reklama
kroma
Fanka BB :)
Ze zabawa to ja wiem tylko czy te kontrolwery ruchu w ps3 nie sa uciazliwe ?Bo w xboxie nic nie trzeba trzymacsheeney my mamy playst movie i moge bez wachania powiedziec ze warto kupic super sprawa dla calej rodziny a i na imprezkach sie sprawdza smiechu po pachy
Co do zakupow to ja tez wole sama chodzic bo mi szybciej zejdzie a ja nie przepadam za wielogodzinnym lazeniem po sklepach. Z Tomkiem lubie tez chodzic bo on zawsze doradzi i szybciej ode mnie podejmuje decyzje bo ja to potrafie sie milion razy zastanawiac czy na pewno to mi potrzebne czy na pewno mi sie podoba..itd
renata borysek
hej,oj u nas nocka dziś fatalna,chyba z 10 pobudek,nie wiem czy zęby-bo podobnie bylo przy 4 także Kania nie byłaś dziś sama w nocy
,spacer zaliczony,w trakcie zjadłam gniazdko tak słodkie było że aż mi się mdlo zrobiło.
wioli u nas na zakupach jest tak samo.mi jest szkoda jak mam sobie kupić coś droższego a z G jest fajnie bo jak cos mi się bodoba to bierze od razu
Roxanka ja przed ciążą praktycznie cały rok zawsze męczyłam się z wypadającymi wlosami.Na początku ciąży zaczęłam jeść SUMIENNIE prenatal classic i jem je do dziś i uwierz mi że problem z włosami się skończył.
Natolin miałam już wcześniej napisać a że ostatnio często na tapecie temat religijny to Ci/Wam napiszę (nie wiem jak to nazwać)"ciekawostke"
jak byłam na wycieczce w Betlejem wdałam się w dyskusję z naszym przewodnikiem i do dzis mi nie daje spokoju to co mi powiedzial.Pierwsze przykazanie Boże :nie będziesz miał bogow cudzych przede mną-a wszyscy modlimy się i odprawiamy nabożenstwa różaniec do Matki Boskiej
no i zaintrygowal mnie nie powiem,nigdy wcześniej tak o tym nie myslałam.
Dorisku my to juz we wrzesniu chcieliśmy do turcji ale że jak pisalam kiedyś G z tą nogą to sie nie dalo a teraz pogoda to na pewno w egipcie ale tam sie boję tej flory bakteryjnej,chociaż niby dzieci nie reaguja tak jak dorośli ale i tak sie boję bo raz zalapałam i zwijałam sie z bólu no i zostały tylko wyspy koło hiszpani także padło na teneryfę,minus taki że leci sie az 5 godz,mam nadzieję że damy radę.
Dawidowe

Olena jak tam dzisiaj u Was?
Czekam teraz na koleżankę,mówiłam żeby miejskim przyjechała (15 minut by jej zajęło) ale ona że nie lubi i czeka na samochod jak jej mąż z pracy wróci
,spacer zaliczony,w trakcie zjadłam gniazdko tak słodkie było że aż mi się mdlo zrobiło.wioli u nas na zakupach jest tak samo.mi jest szkoda jak mam sobie kupić coś droższego a z G jest fajnie bo jak cos mi się bodoba to bierze od razu

Roxanka ja przed ciążą praktycznie cały rok zawsze męczyłam się z wypadającymi wlosami.Na początku ciąży zaczęłam jeść SUMIENNIE prenatal classic i jem je do dziś i uwierz mi że problem z włosami się skończył.
Natolin miałam już wcześniej napisać a że ostatnio często na tapecie temat religijny to Ci/Wam napiszę (nie wiem jak to nazwać)"ciekawostke"
jak byłam na wycieczce w Betlejem wdałam się w dyskusję z naszym przewodnikiem i do dzis mi nie daje spokoju to co mi powiedzial.Pierwsze przykazanie Boże :nie będziesz miał bogow cudzych przede mną-a wszyscy modlimy się i odprawiamy nabożenstwa różaniec do Matki Boskiej
no i zaintrygowal mnie nie powiem,nigdy wcześniej tak o tym nie myslałam.Dorisku my to juz we wrzesniu chcieliśmy do turcji ale że jak pisalam kiedyś G z tą nogą to sie nie dalo a teraz pogoda to na pewno w egipcie ale tam sie boję tej flory bakteryjnej,chociaż niby dzieci nie reaguja tak jak dorośli ale i tak sie boję bo raz zalapałam i zwijałam sie z bólu no i zostały tylko wyspy koło hiszpani także padło na teneryfę,minus taki że leci sie az 5 godz,mam nadzieję że damy radę.
Dawidowe

Olena jak tam dzisiaj u Was?
Czekam teraz na koleżankę,mówiłam żeby miejskim przyjechała (15 minut by jej zajęło) ale ona że nie lubi i czeka na samochod jak jej mąż z pracy wróci

renata borysek
siedze dalej w pracy i weny mi brak
Moge się zamienić bo mi brak weny co na obiad szybko zrobić

kasis
Witam
Meldujemy się,że w miarę oki, Błażej znowu coś chory,straszna ta pora roku,dałam mu już wczoraj na wieczór inhalacje i zobaczymy jak to będzie.
Mam nadzieje,że drugi raz alergologa nie będę musiała odwoływać
(
A teraz Was poczytam....
Renatka a kto Wam doradził Teneryfe teraz?
Meldujemy się,że w miarę oki, Błażej znowu coś chory,straszna ta pora roku,dałam mu już wczoraj na wieczór inhalacje i zobaczymy jak to będzie.
Mam nadzieje,że drugi raz alergologa nie będę musiała odwoływać
A teraz Was poczytam....
Ostatnia edycja:
reklama
renata borysek
Dlaczego???