reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Nat ah to chyba się zle wyraziłam , bo chyba zrozumiałyscie ze ja ta bilingsa oj nie nie chyba musiało by mnie .......zeby dotykac sluzu i inne pierdoły ;-)...oj nie. to był spontan ;-) połączony z wiarą, że jest bezpiecznie hehe ;-)

reklama
Łukasz właśnie udał się na drzemkę, podobnie jak sarisa zastanawiam się czy iść spać czy nie,ale obawiam się że potem jak wstanę to będę taka rozbabrana a muszę być w formie bo na zajęcia później idę.
kania z korkami to sobie na razie odpuściłam, niestety czasowo kiepsko. Dwa kierunki studiów, mgr, prawko do tego Łukasz i wiele innych spraw na które normalnie mi czasu już brakuje. Odezwij się po wizycie u lekarza.
natolin :* bo czuję że ktoś wie o co mi chodzi i mnie po prostu rozumie w kwestii nerwusa.
sheeney oj jak słodko, że dziś usłyszysz bicie serduszka. Pamiętam jakie to były wzruszające momenty.
Co do kurtek to ja chyba skusiłabym się na taką z mody ciążowej, bo jednak brzusio będzie rósł a w zimie jemu i Tobie musi być zarazem ciepło! Może popatrz na allegro.
czarodziejkaM nikt Cię stąd nie wykluczy! Informuj nas chociaż jak tam u Was:-)
rysia85 i jak kawki udało się napić? Pytałam w ostatnim moim poście o raport ze streetcom ,ale chyba nie doczytałaś:-)
emilab to ja nawet nie wiedziałam że takie samochodowe dvd istnieje, ale to powiem małżowi:-)
wioli ja kiedyś lubiłam Magdę M jak leciała w tv. Teraz chyba właśnie powtórki w tv puszczają z tego co widziałam.
sarisa ja mam takie samo podejście do czystości dziecka. Syn mojego kuzyna tego co się opiekowałam nim to też czasem niechlujnie był ubrany, do tego brudna buzia i takiego mi go dawali, to ja przeważnie go przebierałam najpierw zanim wyszłam z nim gdziekolwiek. Moim zdaniem to wszystko mówi o rodzicach.
Ja np mam manie na prasowanie rzeczy, bo ja mimo że staram się rozwieszać w miarę dobrze pranie, to i tak niektóre rzeczy wyglądają jak psu wyciągnięte z gardła. Heh:-)

Podziwiam za to prasowanie, mi by się na pewno nie chciało. No i ja nie zwracam siłą rzeczy na to uwagi u dzieci.
Jeszcze miałam odnośnie krzyku - to co Ty Iduś piszesz o krzyku to żaden krzyk, to normalna sprawa, mi się zdarzyło niestety ze 3-4 razy naprawdę krzyknąć...

Mała_mi kaffka wypita,Miłosz śpi (ale pewnie już niedługo):)a co do raportu streetcomu to jeszcze jej nie uzupełniłam...w ogóle obijam się w tej kampanii bo wysłałam im tylko 4 raporty (może dzisiaj wyślę jeszcze kilka)i za raport końcowy wezmę się za kilka dni (coś czuje że do innych kampanii już mnie nie przydzielą bo kiepski ze mnie badacz):)a Ty już uzupełniłaś???

Ja nie wiem czy powiedzenie zbyt głośno KAMIL to krzyk ale mi też się niestety zdarza tak, ponieważ on ma takie etap teraz wspinania się i skakania po łózku i to na samej krawędzi a mnie ciarki przechodzą i się boję że coś sobie zrobi wogóle to on ostatnio nawet na szafki sie wspina:baffled:masakra z tym bo mi serce staje jak to widzę.

mala mi powtorki leca ale ja tak jak nat jestem fanka pawla m,co do prasowania to prasuje tylko jak juz jest silna potrzeba tak jak baska wieszam tak pranie zeby niebylo wygiete i udaje sie mam wstet do prasowania od kiedy pracowalam we wloszech a moja ''szefowa'' uwazala ze niema rzeczy na swiecie ktorej nie trzeba wyprasowac reczniki majtki skarpetki przescieradla ktore i tak zaraz od tylka sie wygniecie :-)

u mnie jak nie goscie to siostra mi psa przytargala ktory caly czas za nia piszczy glaszcze go jedna reka a druga pisze chcialam troche od szumu odpoczac to sie nie da zaraz wstanie kubus i od nowa

No hej ;-)

DAWIDOWE to u Ciebie w pracy takiego zaświadczenia wymagają? Dobrze ,ze się udalo!

EFA trzymam mocno, mocno!!!!.... ale daj koniecznie znać jak Ci poszło!

KASIS na Dominikanie. Jak Błazejek się ma po tych inhalacjach? Byłas w Kenii??? WOW zazdroszczę.Mnie marzą się od zawsze Malediwy i te domki na palach w morzu. Ohhh rozmarzyłam się.

WIOLI ja też byłam w Hiszpanii i było cudnie! Chętnie tam jeszcze wrócę.Poznałas tam swojego męża? Super.A jak z tym kominkiem? Nie obudzili Kubolka?

ALICJA fatalna sprawa z tym ogrzewaniem. Macie zimno w domku? U nas jest tak ciepło ,ze w ogóle nie grzejemy. Fajnie to napisałas z tą jajecznicą ... haha :-D

BASKA mój gin tez namawial mnie na wkładkę ,ale sama nie wiem .... zostane chyba przy 'retro' antkach ;-). Oj to ciocia niezbyt się spisala w opiece nad Kamilkiem.

EMILIAB uuuu to niefajnie z tym mlekiem promocyjnym. Za to fajnie masz ,ze Franio sam zasypia. U mnie niestety bylo tak dawno dawno temu, potem babcia tuliła i teraz my też musimy ;-(.

IKAA przykro mi ogromnie z powodu zabiegu ziostry. A jak ona się czuje psychicznie?

IDA super z tym śpiworkiem , no i kapitalnie ,ze sprzedawca zadzwonił . Supcio. No i fajnie ,ze napisalas o tym srodku na włosy, skoro pomaga to sama to kupię. Uuuu na modowy??? już tam biegnę:-) Sama wczoraj wybieralam płaszczyk zimowy , ale w koncu kliknęłam 'kup teraz'. Ciekawam bardzo Twojego wyboru.

RYSIA powodzenia z tą pracą! Natchnienia i weny życzę ;-) A Miłoszek faktycznie poszalał wieczorem.Do 2-giej???? A to łobuz mały ;-)

KANIA zdjęcia mam niestety papierowe , ale może uda się je zeskanować , tyle ,ze nie sądze zeby kogoś jeszcze tu interesowały . Co do histerii przed zaśnięciem u mnie tez tak czasem bywa,ze mały robi bunt tatusiowi i ten męczy się 1/2h a ja wezme tylko poklępiepo pupci , zanuce cos i spi ;-) . Jestesmy jednak niezastąpione :-D

DZIULKA przykro mi ,ze małża tak ponioslo. Oby nigdy więcej. A z jakiego powodu te hormony bierzesz? I to tak już na zawsze?

ROXI jakto choróbsko Cię łapie? Weź no!!! Nie daj się! Jeśli chodzi o TM to wczoraj prawie się poryczałam. Tak trzymałam za ta Oliwię i co? Ehhh takie pasztety zostały ,że nie ma na co już patrzeć. A u gesslerowej dziś tez niezłe jaja będą ... hihi

ELIZABENNETT mądrze piszesz kobieto :-)

HAPPY widzę ,ze nie tylko ja wczoraj mialam wenę kulinarną . Obie zaszalałysmy z szarlotką :-) Twoja wena to zrozumiala , trzeba dogadzac , bo rzadko w domu .... ale że mnie tak wzięło?

MAŁA_MI pobudka o 3:30???? jejku podziwiam. Ja dziś wstalam o tej porze , ale tylko po to zeby przykryć Doda i wsadzic smoczek bo cos pojękiwal. Ledwo doszlam do łózeczka , bo oczy jakoś nie dałam rady otworzyć ;-). Miki mój chyba faktycznie jakieś zmęczenie jesienne chyba przeżywa.Takze muszę po prostu więcej z nim siedziec przy lekcjach.

NATOLIN dzięki za odpowiedź. A w ogóle to powaliłas mnie tym postem . BRAWO ! Nie wiem czy już ktoś odpisał ale chodzilo o playstation move (czyli z kontrolerem ruchu) :-), Pudzianke podrosnie to obczaisz wszystko ;-)

SHEENEY Ciebie dziś głowa boli? Współczuję mnie wczoraj – myslalam ,ze sobie ją amputuję. Trzymam kciuki za wiadomo co ;-)

CZARODZIEJKA no zdecydowanie malo Cie tu , ale żeby od razu wykluczac? Nie rób scen!!! Pisz jak tylko mozesz.

SARISA no to niech Ci M. szybko ale bezpiecznie wraca jutro do domku ;-). Ja to bym swojego gdzies wyslala na dwa dni. Fajnie tak czasem bez chlopa.

Niestety nie spisała:dry:
mnie własnie nie odpowiada w tej wkłądce to że trzeba ją wkłądać sobie,może niktórym to się smieszne wydać ale naprawdę ja się boję że żle ją włoże czy coś takiego dlatego wolę te tabletki.
Doris a jakie bierzesz anty?bo ja Novynette i dobrze się czuje po nich więc już wolę dalej je brać

reklama
doris mnie tez interesuja zdjecia takze czekamy,kubusia nie obudzili strasznie zrecznie im to poszlo az w szoku bylam mi to sie marzy wyjazd na seszele...
i zdjecie plaszczyka tez poprosze

Do góry