No hej ;-)
DAWIDOWE to u Ciebie w pracy takiego zaświadczenia wymagają? Dobrze ,ze się udalo!
EFA trzymam mocno, mocno!!!!.... ale daj koniecznie znać jak Ci poszło!
KASIS na Dominikanie. Jak Błazejek się ma po tych inhalacjach? Byłas w Kenii??? WOW zazdroszczę.Mnie marzą się od zawsze Malediwy i te domki na palach w morzu. Ohhh rozmarzyłam się.
WIOLI ja też byłam w Hiszpanii i było cudnie! Chętnie tam jeszcze wrócę.Poznałas tam swojego męża? Super.A jak z tym kominkiem? Nie obudzili Kubolka?
ALICJA fatalna sprawa z tym ogrzewaniem. Macie zimno w domku? U nas jest tak ciepło ,ze w ogóle nie grzejemy. Fajnie to napisałas z tą jajecznicą ... haha
BASKA mój gin tez namawial mnie na wkładkę ,ale sama nie wiem .... zostane chyba przy 'retro' antkach ;-). Oj to ciocia niezbyt się spisala w opiece nad Kamilkiem.
EMILIAB uuuu to niefajnie z tym mlekiem promocyjnym. Za to fajnie masz ,ze Franio sam zasypia. U mnie niestety bylo tak dawno dawno temu, potem babcia tuliła i teraz my też musimy ;-(.
IKAA przykro mi ogromnie z powodu zabiegu ziostry. A jak ona się czuje psychicznie?
IDA super z tym śpiworkiem , no i kapitalnie ,ze sprzedawca zadzwonił . Supcio. No i fajnie ,ze napisalas o tym srodku na włosy, skoro pomaga to sama to kupię. Uuuu na modowy??? już tam biegnę:-) Sama wczoraj wybieralam płaszczyk zimowy , ale w koncu kliknęłam 'kup teraz'. Ciekawam bardzo Twojego wyboru.
R
YSIA powodzenia z tą pracą! Natchnienia i weny życzę ;-) A Miłoszek faktycznie poszalał wieczorem.Do 2-giej???? A to łobuz mały ;-)
KANIA zdjęcia mam niestety papierowe , ale może uda się je zeskanować , tyle ,ze nie sądze zeby kogoś jeszcze tu interesowały . Co do histerii przed zaśnięciem u mnie tez tak czasem bywa,ze mały robi bunt tatusiowi i ten męczy się 1/2h a ja wezme tylko poklępiepo pupci , zanuce cos i spi ;-) . Jestesmy jednak niezastąpione
DZIULKA przykro mi ,ze małża tak ponioslo. Oby nigdy więcej. A z jakiego powodu te hormony bierzesz? I to tak już na zawsze?
ROXI jakto choróbsko Cię łapie? Weź no!!! Nie daj się! Jeśli chodzi o TM to wczoraj prawie się poryczałam. Tak trzymałam za ta Oliwię i co? Ehhh takie pasztety zostały ,że nie ma na co już patrzeć. A u gesslerowej dziś tez niezłe jaja będą ... hihi
ELIZABENNETT mądrze piszesz kobieto :-)
HAPPY widzę ,ze nie tylko ja wczoraj mialam wenę kulinarną . Obie zaszalałysmy z szarlotką :-) Twoja wena to zrozumiala , trzeba dogadzac , bo rzadko w domu .... ale że mnie tak wzięło?
MAŁA_MI pobudka o 3:30???? jejku podziwiam. Ja dziś wstalam o tej porze , ale tylko po to zeby przykryć Doda i wsadzic smoczek bo cos pojękiwal. Ledwo doszlam do łózeczka , bo oczy jakoś nie dałam rady otworzyć ;-). Miki mój chyba faktycznie jakieś zmęczenie jesienne chyba przeżywa.Takze muszę po prostu więcej z nim siedziec przy lekcjach.
NATOLIN dzięki za odpowiedź. A w ogóle to powaliłas mnie tym postem . BRAWO ! Nie wiem czy już ktoś odpisał ale chodzilo o playstation move (czyli z kontrolerem ruchu) :-), Pudzianke podrosnie to obczaisz wszystko ;-)
SHEENEY Ciebie dziś głowa boli? Współczuję mnie wczoraj – myslalam ,ze sobie ją amputuję. Trzymam kciuki za wiadomo co ;-)
CZARODZIEJKA no zdecydowanie malo Cie tu , ale żeby od razu wykluczac? Nie rób scen!!! Pisz jak tylko mozesz.
SARISA no to niech Ci M. szybko ale bezpiecznie wraca jutro do domku ;-). Ja to bym swojego gdzies wyslala na dwa dni. Fajnie tak czasem bez chlopa.