reklama

Październikowe Mamy 2010

NAT to na 90% angina niestety. Ja mam je ciągle nawracające i swojego czasu nawet jakimiś ultradźwiękami mi gardło leczyli, żeby zapobiec ciągłym chorobom. Ale tu chyba tylko wycięcie 3-go migdała jedynie by pomogło ;-) w każdym razie jeżeli chodzi o wizyty u lekarza to jak typowy facet się zachowuję - chodze tylko wtedy kiedy jest już na prawdę tragicznie a tak ciągle mam nadzieję, że może jakimś cudem samo przejdzie.
A tak trochę z innej beczki to czemu ELWIRKa co miesiąc do PUP chodzi a Ty, czy HAPPY znacznie rzadziej?

reklama
Makuc,tesciowej "metody wychowawcze" to "wieszczym" olej:-D:tak::-p.Mi na gardziołko zawsze lody pomagały- tylko skutek uboczny był- katar:no:.To już nie wiem,co gorsze:cool:.A w PUPie z tego,co wiem,to Elwirka ma jakiś "program ",ja niby też,ale mnie na razie lajtowo traktują- i tak pracy nie ma i wszystko to wielka fikcja...

HAPPY może rzeczywiście z tymi lodami spróbuję. Katar i tak mam, więc w taj kwestii akurat zmianie nic nie ulegnie ;-)
ELWIRKa bosz po co jakiśtam specjalny program skoro pracy i tak niet? bez sensu to trochę.

hej

Melduję się z kiepskimi wieściami.
Dorian jest chory :-(. Od wczoraj ma gorączkę 38.5
Cała noc nie przespana. Dzis bylismy u lekarza . Mamy zbijac tą temperaturę (do tej pory czopki nie pomogły), dostalismy trochę silniejsze , ale jak nie pomogą to może skonczyc sie nawet szpitalem.
Skierowanie juz dostalismy. Innych objawów brak. Może to być 3-dniówka ,początek jakiegos wirusa lub kto wie co jeszcze. Obserwować i czekac. Bardzo mi źle , a malutki słania się na nóżkach. Martwię się.
Wybaczcie ,ze na razie nic wiecej nie napiszę ,ale dopiero dotarłam do pracy i musze tu porobić , bo o 13-tej znów muszę wyrwać sie ,zeby podac lekarstwa i złapać mocz do badania.
Trzymajcie kciuki proszę!!!!! ,zeby udalo sie zbić ta temperaturę.

reklama
Dzień dobry...

Monimoni, Moriam, E-lona wszystkiego Naj Naj Naj dla Waszych Pociech z okazji pierwszych urodzin !!!

Sheeney super, że mama dotarła, że pomaga i Cię odciąża :-) że mdłości ustały :-)
Mamaagusi pogoda też na nasze dzieci ma wpływ :-) a jak dziś humorek? zdrówka życzę, bo doczytałam że coś Cię nabiera !!!
Efa ojej szczepienia ale jest już po więc tylko się cieszyć, ucałowania dla Olusia.
Kasis Słonko trzymaj się :***
Alicja uwielbiam takie warkocze ;-) tylko za bardzo nie mam na czym praktykować. Trzymam kciukasy za Dzień Nauczyciela, będzie dobrze :***
Elwirka, Ida :***
Elwirka nie zazdraszczam wizyt w PUP, nie cierpię tej instytucji...A co dzięki temu programowi możesz zyskać???
Dawidowe zdrówka dla Laury, super że rodzice Ci tak pomagają :-)
Roxannka bardzo się cieszę, że u Was tak dobrze idzie zostawanie w żłobku, Twoja praca :-) przyzwyczaisz się do porannego wychodzenia :-)
Makuc angina???????? uuuuu dużo zdrówka życzę, może dr odwiedź !!! Pij dużo ciepłych płynów. Współczuję teściowej, masakara, czyżby szczęście dziecka od słodyczy miało zależeć :-/
Dziulka współczuję wczorajszej nocki, a dziś jak??? Butki cudne :-) no mężowi medal się należy !!!
Happy bo u Was jeszcze lato :-)
Natolin ale Wam fajnie, do 7 pospać :-) mąż wyzdrowiał??? a Ty jak???
Doris zdrówka dla Dorianka, będę trzymać kciuki !!! Trzymajcie się ciepło, oby to nic poważnego nie było !!!

U Nas leje od wczoraj, nie będę smęcić jeszcze przy takiej pogodzie, miłego dzionka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry