reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hejka laski

ja nie mam czasu dzisiaj, zabiegana jestem, dzieciaki nie śpią mi popołudniu i nie mam co z nimi zrobić, ciągle coś kombinują. Dopiero nie dawno wróciliśmy ze spaceru.

Mam coś doskonale opisującego mój prezent do Św Mikołaja, np nie do końca, moje jeszcze wierzą w niego, ale pewnie za jakiś czas będę w 100% chciała tego co tam jest napisane. Miłego czytania:
List mamy do Świętego Mikołaja.doc - E-booki, audiobooki - baya-bongo - http://chomikuj.pl

Ostatnia edycja:
efa trzymam kciuki
doris karaiby?wow tez z checia bym sie wybrala
renata tobie tez zazdroszcze urlopu,i wspolczuje takiej ilosci pobudek w nocy!
my jakos polubilismy hiszpanie jedzenie pogoda i ludzie sa fantastyczni zreszta mamy takie jedno misto dzie pierwszy raz zobaczylam mojego k i zabralismy tam bartka najlepsze wakacje mojego zycia do tego mialam urodziny!

ja dalej czekam na ''fachowcow do kominka szalu dostane bo kubus idzie niedlugop spac i niechce zeby mi wtedy halasowali no ale coz...

Renatka mam słabość do Kenii:) chociaż tych państw jest całe mnóstwo gdzie bym chciała, jak zaszłam w ciąże to sie skończyło ze szkoleniami,a tak naprawde na dobre sie nie zaczeło:(ale i tak wazniejsze jest to dla mnie ,że mam synka a nie tam jakies wyjazdy.

Ostatnia edycja:
witam sie wieczornie hmmm czy 18.00 to juz wieczór? :sorry:

małż dziś sie wreszcie ogarnął i normalnie chodzi, czyli koniec mojej domowej umieralni ;-) i do tego zaproponował, że sam zrobi kolacje. mało z krzesła nie spadłam :szok: patrze a on za komórkę i dzwoni do pizzerii :-D ale sie wysilił ten mój kucharz od siedmiu boleści :-) :rofl: :-D

już po raz 6 był u nas hydraulik odnośnie ogrzewania. przychodzi, jeden dzień grzeją, następnego dnia kaloryfery zimne, szlag człowieka trafia :wściekła/y: strasznie sie zapowietrzają a te małe pokrętełka przy rurach nic nie dają, musi tym swoim kluczem odkręcić, wtedy coś sie rusza, ale co z tego jak po dobie znów grzeje tylko jedno żeberko????? bo ostatnie piętro, bo słabe ciśnienie w rurach :no: a co mnie to obchodzi! płacę czynsz mam małe dziecko, mam mieć w domu ciepło. Dzwonię tam co drugi dzień, mają mnie już pewnie dość ale odpuszczę dopiero jak coś z tym wreszcie zrobią. Dziś sie dowiedziałam, że ureguluje sie to, jak chwyci większy mróz i ciepłownia odkręci ciepło na maxa. No dobra, tylko, że dziś w nocy był u nas przymrozek a w domu zimno jak w kostnicy :/

ehhh....

renatko zazdraszczam! jejku ile ja bym dała żeby gdzieś uciec gdzie jest ciepło :-) ja jestem straszny zmarzluch :-p

kroma przeczytałam jejku jaki cudny! czy tylko ja sie popłakałam? cholera no ja to po tje ciąży sie jakaś przewrażliwiona zrobiłam :sorry:

Ostatnia edycja:
Doris byłam u ginekologa i pytałam o ten zastrzyk antykoncepcyjny ale on mi go odradził tzn powiedział że on go nie poleca swoim pacjentką a tymbardziej nie przepisze :crazy:ponieważ jego zdaniem to zbyt duża dawka hormonów na raz a tabletki działaja tak że codzień identyczną dawkę bierze sie.Polecił mi wkładkę która działa tak samo jak tabletki tzn zakłada się na 21 dni pózniej 7 dni przerwy i nowa ale ja zostałam przy tabletkach, bo ta wkładka to nie zbyt mi sie widzi:confused2:
Wiesz może Twój lekarz na inne zdanie to zapytaj przy najbliższej wizycie. Moja szwagierka go bierze i powiedziała że czuje sie dobrze po nim i wszystko ok no i koszt też jest dobry bo na 3 miesiące płaci ok.30-40zł a ja za jedno opakowanie moich tabletek oststnio już zapłaciłam 29zł.Ale cóż nie zmienie przecież lekarza żeby sobie zmienić anty:sorry:

reklama
monimoni :*************

Efa trzymam kciuki!!!!!
renata zazdroszczę wyjazdu:tak::-)
mała_mi mam nadzieję,że tych kłótni o pierdoły będzie między wami coraz mniej:**** U nas też się zdarzają:sorry:
Alicja ojjjj biednaś ty z tymi grzejnikami:**** A małż noooo wysilił się:-D. Przecież własnoręcznie...zadzwonił po pizzę:laugh2:
wioli współczuję "fachowców od kominka":-(. A tak a propo's mój jest fachowcem od tych rzeczy(ale bez cytatu;-))

A u mnie... spokój. Rano zakupy w tesco-niestety nieudane,bo mleka promocyjnego nie było i musiałam się "zadowolić" bebiko. Potem szybciutko do szpitala zawieżć kilka niezbędnych rzeczy mężowi. Teraz czekam,aż dzieci usną-stop! Jeden dzieć juz śpi:-D

Do góry