Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
a ja nie mam...
moni, :***************:-):-):-)
moni, :***************:-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

patrze a on za komórkę i dzwoni do pizzerii
ale sie wysilił ten mój kucharz od siedmiu boleści :-)

strasznie sie zapowietrzają a te małe pokrętełka przy rurach nic nie dają, musi tym swoim kluczem odkręcić, wtedy coś sie rusza, ale co z tego jak po dobie znów grzeje tylko jedno żeberko????? bo ostatnie piętro, bo słabe ciśnienie w rurach
a co mnie to obchodzi! płacę czynsz mam małe dziecko, mam mieć w domu ciepło. Dzwonię tam co drugi dzień, mają mnie już pewnie dość ale odpuszczę dopiero jak coś z tym wreszcie zrobią. Dziś sie dowiedziałam, że ureguluje sie to, jak chwyci większy mróz i ciepłownia odkręci ciepło na maxa. No dobra, tylko, że dziś w nocy był u nas przymrozek a w domu zimno jak w kostnicy :/

ponieważ jego zdaniem to zbyt duża dawka hormonów na raz a tabletki działaja tak że codzień identyczną dawkę bierze sie.Polecił mi wkładkę która działa tak samo jak tabletki tzn zakłada się na 21 dni pózniej 7 dni przerwy i nowa ale ja zostałam przy tabletkach, bo ta wkładka to nie zbyt mi sie widzi

:-)
. Przecież własnoręcznie...zadzwonił po pizzę