reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej Dziewczyny, wpadłam pozdrowić Was wszystkie! Widzę, że SARISKA jest w ciąży , kochana serdecznie Ci gratuluję!
Chciałam też ucałować Idusię, Natolin, Ewę, Alicję i Emilię - za Wami się strasznie tęskniłam ale czasu na BB brak totalnie.
My właśnie przeszłyśmy 3dniówkę, dziś wysypka od czoła po palce u nóg :) Ważne, że to za nami. Ale gardło dalej czerwone.

Buziaki, postaram się częściej wpadać.

reklama
Dzien dobry

Cos mi to przeziebienie nie chce przejsc i zaczyna mnie to juz wkurzac.:crazy: Synus juz zdrowy a mnie meczy katar i katarowy bol glowy...Dobrze,ze jutro mam wizyte u lekarza to moze przy okazji cos przepisze

Dorisku jeny jak ja ci zazdroszcze tej kosmetyczki!!!I tego relaksu,ja marze o tym juz od dawna ale jak nie ciaza to karmienie ;-) i musze jeszzce poczekac troche

Ikaaa strasznie mi przykro z powodu siostry ale moze dzisiaj powiedza cos innego jednak?

Kania a ile schudł twoj maz i jak mu sie to udało.Moj Tomek zabiera sie za odchudzanei i cos sie nie moze zebrac:-p twierdzi,ze poczeka na mnie,zeby mi przykro nie bylo teraz ,ze on chudnie a ja tyje:-D

Sariska mnie juz przeszlo to ciagle spanie ale i tak przewaznie jedna drzemeczke z synkiem robie:-p .Ja nie mam zadnych zachcianek zero!

HAPPY Tearz mowisz wam Amelka urzadzila.Otoz ja tez szczesliwa wczoraj bylam bo maly zasnal odrazu ,a ze kolejny dzin spi tylko raz dziennie:confused2: to wielka mialam nadzieje,ze przespi cala noc,przeciez na pewno musial byc zmeczony.Jakiez moje zaskoczenie bylo jak sie obudzil radosny o 3 w nocy i zaczal sobie gadac,smiac sie i tak do 5 rano:szok::-p wzielam go do nas ale wcale mu sie spac nie chcialo.Zaczepial to mnie to tate i ciagle wolal"tatatattaa" .Wiec i my mielismy niezly teatr :-D.Ciekawe jak Tomek do pracy wstawal rano,jak bardzo sie nie wyspal

Mala mi widzisz takie chyba zycie z nerwusami,ze od głupoty kłotnia moze byc mimo,ze o niektore glupoty to niewarto szarpac sobie nerwow.Na sczescie moj Tomek ma anielska cierpliwosc.

Dagisu macie ps3 move??Bo my wlasnie robimy rozeznanie co jest lepsze ps3 move czy xbox360 kinect
Dziewczyny jesli cos wiecie na ten temat/albo wasi mezowie to bylabym wdzieczna za rady bo chcielisbysmy na swieta sobie kupic

Emiliab 12 kg w 1,5 tyg??!!!:szok: Tak w ogole to Bardzo ci wspolczuje calej tej sytuacji z mezem i do tego jescze ten samochod..ale ty na pewno dasz sobue rade ze wszystkim"*

Synus mnie zaczepia,musze uciekac..

Natolin wiesz on sie tego sam nauczyl .on wypracowal w sobie takie podejscie,ze nie ma sensu sie denerwowac bo w wiekszosci to nie ma o co..probuje sie od niego tego uczyc bo u nas to ja jestem bardziej nerwowa i czesciej sie zloszcze

Dzień dobry, po fatalnej nocce ledwo żyję, Oliwia uskutecznia drzemkę a ja muszę zupę ugotować żeby miała co jeść...Nadrobię Was dopiero wieczorem, bo w ciągu dnia nie będzie szans. Urlop mam do końca tygodnia, jutro na badania mam iść. Do dr zapisałam Oliwię ale dopiero na piątek, dziś nie ma szans nas przyjąć. Więc siedzimy w domu i kurujemy się tym co mamy. Pozdrówka.

jestem i ja .................................... miałam isc spać razem z Zuu, ale stiwerdzilam, ze jak tylko sie poloze to ona wstanie hehe

;-)
Happy fajne to co napisalas o metodzie wiadomo jakiej. I chciałam dodać, że właśnie byłam pewna, że nasze skakanie było w BARDZO bezpiecznym czasie....jak widać nie ;-)
Alicja to Twój małż szaleje ...........mój na szczęscie na większe parcia nie ma hahah, ale właśnie sobie ja zafundował bauhahaha... i wiem co miałam napisać do Ciebie i Happy, że też nie krzyknęłam na Zuzkę jeszcze... tylko np. jak wtyczke w kontakcie ruszała to mówiłam stanowczym głosem nie. Ale jak się złościła marudziła albo cos w tym stylu to nie zdarzyło mi się. I jak pisałam jak miałam problemy ze usypianiem i pół godziny się męczyłam to wściekła byłam i myśli złości w głowie były....i tez chyba jestem z tego dumna :-)
Sheeney to ja zachcianek też nie mam. Tylko ostatnio upiekłam szarlotkę i tak sobie ją jadałam i stwierdziłam jak na ciepło to tylko z lodami i co i prawie już całe opakowanie zjadłam TAK mi smakują ;-)
Dorisku pieknie to napisałaś, że Cię raczej Cię Dodek rożsmiesza niż złości. I byłam świadekiem jak ruszał wszystkie zakaze Twoim zdaniem rzeczy a Ty pięknie z uśmiechem na twarzy mu tłumaczyłaś, że nie wolno :-). I właśnie jak kiedyś napisałaś o tym klapsie to przecież wogóle nie pasowało do Ciebie heheh
Nat a gdzie Ty siebie wstawiłaś? ja chcę zobaczyć :-). To może na zamknięty siebie z Pudziankiem wrzuć??
Monimoni :*
Ida
uśmiałam się z tej "KROMY "
Rysia jak siostra i bratanek?? I jak Ci idą ankiety itp? Wogóle mi się nie podoba, że sie gdzieś zapodziałaś :-(
Maqc a TY gdzie dziś?? Może :* i humorek troszkę lepsiejszy będzie ??

Zuzek wstał i nici ze spania mojego i pewnie z pisania na BB

edit. Kania biedna Oliwka i współczuje nocki ehhh ............

hello

OLENA dajesz radę tolerować takie traktowanie? Oj ja to nie byłabym taka posłuszna , bo niby czemu?!

DAGISU oczywiście ,ze Twoje posty są widziane , ale jak piszesz ,ze wpadasz tylko się przywitać i znikasz to niebardzo wiem czy jak cos napiszę to w ogóle jeszcze to przeczytasz. Za dukana trzymam kciuki.

KROMA – to w sumie możesz mieć teraz nowy nick albo pseudo – SKIBEK :-D, a to Arek sam już potrafi się rozebrać? To naucz go jeszcze tyłeczek podcierać i pieluchę zmieniać i bedziesz miala fajnie. KANIA ma rację , się tam będziesz sąsiadami przejmowac . No gdyby dzieci w nocy tak rozrabialy po podłodze to rozumiem. Luzik. Ale z tą swoja figurą to przegięłas , przecież Ty zgrabna i szczuplutka laseczka jesteś- kłamczuch z Ciebie!

WIOLI dokladnie się z Tobą zgadzam – chodzi o post do OLENY. Jak mu brudno to niech bierze ścierę. Co za typ :-( Co do stroju do szkoly to ja po prostu uwielbiam , jak mój Miki przychodzi i rzuca hasłem ,ze jutro ma być ubrany na np. zielono i to bluzka bez żadnych napisów i jeszcze zeby kaptur był ..... normalnie uwielbiam! A Bartkowi może gra lego by spasowała?

DOBRANOCKA jejku ale z Ciebie fantastyczna kobitka. Pierniczki , dzieci oporządzone i jeszcze chory chlop (co znaczy -dramat) , a Ty wciąż pełna energii i radości. Buziaki dla Ciebie! :-*

ALICJA u Ciebie też chłopek poszkodowany? Ojej , współczuję , wyobrażam sobie ile roboty Ci doszło. Jedyne co moge to życzyć ci siły! Wytrwaj ;-) Super ,ze masz taką bratnią duszę i tak naładował Cię pozytywną energią. Zazdroszczę Ci kogoś tak bliskiego (poza małżem).

EMILIAB super z tą rolą Kubusia. Będziesz na występie? A dieta męża faktycznie nie do pozazdroszczenia , ale wynik spadku kg niezły!

NATOLIN a może zamiast wieczornych posiłków będziesz wcinac jabłka? Też potrafią nasycić.A odpowiesz mi na poprzednie pytanko? A co do edytowania postów , to nigdy nie usuwam swoich wypowiedzi ,zazwyczaj dopisuję jeszcze coś.

MAKUC jesteś the best. Argument typu : w garniturze po domu mnie powalił . No i ten test ciążowy dla męża, sporty Twojego lubego ... HAHA :-D

IKAA przykro mi z powodu maleństwa siostry.

DAWIDOWE super ,ze humorek jak po %. Widzisz jaka Ty ekonomiczna jestes. Nawet pić nie musisz. A te Twoje pomidorki to my już wszystkie wiemy jak je lubisz ;-)

MAŁA_MI co Cię trapi? Ojjj chłop Cię wkurzył? Niedobry! I to o taką głupotę??? Nie miej przez to czarnych myśli. Pewnie przyjdzie i przeprosi i znów będzie dobrze. Szkoda Twoich nerwów. KANIA dobrze pisze!!!

U mnie prowodyrem złych nawyków żywieniowych jest mój J. Wieczorem wlasnie wymysla jakieś zapiekanki, albo pizze zamawia i kusi :-(

KANIA mam nadzieję ,ze do pracy nie zaspałas .... bo ja tak ;-) Czytam ,ze nocka fatalna. Tulam mocno, czyli dziś nie pracujesz?

ROXI ojjj Ty to sobie dogadzasz wieczorkiem. Masz rację ,ze o pierdoły nie ma się co długo gniewać ... gdybym jeszcze tak potrafiła :-D Trzymam kciuki za wizytę i zeby płucka byly czyste.

DZIULKA jak nocka? Faktycznie pobudki byly?

CAMBRIA wpadłas , rozwiązałas zagadkę i co? I już zniknęłas???? ehhhh

SARISA o lodach to Ty lepiej głosno nie mów przy swoim M. Zaraz mu się zaróweczka zaświeci :-D, a w ogóle to chyba mialas się zdrzemnąć?

RENATA a gdzie się wybieracie????

RYSIA ... następna co wpadła po cukier.

HAPPY dokładnie tak – leżałam i pachniałam hehe :-D. Niedługo znów powtórzę taki relaks bo kupilam groupona na zabiegi za 400zł w cenie 40zł. Może będę leżec i pachniec jeszcze dłuzej niż poprzednio? Twój ukochany już rozpieszcza swoją księżniczkę widzę.... i bardzo dobrze (bo nie groźnie) :-). No i dzięki za to co napisałas o tej antykoncepcji ... dokladnie tak samo myslę. Teatrzyk Amelki – opisany cudnie. Jakbym to widziala. Mała aparatka ;-)

SHEENEY my tez planujemy ps3 mova zakupić . X-boxa mamy ale nie kinecta. W mova gralismy m.in. u SARISY i bylo super , więc mogę polecić. Tylko teraz nie wiem czy to”super” to nie przez towarzycho ;-)

a co u mnie? Dodo mnie wczoraj pogryzł :laugh2:... po rekach. Smiał sie jak mówilam auć, auć ... a dziś mam w tych miejscach siniaki. No co za łobuz. Chyba mu oddam :tak:

reklama
Doris nie dziewię się, że masz siniaki ;-) bo on w buzi to ma kilka ząbków hehe. Miałam ale zanim się zebrałam Zuzek wstał hehe
Kroma wiem co chciałam jak mały sam kupe zdejmuje to u Ciebie szybko się na nockim nauczy. zazdraszczam :-)
Alicja a dobrze sie mam póki co ;-)
Roxi trzymam kciuki za lekarza

Do góry