ale ja sie tak łatwo nie dam:rofl2:tran w ruchu od kilku dni, a zaraz cudowny lek i muszę stanąć na nogi
Misiaczek drzemie, a jak wstanie to wybywa do babci... ja znowu korki mam.
niech mi ktoś powie jakim cudem w niecały rok mam przygotować do matury osoby, które o gramatyce angielskiej wiedzą tylko tyle, że takie coś istnieje?!?!?! :confused2::confused2::confused2:

Ida dasz radę, 30% to nie jest dużo, a chyba tyle wystarczy, żeby zdać.
Dopiero październik, mój brat jeszcze później zaczął się uczyć (tzn. powiedzmy, że uczyć, ale chodzić na korki) i zdał. Chociaż nigdy wcześniej angielskiego się nie uczył, przez całą szkołę miał niemiecki, aż tak wyszło, że trafił do szkoły, gdzie zdawał angielski.

witam witamMonimoni,Moriam,E-lona- gratki suwaczkowe mamaagusi życze zdrówkaRoxi mam to samo uczucie że mimo że Laura zawsze wstawała 5-6 to samfakt szykowania się jest tragiczny. Najgorsze że ja jeszcze musze wyszykować niunie i z nią wyjść. Teraz idą chłody i coraz wiecej będzie tych ubrań a niunia nie pomaga tylko jeszcze utrudnia bo wychodze z domu spocona. Gorzej że w domu ciepło i tak się dziecko ubiera to już spocone. Przecież nie będę jej ubierała na klatce.Makuc tobie też życzę zdrówka. Bold to pogrubienie np nicka. A co do wyprawki to się cieszę bo mnie na nią by nie było tak stać. Jacy rodzice są to są ale skoro mają szał zakupów to nie będę tu się kłucić i awanturować.Co do teściowej to onajakas walnięta na głowę. Owszem można daćspróbować na koću łyżeczki ale nie tak aby się najadło. Moja zawszecoś popróbuje ale wielkości główki od zapałki. Jeszcze słodyczami zdąży się w życiu najeść.Ida no właśnie mnie też jakies meszki wczoraj wkurzały. Widziałam je namonitorze to jestem pewna że to jakieś małe guwienka. Chyba za zimno na takie paskudztwa.Dziulka w Polsce też buty dla dzieci niejednokrotnie droższe niż taka 19. Ostanio oglądałam za 275. Naszczęście mi odpadło kupno butów dla małej bo ma 3 pary kozaków a teraz nosi białe adidaski. Sobie będę musiała zakupić. Fajnie że mąż pogotuje bo moj nawet jak by był koło mnie to by nie ugotował. A ja jestem leniwa i mi się nie chce ostanio gotować. Niunia je w żłobku a w weekendy wykańcza nakupione słoiczki. Już myślałam że się skoncza a tu babcia bach kolejne ;-). I jak się mobilizować do gotowania ;-)Butki bardzo ładne kupiłaś.Elwirka a może coś ją boli. Jak płacze to bym dała czopek a jak się bawi dała mleczka i zmieniła piluszke. Moja tak miała w niedziele ale czysta pieluszka i ciepłe mleczko ją powaliło.Happy mi też ostanio bb grywało chyba godzine. Wszystko inne śmigało jak trza. A rodzice jak wpadaja do świata dziecka to gina awraz nimi kasa z portfela ;-). Ale mnie to cieszy. Bo bym miała napradę cieżko jakbym sama musiała kupować.Na jakiej śmietanie robisz tą jajecznice? Moja dzis jadła jajo na miekko. Mało co nie zjadła ze skorupką to jedno było za mało.Natolin ;-) hmmm ciekawe co by mi mogli ukraść tak namacalnie ;). hmmmmmmm. A ty jeździs meldować się na Ciołka czy jest teraz gdzieś indziej?Doriś to trzymam kciuki za DODO aby szybko był zdrowy. Ja przy gorączce daje zawsze Ibufen w syropie z paracetamolem w syropie na zmiane. Wtedy można nawet co 4h zapodać. Kania to ja chyba nienormalna bo mi deszcz nie przeszkadza, ;-)Emiliab moja marudzi nawet jak świeci słoncę i śmieje się jak deszcz pada. Trzymam kciuki zaznalezienie dobrej i płatnej pracy.Happy ja tak miałam z bateriami,kupiłam ładowarke z akumulatorkami i tez to samo.Ktos mi doradził danloopa i śmigajają po 1000 zdjęć od załadowania. polecam. Dziś Laurka wstała 6,20 i koniec ze spania. Teraz nadgania. Jak zjadła dobre śniadanko. Zbiera sił na drugi etap demolowania mieszkania. Wózek z ranazłozny. Bobas zkompletu został wyautowany i w to miejsce został włożony murzynek. Musze zrobić foto szczęsliwej laliw wózku. Mam chęc wybrać się do Pepco i Lidla ale chyba jeszcze niech niunia posiedzi w domu i pojedziemy jutro.Znowu mi się wszystko miesza i łaczy mojewypociny a Bolda nadal niet. Nie wiem czemu. Może jakiś program już stary?

Dziulka gratuluję przespanej nocki Leane i Wam :-) i kolejnego słowa, raczka !!!

Ida Ciebie też e-wirus dopadł??? o rany współczuję i zdrówka życzę. Mimo wszystko miłych i spokojnych lekcji życzę.

Dawidowe
mi tak się na zamkniętym robiło. A piszesz ciągiem czy dajesz entery, spacje??? między jednym nickiem a drugim??? Normalna jesteś, normalna. Dla mnie taka pogoda jest depresyjno-barowa ;-) Poza tym jak mam zamiar tak dużo pisać, to otwieram notatnik i w nim piszę, później wklejam, poprawiam i zapisuję. Wówczas mam pewność, że nic mi nie zjadło mojego mega wypasionego pościka ;-)

Ostatnia edycja:
dawidowe - wogóle masakra jakas teraz z tym nowym oknem 'odpowiedź'. U mnie np nie ma wcale pokazane gdzie jest pogrubienie , gdzie zmiana czcionki id.... i tylko jakies puste okienka widzę :-(

przepraszam ,ze dopiero teraz ale :

MONIMONI, MORIAM, E_LONKA - Wszystkiego Najlepszego , Najzabawniejszego i Najmilszego dla Waszych córeczek!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry