reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

dobry wieczór,
dzisiaj witam się z lepszym nastrojem niż wczoraj o tej samej porze:-). Odpukać, dzisiaj żadnej sprzeczki nie było i chyba nie będzie, bo małż wybiera się powoli do łóżka.

kasis zdrówka dla Błażejka, rzeczywiście ta pora roku pod względem zachorowań jest okropna, my się jeszcze trzymamy i mam nadzieję że nas na razie nic nie złapie.
renatka zazdroszczę wyjazdu:-) zabierzcie mnie ze sobą heh.
efa w takim razie kciuki za jutro już zaciskam, daj znać jak Ci poszło.
kroma a jak u Ciebie wyglądają spacery z dwójką dzieci?:-) Ciężko jest?
wioli i jak zjawili się Ci fachowcy od kominku? Nie lubię jak ktoś się spóźnia:crazy:.
alicja ja już 18-stką traktuję jak wieczór, bo wtedy już ciemno jest...:eek: Te dni takie krótkie są. Na Twoim miejscu też nie darowałabym im tego ogrzewania, co oni sobie myślą. No a mąż to nieźle wykombinował, ale Kochana liczą się intencję, a chciał dobrze z tą pizzą:-)
ida pisz coś więcej!:*

reklama
renata nie nie jest, bylismy na jednym obozie tylko ze ja mialam 15 lat on to juz taki dorosly 18latek byl;-)i nie zwracal na mnie uwagi ale ja zwrocilam ,on dopiero po 2 latach mnie zauwarzyl
emis ja mialam gazowy kominek masakra wrecz kazalam go sciahnac bo byl niebezpieczny chce zalozyc teraz elektryczny

dzisiaj nie gotowalam obiadu wycwanilam sie i kupilam kurczaka pieczonego a co!siedze teraz i czekam az wybije 8 zeby polozyc kube i miec chwile spokoju jutro juz postanowilam ze caly dzien siedze w domu i nic nie sprzatam i nie przyjmuje gosci bunkruje sie przed ludzmi!zawsze narzekam na samotnosc a teraz wrecz jej potrzebuje!gdyby ta moja kolezanka przychodzila bez tej corki to jeszcze ale..boze jaka ta dziewczynka jest niegrzeczna wszystko wymusza placzem chwila nieuwagi a kubusia by tylko lała wszystko mi wyciaga grzebie po szafach a jak cos sie jej powie to tak sie wydziera az ja pewnie w pl slychac a najbardziel lubi robic na zlosc no to sie wyzalilam uff

mala mi przyszli o 5.20 chociaz mieli przyjsc do 5,fajnie ze dzisiaj bez spiec oby tak dalej

Hej dziewczynki dziękuje że pytałyście o siostre ale niestety lekarz się niepomylił,rano dostała tabletki i czeka na zabieg ok 21(nie wiem czy zdążę nadrobić do tej godz) maja ją wołać:(

roxannka nie jest źle już się przyzwyczailiśmy do tego,widzimy się jak ma wolne i wychodzi że często bo do pracy chodzi na 12h (dniówka,nocka,wolne,wolne)i jedynie jak na dniówce to sie wtedy nie widzimy a do siebie mamy ok 15 km da się przeżyć i powiem ci że czasem jak sobie jedzie to się cieszę bo mi wieczorem duupy nie truje.Zdrówka dla Patryka.
Happy ja się wcale Amelce nie dziwię przecież tatusiowi musiała na żywo zaprezentować swoje umiejętności:)
monimoni zdrówka dla Lenki ,sheeney dla ciebie też a u was teatrzyk w nocy oj i kani też życzę zdrówka
doris oj to ci mały gryzoń
rysia ciekawy temat pracy i dluuuuugi że hej
wioli ja choruję nie na biały ale kremowy płaszczyk i się teraz zastanawiam czy warto taki jasny no i nie wiem co to playst movie
dawidowe super odnośnie zaświadczenia
renata współczuje nocki i zazdroszcze wyjazdu bo ja to tylko nad morzem naszym najdalej bylam hehe
kasis zdrówka dla Błażejka i fajną masz pracę
efa kciuki zaciśnięte
kroma list do świętego dobry hehe
alicja plus dla męża za dobre chęci a że poszedł na łatwizne to się wytnie:)a z tym ogrzewaniem to współczuje fachowcy a nie potrafią zrobić
emiliab a promocja do kiedy tego mleka?
mała mi a widzisz pisałam ci że dziś będzie lepiej:)

no to tyle narazie jak kogoś pominęłam to przepraszam.My dziś ciężki dzień a raczej popołudnie bo mała wstała już po 6(cos się znowu na wcześniejszą godz przestawiła) o 10 drzemka 1.5h i popoludniu juz niestety nie a mnie kryzys dopadł o 16 i koniecznie chcialam ją położyć na pół h ale nie dało rady ale juz śpi od 19 sobie.

poleciałam na poboczne, na główny już czasu nie mam :-( oczy mi sie kleją a małż już nawołuje, że chce spać i mu klikanie przeszkadza :/ maruda ;-)

miłego wieczorku wszystkim mamusiom :****

ikaa przykro mi,że lekarz jednak się nie pomylił:**** A promocja mleka była do...dzisiaj:-(. Ja też jestem głupia,bo zamiast iść w dniu rozpoczęcia promocji,to idę ostatniego dnia:no:

mała mi, słonko, a o czym chcesz poczytać?:-):-):-)
1) beti, szczecin jakoś przezyłam choć bez małego uszczerbku na moim zdrowiu psychicznym (czyt. że od pisku jakby zarzynali świniaka w foteliku na tyle samochodu) się nie obyło. ale gorzej o wiele było w drodze powrotnej z natężeniem pisku, bo ... było ciemno!!!!!:szok:no przecież nie zapalę jej lampki w samochodzie:confused2:po kaskadzie biegała że ledwo nadążyć za nią szło! na widok mężczyzn szczupłych i wysokich ryk nieziemski (no tak, przeciwieństwo tatusia - twój wróg, czy co?:eek:). wieczorem za to zasnąć nie mogła, nadmiar wrażeń czy cuś. jak zasnęła w końcu (po 2 alarmach do 23h:szok:) myślałam że pośpi gdzieś do 10, a ta pobudkę nam o 6 strzeliła, butlę wytrąbiła i dawaj bawić się:crazy:odpadła po 1/2 h ale takie dosypianie bardziej "rozjajcza" mnie niż dogadza:cool:
2) mamy w końcu śpiworek do wózka:rofl2:ale jakie jaja z nim były to padniecie:-Dw sobotę wieczorem zmobilizowałam małża i wyszukaliśmy w końcu porządny śpiworek i nawet zamówiliśmy;-)w niedzielę koło południa telefon dzwoni, że w sprawie śpiworka, pani zamawiała? tak, ja. bo chciałam spytać czy na pewno przesyłkę kurierską pani chce, bo my Z DĘBNA JESTEŚMY! :szok::szok::szok:jak siedziałam (a siedziałam na kiblu:rofl2:) tak prawie padłam:-Dnawet do głowy mi nie przyszło żeby sprawdzać skąd firma, bo z reguły drugi koniec Polski trafiam a tu o! i 22zł w kieszeni:cool2:
3) nawet teściowa stwierdziła że moje dziecię od poniedziałku jakieś na "nie" jest:cool:ja zęby podejrzewam, ale mam nadzieję że z zasadą "jaki poniedziałek taki cały tydzień" jednak do niedzieli przejdzie:sorry:

no wyjątkowo dużo napisałam:-)
ps. buziaki dla beti, sariska natki i małej mi (jeśli kogoś ominęłam to pasiam:*)- na resztę focha nie strzelam bo sensu nie ma ale pominięta i niekochana mimo wszystko się czuję:-p

reklama
dziewczyny przeczytalam cos teraz w internecie i sie poryczalam strasznie, boze co ludzia potrafia zrobic niewiem czy wam wyslac link bo to jest okropne:-:)szok::-(

Do góry