reklama

Październikowe Mamy 2010

Doris zdrówka dla Dorianka!
Kania mi w zasadzie przeszło, mężowi już po mału przechodzi.
Niestety Pudzianek już ma nie tylko katar, ale i kaszel :-(
Za to siły ma za dwóch, rozkłada inhalator na czśći, wszystkie zabawki porozrzucał po pokoju (a my mamy naprawdę bardzo dużo zabawek) a co najgorsze wykombinował sobie, żeby wejść na fotel a z niego na biurko na którym stoi komputer i stał sobie już na biurku dzisiaj...

reklama
Dorisku,kciuki zaciskam mocno:***.może to faktycznie trzydniówka,jak innych objawów brak...Amelka jak miała to też temp. dość wysoka była i ciągle się utrzymywała.
Co do sensu PUPu,to przeciez ci,co tam pracują,muszą jakoś usprawiedliwić swoją obecność tam:/i kase z Unii trzeba wydac na drogie i bezsensowne szkolenia,po których i task pracy nikt nie dostanie...
Kaniu,z tym latem to chyba trochę przesadziłaś:-D
Amelka przed chwilą wciągnęła jajecznice na śmietanie z dwóch jaj,z plastrkiem szynki i pomidorkiem- całkiem sporo tego wyszło.A jak chciałam zabrac pusty talerzyk,to ona w ryk:szok:
Docvzytałam
Nat,Piotruś na biurku???!!!:szok::szok:Rany,teraz to naprawdę z oka go spuścić nie możesz:no:

Happy eee tam nie przesadziłam, skoro u Was zielono a u Nas wszędzie leżą liście i aura jakby zaraz miał spaść śnieg to może jak się do Ciebie teleportuję, co by zażyć jeszcze tego "lata" :-)
Natolin zdrówka dla Piotrusia, oj będzie on po drzewach chodził ;-)

Moja koleżanka po ślubie wczoraj wylądowała w szpitalu, ciąża zagrożona,... ehhh czemu to wszystko jest takie do ****

Ostatnia edycja:
Kania trzymam kciuki za siostrę i za koleżankę!
Happybeti no niestety, jego nie można z oka spuścić, bo on jest typem dziecka, które tylko kombinuje gdzie by jeszcze się dostać, na co wejść, co ściągnąć. Aż się boję co to z nim kiedyś będzie ;-)

Hej!

Przede wszystkim składam zaległe życzenia urodzinkowe dla happybeti,aniawy,mamyagusi,elusi,moriam,monimoni i e-lony. Wszystkiego najlepszego dla was i waszych pociech!!!!!!

makuc współczuję anginy:-(. Leć prędko do lekarza!!!!
doris zdróweczka dla Dorianka. Oby nie było konieczności pójścia do szpitala
natolin dla Pudzianka też zdrówka! A widzę,że niezły z niego "wędrowniczek":tak::tak:.
Kania współczuję pogody:no:. U mnie taka była wczoraj. Nawet Kubę do szkoły zawiozłam autem. Dzisiaj już lepiej,więc chyba nawet mały spacerek zaliczymy:tak:. A kolorek już żółty;-)

Franek wczoraj marudził z niewiadomojakiegopowodu:sorry:. Obstawiam...pogodę,bo dzisiaj wyszło słońce i już jest lepiej:laugh2:.

Idę prostować włosy,a potem przeglądać ogłoszenia.

Buziaki

Kaniu ,tulam mocno...:***I serdecznie zapraszam do siebie:tak:- może jakbys na tym naszym słonku troche pobyła,to i humorek by się poprawił...
...a ja wczoraj kupiłam nowe baterie...Dzxiś włożyłam do aparatu,zrobiłąm 2 czy trzy fotki i padły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::growl:.To ja się pytam- gdzie ja mam baterie kupic,coby nie zdechły od razu?????!!!!:wściekła/y::crazy:

Emilka- a przeciez Wy tylko jakieś 100 km ode mnie.I taka róznica???

Ostatnia edycja:
Happybeti no niestety, jego nie można z oka spuścić, bo on jest typem dziecka, które tylko kombinuje gdzie by jeszcze się dostać, na co wejść, co ściągnąć. Aż się boję co to z nim kiedyś będzie ;-)
Piotruś z Oliwią mogą sobie ręce podać w tej kwestii na pewno by się dogadali.

Emiliab pewnie pogoda na Frania też ma taki wpływ...cieszę się, że kolorek się już zmienia, u Nas prawie niewidoczny ślad :-) Zazdroszczę spacerku, bo my to na pewno dziś nigdzie nie wyjdziemy na dłużej...

reklama
...akumulatorki juz ze starości mi padły jakoś zebrac się nie mogę,by nowe zakupić...no i tak się męcze z tymi bateriami...Spróbuję jeszcze w Tesco;-),skoro Rossman i Żabka zawiodły:-p
...aaaa,kolorek żółty guza Franiowego...a ja myślałam o liściach:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry