reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Pracuje w biurze podrózy i ja osobiscie nie poleciła bym o tej porze. bo będzie najchłodniej. Są 3 wyspy ewentualnie Gran canarie, Fuerte i Lanzarote tam jest cieplej.

A widzisz jak my sprawdzaliśmy w biurze to odwrotnie,Fuerte kiedys się wtopiliśmy na koniec listopada i nawet jednego dnia słonecznego.a teraz sprawdzam że 22 24 czyli ok chyba bedzie.zresztą tam jest ostre slonce także temp taka wystarczy.
A to milo wiedzieć kasis na przyszłość będę się Ciebie pytać o wycieczki,jeśli mogę oczywiście:-D

Renatko nie ma problemu:), wszędzie mozna wtopę załapać z pogodą. Mam klientów co roku jeżdżą w listopadzie na gran canarie i tylko wtedy i tylko tam ,są bardzo zadowoleni,ale co nie oznacza ,że Teneryfa jest piękną wyspą ale chłodniejszą, mimo wszytsko napewno będzie super:))i liczymy na zdjęcia:)

renata wow , to wspaniale!!!! Nawet nie przypuszczalam ze tam az 5h się leci. Ja na Karaiby lecialam 9h (tyle ,że z Londynu). Ojej jak ja Ci zazdroszczę!!! mam nadzieje ze zarówno podróż jak i pobyt bedzie dla Was superaśny. Ale jaka spora różnica temperatur! Uważajcie , bo ja sie wlasnie przez taką zmiane klimatu strasznie załatwilam. Po wysiadce z samolotu dostalam potwornie wysokiej gorączki i mnie rozłożylo. Na szczęście juz po powrocie ;-) Koniecznie relacja foto musi być , pamiętaj!!!

reklama
Renata zazdroszczę wyjazdu...bawcie się dobrze:)
Efa kciuki oczywiście będę trzymać no i przesyłam wirtualnego kopniaka na szczęście:)

My już po spacerku,Miłosz wcina jabłko i banana oglądając noddiego,chłopina śpi bo padł mi po pracy a ja mam chwile dla siebie...

Do góry