hello
OLENA dajesz radę tolerować takie traktowanie? Oj ja to nie byłabym taka posłuszna , bo niby czemu?!
DAGISU oczywiście ,ze Twoje posty są widziane , ale jak piszesz ,ze wpadasz tylko się przywitać i znikasz to niebardzo wiem czy jak cos napiszę to w ogóle jeszcze to przeczytasz. Za dukana trzymam kciuki.
KROMA – to w sumie możesz mieć teraz nowy nick albo pseudo – SKIBEK

, a to Arek sam już potrafi się rozebrać? To naucz go jeszcze tyłeczek podcierać i pieluchę zmieniać i bedziesz miala fajnie. KANIA ma rację , się tam będziesz sąsiadami przejmowac . No gdyby dzieci w nocy tak rozrabialy po podłodze to rozumiem. Luzik. Ale z tą swoja figurą to przegięłas , przecież Ty zgrabna i szczuplutka laseczka jesteś- kłamczuch z Ciebie!
WIOLI dokladnie się z Tobą zgadzam – chodzi o post do OLENY. Jak mu brudno to niech bierze ścierę. Co za typ :-( Co do stroju do szkoly to ja po prostu uwielbiam , jak mój Miki przychodzi i rzuca hasłem ,ze jutro ma być ubrany na np. zielono i to bluzka bez żadnych napisów i jeszcze zeby kaptur był ..... normalnie uwielbiam! A Bartkowi może gra lego by spasowała?
DOBRANOCKA jejku ale z Ciebie fantastyczna kobitka. Pierniczki , dzieci oporządzone i jeszcze chory chlop (co znaczy -dramat) , a Ty wciąż pełna energii i radości. Buziaki dla Ciebie! :-*
ALICJA u Ciebie też chłopek poszkodowany? Ojej , współczuję , wyobrażam sobie ile roboty Ci doszło. Jedyne co moge to życzyć ci siły! Wytrwaj ;-) Super ,ze masz taką bratnią duszę i tak naładował Cię pozytywną energią. Zazdroszczę Ci kogoś tak bliskiego (poza małżem).
EMILIAB super z tą rolą Kubusia. Będziesz na występie? A dieta męża faktycznie nie do pozazdroszczenia , ale wynik spadku kg niezły!
NATOLIN a może zamiast wieczornych posiłków będziesz wcinac jabłka? Też potrafią nasycić.A odpowiesz mi na poprzednie pytanko? A co do edytowania postów , to nigdy nie usuwam swoich wypowiedzi ,zazwyczaj dopisuję jeszcze coś.
MAKUC jesteś the best. Argument typu : w garniturze po domu mnie powalił . No i ten test ciążowy dla męża, sporty Twojego lubego ... HAHA
IKAA przykro mi z powodu maleństwa siostry.
DAWIDOWE super ,ze humorek jak po %. Widzisz jaka Ty ekonomiczna jestes. Nawet pić nie musisz. A te Twoje pomidorki to my już wszystkie wiemy jak je lubisz ;-)
MAŁA_MI co Cię trapi? Ojjj chłop Cię wkurzył? Niedobry! I to o taką głupotę??? Nie miej przez to czarnych myśli. Pewnie przyjdzie i przeprosi i znów będzie dobrze. Szkoda Twoich nerwów.
KANIA dobrze pisze!!!
U mnie prowodyrem złych nawyków żywieniowych jest mój J. Wieczorem wlasnie wymysla jakieś zapiekanki, albo pizze zamawia i kusi :-(
KANIA mam nadzieję ,ze do pracy nie zaspałas .... bo ja tak ;-) Czytam ,ze nocka fatalna. Tulam mocno, czyli dziś nie pracujesz?
ROXI ojjj Ty to sobie dogadzasz wieczorkiem. Masz rację ,ze o pierdoły nie ma się co długo gniewać ... gdybym jeszcze tak potrafiła

Trzymam kciuki za wizytę i zeby płucka byly czyste.
DZIULKA jak nocka? Faktycznie pobudki byly?
CAMBRIA wpadłas , rozwiązałas zagadkę i co? I już zniknęłas???? ehhhh
SARISA o lodach to Ty lepiej głosno nie mów przy swoim M. Zaraz mu się zaróweczka zaświeci

, a w ogóle to chyba mialas się zdrzemnąć?
RENATA a gdzie się wybieracie????
RYSIA ... następna co wpadła po cukier.
HAPPY dokładnie tak – leżałam i pachniałam hehe

. Niedługo znów powtórzę taki relaks bo kupilam groupona na zabiegi za 400zł w cenie 40zł. Może będę leżec i pachniec jeszcze dłuzej niż poprzednio? Twój ukochany już rozpieszcza swoją księżniczkę widzę.... i bardzo dobrze (bo nie groźnie) :-). No i dzięki za to co napisałas o tej antykoncepcji ... dokladnie tak samo myslę. Teatrzyk Amelki – opisany cudnie. Jakbym to widziala. Mała aparatka ;-)
SHEENEY my tez planujemy ps3 mova zakupić . X-boxa mamy ale nie kinecta. W mova gralismy m.in. u
SARISY i bylo super , więc mogę polecić. Tylko teraz nie wiem czy to”super” to nie przez towarzycho ;-)
a co u mnie? Dodo mnie wczoraj pogryzł

... po rekach. Smiał sie jak mówilam auć, auć ... a dziś mam w tych miejscach siniaki. No co za łobuz. Chyba mu oddam