Witam sie i ja
u nas nocka przespana calkiem dobrze,gdyby mnie tylko tak głowa nie bolala to juz w ogole bylo by super wiec kania bardzo mozliwe,ze to zatoki bo przy pochylaniu jest jeszcze gorzej..
Co nic o sobie nie napisalas?
a 12 kg meza to calkiem sporo i na pewno widac po nim.Mojemu tez by sie przydało tyle zgubic
Happy dzisiaj ide do lekarza wiec zobaczymy co powie ale nie sadze,zeby oprocz parecetu cos mi wiecej dal...A pewnie dzisiaj pierwszy raz bedziemy sluchac serduszka maluszka :-)
Ida jeszcze troche pocwiczysz robienie jajecznicy o 5 rano z zamknietymi oczami i mozesz startowac do "mam talent"
Ja kurtki szukam tez prawie od dwoch miesiecy...albo plaszczyka albo cos a zwazywszy,ze w zimie mi brzuch bedzie rosl to tym bardziej ciezko mi cos znalezc.
Ikaa przykro,ze jednak lekarze sie nie pomyslili...:-(
Mala mi milego dnia na uczelni ,
u nas nocka przespana calkiem dobrze,gdyby mnie tylko tak głowa nie bolala to juz w ogole bylo by super wiec kania bardzo mozliwe,ze to zatoki bo przy pochylaniu jest jeszcze gorzej..
Co nic o sobie nie napisalas?
a 12 kg meza to calkiem sporo i na pewno widac po nim.Mojemu tez by sie przydało tyle zgubicHappy dzisiaj ide do lekarza wiec zobaczymy co powie ale nie sadze,zeby oprocz parecetu cos mi wiecej dal...A pewnie dzisiaj pierwszy raz bedziemy sluchac serduszka maluszka :-)
Ida jeszcze troche pocwiczysz robienie jajecznicy o 5 rano z zamknietymi oczami i mozesz startowac do "mam talent"
Ja kurtki szukam tez prawie od dwoch miesiecy...albo plaszczyka albo cos a zwazywszy,ze w zimie mi brzuch bedzie rosl to tym bardziej ciezko mi cos znalezc.
Ikaa przykro,ze jednak lekarze sie nie pomyslili...:-(
Mala mi milego dnia na uczelni ,

no szaleństwo normalnie (biorąc pod uwagę fakt że do czasu wtorkowej pobudki przed wyjazdem do szczecina spała zawsze do 9)
dumna z siebie nie jestem ale czasem stanowczy głos nie pomaga i o ten ton czy dwa podnieść go muszę... chyba że macie jakieś rady???
też to uwielbiam
ale mi to nie przeszkadza, bo ja nie jestem dobra w szczerch rozmowach i czasem wolę jak to moje narzekanie poczyta na forum i wie "co mi jest" niż jak sama mam mu tłumaczyć