reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
sheeney my mamy playst movie i moge bez wachania powiedziec ze warto kupic super sprawa dla calej rodziny a i na imprezkach sie sprawdza smiechu po pachy
Ze zabawa to ja wiem tylko czy te kontrolwery ruchu w ps3 nie sa uciazliwe ?Bo w xboxie nic nie trzeba trzymac
Co do zakupow to ja tez wole sama chodzic bo mi szybciej zejdzie a ja nie przepadam za wielogodzinnym lazeniem po sklepach. Z Tomkiem lubie tez chodzic bo on zawsze doradzi i szybciej ode mnie podejmuje decyzje bo ja to potrafie sie milion razy zastanawiac czy na pewno to mi potrzebne czy na pewno mi sie podoba..itd

uciazliwe?w jakim sensie?kontroler jest lekki sa dwa przyciski jednego uzywasz do wlaczenia drugi jest do gry przyciskasz np przy strzelaniu kubus macha nim na prawo i lewo wiec jest chyba ok

hej,oj u nas nocka dziś fatalna,chyba z 10 pobudek,nie wiem czy zęby-bo podobnie bylo przy 4 także Kania nie byłaś dziś sama w nocy:-D,spacer zaliczony,w trakcie zjadłam gniazdko tak słodkie było że aż mi się mdlo zrobiło.

wioli u nas na zakupach jest tak samo.mi jest szkoda jak mam sobie kupić coś droższego a z G jest fajnie bo jak cos mi się bodoba to bierze od razu:-D

Roxanka ja przed ciążą praktycznie cały rok zawsze męczyłam się z wypadającymi wlosami.Na początku ciąży zaczęłam jeść SUMIENNIE prenatal classic i jem je do dziś i uwierz mi że problem z włosami się skończył.

Natolin miałam już wcześniej napisać a że ostatnio często na tapecie temat religijny to Ci/Wam napiszę (nie wiem jak to nazwać)"ciekawostke":sorry:jak byłam na wycieczce w Betlejem wdałam się w dyskusję z naszym przewodnikiem i do dzis mi nie daje spokoju to co mi powiedzial.Pierwsze przykazanie Boże :nie będziesz miał bogow cudzych przede mną-a wszyscy modlimy się i odprawiamy nabożenstwa różaniec do Matki Boskiej:eek:no i zaintrygowal mnie nie powiem,nigdy wcześniej tak o tym nie myslałam.

Dorisku my to juz we wrzesniu chcieliśmy do turcji ale że jak pisalam kiedyś G z tą nogą to sie nie dalo a teraz pogoda to na pewno w egipcie ale tam sie boję tej flory bakteryjnej,chociaż niby dzieci nie reaguja tak jak dorośli ale i tak sie boję bo raz zalapałam i zwijałam sie z bólu no i zostały tylko wyspy koło hiszpani także padło na teneryfę,minus taki że leci sie az 5 godz,mam nadzieję że damy radę.

Dawidowe
:rofl2::-D

Olena jak tam dzisiaj u Was?

Czekam teraz na koleżankę,mówiłam żeby miejskim przyjechała (15 minut by jej zajęło) ale ona że nie lubi i czeka na samochod jak jej mąż z pracy wróci:crazy:

Witam:)
Meldujemy się,że w miarę oki, Błażej znowu coś chory,straszna ta pora roku,dałam mu już wczoraj na wieczór inhalacje i zobaczymy jak to będzie.
Mam nadzieje,że drugi raz alergologa nie będę musiała odwoływać:((
A teraz Was poczytam....
Renatka a kto Wam doradził Teneryfe teraz?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry