witam sie niedzielnie, Maura spi, ja powinnam ubierac choinke, ale siedze z Wami

choc cos mi forum muli
kroma- ja wllasnie, jak sie okazalo, nie mam foremek!

pol ranka jezdzilam od sklepu do sklepu i nic

jestem u rodzicow, a tu zbytniego wyboru nie ma. No i czekam, az kuzynka mi podrzuci swoje. \Wiec akcja pierniki wstrzymana

wspoczuje Tobie ,
elwirce, nocek. U nas juz od daaawna nocki spokojne i bez sensacji. W zasadzie-nie zapeszajac-od zawsze
alicja- ja w domu susze na kaloryferze,ale ostatnio bylo zbyt cieplo, kaloryfery zakrecone i czesc pomaranczkow mi po prostu splesniala

. Mozna suszyc przy otwertym wlaczonym piekarniku , a moi rodzice maja taka specjalna suszarke do warzyw, susza w niej grzyby np, no i ja wczoraj zapakowalam do niej swoje owocki. Jeszcze nie patrzylam, jaki efekt
makuc- dzieki za komplement

ja do Swat nigdy sie specjalnie nie przygotowalam, nigdy nawet ich specjalnie nie lubilam, ale teraz, gdy jest Maurunia troche sie moje artosci poprzestawialy i chec mnie naszla na te przedswiateczne przygotowania, marze, by do tradycji weszlo wspolne wypiekanie pierniczkow, robienie ozdob, ubieranie choinki..ehhh, rozmarzylkam sie

)
wioli-pierniczki zawsze mozna powiesic na choinke, albo obdarowac najblizszych
nat- jak oko? oklady pomagaja? i jak to choinki nie bedzie? kup choc malusia...choc galazek do wazonu. Zrob to dl Pudzianka.. a i zrob cos dla mnie tez,mozesz..? zmien swojego avatarka...na jakis pozytywny

taki maly kroczek do pozytywnych zmian