KANIA dawno sie nie wazylam ale sadze ze przytylam bo przez to zimno ciagle bym jadla, ale to nie najwiekszy problem, problemem jest moje leczenie hormonalne ktore mam ochote pizdnac i chyba zadzwonie do lekarki bo po tych hormonach czuje sie jak beczka.
reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
kania, FARMONA RADICAL x12 AMPUŁEK P/WYPADANIU WŁOSÓW (1915089097) - Aukcje internetowe Allegro - to takie cuś z tej serii np. mi te ampułki kiedyś naprawdę pomogły! teraz czasu brak na takie masaże główki, więc tabsa rach ciach i po krzyku
co do szycia to u mnie i mama i teściówka maszyny i talenty posiadają ale jakoś kupne rzeczy bardziej mi się podobują
dagisia w ciaży jest??????????!!!!!!!!!!!!???????????? ej nieeeeeeeeee chybaaaaa
a maqc faktycznie miała chwile grozy mieć dzisiaj!!!!!!!
maqc do meldunq raus!!!!!!!!!!!
co do szycia to u mnie i mama i teściówka maszyny i talenty posiadają ale jakoś kupne rzeczy bardziej mi się podobują
dagisia w ciaży jest??????????!!!!!!!!!!!!???????????? ej nieeeeeeeeee chybaaaaa

a maqc faktycznie miała chwile grozy mieć dzisiaj!!!!!!!
maqc do meldunq raus!!!!!!!!!!!
Kania78
...
Ida coś mi się wydawało że Dagisu jest w ciąży, ale może się mylę...( i za to moje wydawanie się Dagisu przepraszam). Za dużo zaciążonych październikówek tej jesieni heh :-)
Dzięki za linka.
Dziulka może przez te tabsy masz takie uczucie żeś nabrała co nieco ciałka???
Dobrej nocki Wam życzę, muszę się położyć bo jutro przecież też jest dzień :-)
Dzięki za linka.
Dziulka może przez te tabsy masz takie uczucie żeś nabrała co nieco ciałka???
Dobrej nocki Wam życzę, muszę się położyć bo jutro przecież też jest dzień :-)
Ostatnia edycja:
KANIA mozliwe ze tak, bo zamowilam sobie portki w Bon Prix 48 rozmiar. dzisiaj przyszly i sa z denka za duze, francuskie 48 to polskie 46, a ja zazwyczaj nosze 46 francuskie. to sa dzinsy wiec wolalam zamowic wiekszy rozmiar bo raz od nich zamowilam rybaczki dzinsowe swoj rozmiar i za male. maja zanizone rozmiary chyba. ale wiem tez ze jak mam przerwe 7 dni miedzy "sesjami" tabletkowymi to nagle po 2 dniu niebrania brzuch mi spada czuje sie lekka. cycki mi urosly tylko rpzez te francowate tabsy.nie cierpie ich. a z lewego sutka dzisiaj zauwazylam jak przycisnelam 3 malusie kropelki mleka.... nic nei kumam.... chyba zadzwonie do giny, bo juz milion razy jej mowilam ze zle hormony znosze, ale do niej chyba nie dociera. przeciez sa tabletki dopochwowe, albo leczenie homeopatyczne. szlak mnie trafia.... w kazdym razie na brzuchu przybralam a czy przez zarcie czy tabsy to nie wiem.
WIOLI czytalam ze przy tych tabletach mozliwe sa takie akcje z mlekiem wlasnie.... a zeby byc w ciazy to trzeba sie tentego...a co do godzin biurowych to u nas jest np 8.30-17h z przerwa miedzy 12-14 bo tak wiekszosc biur we FR prosperuje. idiotyzm! po co tyle przerwy??? pol godziny by styknelo.
a co do DAGISU to nie jest w ciazy z tego co wiem, chyba ze to ja czegos nie wiem
a co do DAGISU to nie jest w ciazy z tego co wiem, chyba ze to ja czegos nie wiem

R
rysia85
Gość
...no i Miłosz się już wyspał-właśnie wariuje w salonie,więc zapowiada się ciekawa noc
kurcze nie chce narzekać bo kocham tego mojego potfforka najbardziej na świecie ale czasu na swoje sprawy nie mam kompletnie (w dzień nie śpi w nocu też)...
no nic przynajmniej Wam pożyczę dobrej nocki a ja idę się....BAWIĆ

kurcze nie chce narzekać bo kocham tego mojego potfforka najbardziej na świecie ale czasu na swoje sprawy nie mam kompletnie (w dzień nie śpi w nocu też)...no nic przynajmniej Wam pożyczę dobrej nocki a ja idę się....BAWIĆ

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Roxannka
Pracująca mama!
Poboczne nadrobione, ale główny to wyzwanie bo oczka się kleją, mąż już do sypialni uciekł, w dodatku chyba i mnie jakieś choróbsko bierze 
natolin, to ja byłam tą osobą, która poparła Ide w wiadomej kwestii ;-) Tylko, że mi nie do końca chodziło o emocjonalność, że opisujemy dokładnie to co się stało czy też ubieramy to w ładniejsze słowa. Bardziej chodziło mi o to że każda z nas ma inny styl pisania i nie chodzi tu o poprawianie postów, każda z nas też inaczej odczuwa pewnie kwestie takie jak emocje. To co dla jednego jest mega wkur...ieniem dla drugiej bedzie błahostką nie ważną uwagi. Hmmm nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłam ... Może lepiej bedzie na przykładzie: Jak ja się kłóce z moim mężem o jakąś pierdołe to jest to dla nas normalka, za chwile się godzimy albo śmiejemy z tego, natomiast dla naszych znajomych nasza kłótnia wyglądała jak druga wojna światowa bo oni kłócą się na spokojnie, u nich kłótnia wygląda tak jak u nas normalna rozmowa. A mamy w naszym otoczeniu jeszcze inną pare, przy której nasze kłótnie to cicha rozmowa, bo u nich to jak wybuch fajerwerków. Nadal nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam i chyba już sie zgmatwałam w tym
monimoni, zdrówka dla Lenki i zglądaj do nas częściej!
kania, dopiero przeczytałam ... współczuje nocki :-( oby dzisiejsza była spokojniejsza! Oj doczytałam że z usypianiem mąż miał problem, u nas też nie raz tak jest że tylko ja moge coś poradzić na kryzysy , chociaż chyba częściej mąż ma dobrą reke do usypiania ;-) Mnie też wkurza że moje włosy są wszędzie, a najbardziej mnie denerwuje że Patrykowi się do skarpet tudzież rajstopek przyczepiają jak szoruje po podłodze wrrr... U Oliwki to samo co u Patryka, czy oni nawet kaszel muszą mieć razem
Kurujcie się kochane :*
doris, dogadzam sobie a co
tylko potem staje przed lustrem i płacze
Widze, że masz w domu takiego gryzonia jak ja, tylko że mój mniej uzębiony, ale udziabać potrafi
zresztą sariska słyszała, bo akurat mnie ugryzł jak gadałyśmy przez tel, se moment wybrał 
rysia, :* Kciuki za Adasia trzymam mocno!!! Co ?? Milosz jeszcze o tej porze szaleje w salonie
To cierpliwości ci życze dzisiejszej nocy, dużo oj dużo
Mam nadzieje że już słodko śpicie
kroma, a cóż to za bezzębna facjata
List rewelacyjny, ja jeszcze dwójki nie mam ale kiedyś napewno taki list wyśle 
dawidowe, super, że zaświadczonko jest :-) no i zazdroszcze ci tego siedzenia w pracy, tylko u mnie nie ma możliwości żeby weny nie mieć ;-)
mała mi, rozumiem cie doskonale i takie nerwy i wyładowywanie ich na osobie bliskiej napewno nie są niczym dobrym. Życze wam żeby takich kłótni było jak najmniej, ale jeśli już mają być jakiekolwiek to tylko błahe :*
renata, tobie też współczuje fatalnej nocki, może dzisiaj się wyśpisz
a mi włosy zaczeły wypadać dopiero jak skończyłam karmić piersią, przed ciążą wogóle nie miałam takiego porblemu
a teraz myśle że właśnie jakieś witaminki zaczne łykać i może się unormuje sytuacja
a tobie zazdroszcze wyjazdu, gdziekolwiek byleby się wyrwać i odpocząć ;-)
kasis, dużo zdrówka dla Błażejka! To u alergologa nie byliście przez tę chorobe, szkoda.
efa, kciuki mocno ściskam
ikaa, strasznie mi przykro :-
-
-( to miałoby pierwsze dziecko twojej siostry ? Co do odzielnego mieszkania, to napewno ma to swoje plusy ;-) ale ja nie wiem czy bym tak dała rade. A pomaga ci ktoś przy dziecku czy całkowicie sama sobie radzisz ?
makuc, gdzieś ty ?
A tak na koniec ... oglądałam dzisiaj TM i tak mnie wkurza ten program. Ładne odpadają a brzydule i idiotki zostają wrrr... No sory ale ta jedna małolata co tam jest to jakaś masakra. No ale potwierdza się że w modelingu trzeba być brzydką i niezbyt mądrą. No ale co ja się bede podniecać jakimś głupim programem, naszczęście jutro jest gesslerowa

natolin, to ja byłam tą osobą, która poparła Ide w wiadomej kwestii ;-) Tylko, że mi nie do końca chodziło o emocjonalność, że opisujemy dokładnie to co się stało czy też ubieramy to w ładniejsze słowa. Bardziej chodziło mi o to że każda z nas ma inny styl pisania i nie chodzi tu o poprawianie postów, każda z nas też inaczej odczuwa pewnie kwestie takie jak emocje. To co dla jednego jest mega wkur...ieniem dla drugiej bedzie błahostką nie ważną uwagi. Hmmm nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłam ... Może lepiej bedzie na przykładzie: Jak ja się kłóce z moim mężem o jakąś pierdołe to jest to dla nas normalka, za chwile się godzimy albo śmiejemy z tego, natomiast dla naszych znajomych nasza kłótnia wyglądała jak druga wojna światowa bo oni kłócą się na spokojnie, u nich kłótnia wygląda tak jak u nas normalna rozmowa. A mamy w naszym otoczeniu jeszcze inną pare, przy której nasze kłótnie to cicha rozmowa, bo u nich to jak wybuch fajerwerków. Nadal nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam i chyba już sie zgmatwałam w tym
monimoni, zdrówka dla Lenki i zglądaj do nas częściej!
kania, dopiero przeczytałam ... współczuje nocki :-( oby dzisiejsza była spokojniejsza! Oj doczytałam że z usypianiem mąż miał problem, u nas też nie raz tak jest że tylko ja moge coś poradzić na kryzysy , chociaż chyba częściej mąż ma dobrą reke do usypiania ;-) Mnie też wkurza że moje włosy są wszędzie, a najbardziej mnie denerwuje że Patrykowi się do skarpet tudzież rajstopek przyczepiają jak szoruje po podłodze wrrr... U Oliwki to samo co u Patryka, czy oni nawet kaszel muszą mieć razem
Kurujcie się kochane :*doris, dogadzam sobie a co
tylko potem staje przed lustrem i płacze
Widze, że masz w domu takiego gryzonia jak ja, tylko że mój mniej uzębiony, ale udziabać potrafi
zresztą sariska słyszała, bo akurat mnie ugryzł jak gadałyśmy przez tel, se moment wybrał 
rysia, :* Kciuki za Adasia trzymam mocno!!! Co ?? Milosz jeszcze o tej porze szaleje w salonie
To cierpliwości ci życze dzisiejszej nocy, dużo oj dużo
Mam nadzieje że już słodko śpicie
kroma, a cóż to za bezzębna facjata
List rewelacyjny, ja jeszcze dwójki nie mam ale kiedyś napewno taki list wyśle 
dawidowe, super, że zaświadczonko jest :-) no i zazdroszcze ci tego siedzenia w pracy, tylko u mnie nie ma możliwości żeby weny nie mieć ;-)
mała mi, rozumiem cie doskonale i takie nerwy i wyładowywanie ich na osobie bliskiej napewno nie są niczym dobrym. Życze wam żeby takich kłótni było jak najmniej, ale jeśli już mają być jakiekolwiek to tylko błahe :*
renata, tobie też współczuje fatalnej nocki, może dzisiaj się wyśpisz
a mi włosy zaczeły wypadać dopiero jak skończyłam karmić piersią, przed ciążą wogóle nie miałam takiego porblemu
a teraz myśle że właśnie jakieś witaminki zaczne łykać i może się unormuje sytuacja
a tobie zazdroszcze wyjazdu, gdziekolwiek byleby się wyrwać i odpocząć ;-)kasis, dużo zdrówka dla Błażejka! To u alergologa nie byliście przez tę chorobe, szkoda.
efa, kciuki mocno ściskam

ikaa, strasznie mi przykro :-
makuc, gdzieś ty ?
A tak na koniec ... oglądałam dzisiaj TM i tak mnie wkurza ten program. Ładne odpadają a brzydule i idiotki zostają wrrr... No sory ale ta jedna małolata co tam jest to jakaś masakra. No ale potwierdza się że w modelingu trzeba być brzydką i niezbyt mądrą. No ale co ja się bede podniecać jakimś głupim programem, naszczęście jutro jest gesslerowa
Ostatnia edycja:
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
5.20
żadne błagania i tłumaczenia, że mamusia chce jeszcze trochę pospać nie zadziałały. Ale są plusy takiego wstawania - nauczyłam sie bez patrzenia robić jajecznicę ;-)
mam tylko nadzieje że pozostałe mamusie sobie smacznie śpią, szczególnie kania i renatka, które ostatnio miały kiepską nockę :***
żadne błagania i tłumaczenia, że mamusia chce jeszcze trochę pospać nie zadziałały. Ale są plusy takiego wstawania - nauczyłam sie bez patrzenia robić jajecznicę ;-)mam tylko nadzieje że pozostałe mamusie sobie smacznie śpią, szczególnie kania i renatka, które ostatnio miały kiepską nockę :***