Kania78
...
Hej.
Dziulka wielkie gratki dla Leane za pierwsze samodzielne kroczki i nowych zębów :-)
Tobie gratuluję pochwał w pracy :-)
Przykro mi z powodu Twojego dziadka :-(
Rysia, Mała_mi rozumiem, że macie teraz mniej czasu na BB i fajnie, że w ogóle napiszecie co u Was mimo natłoku zajęć. Mam nadzieję, że jak się już obronicie to częściej będziecie zaglądać :-)
Mała_mi jak mnie się robią odciski to tylko boso albo w klapeczkach chodzę.
Wioli jak mama?
Sarisa ostatnio też był błąd i nie można było wysłać, trzeba zgłosić i naprawią ;-)
Agusinka gratuluję "nowej" furki :-)
Happy piękne to zdjęcie :-) No i życzę samych słonecznych ciepłych dni podczas waszego pobytu w Danii.
Alicja mam nadzieję, że śliwa szybko zejdzie, a szybki make-up na pewno ją zakryje :-)
Kroma te zabiegi na NFZ robisz? Nie zazdroszczę chodzenia w tej pończoszce uciskowej jeszcze kilka tygodni, skoro kolejny zabieg Cię czeka. A jak hydraulik, pojawił się?
Ida tak Cię korki zajęły, że nie zaglądasz?
Ciekawa jestem co Emilię tak wciągnęło, że nic nie pisze???
Dla Makuc, Roxi i Doris żółta karteczka ;-)
Dziulka wielkie gratki dla Leane za pierwsze samodzielne kroczki i nowych zębów :-)
Tobie gratuluję pochwał w pracy :-)
Przykro mi z powodu Twojego dziadka :-(
Rysia, Mała_mi rozumiem, że macie teraz mniej czasu na BB i fajnie, że w ogóle napiszecie co u Was mimo natłoku zajęć. Mam nadzieję, że jak się już obronicie to częściej będziecie zaglądać :-)
Mała_mi jak mnie się robią odciski to tylko boso albo w klapeczkach chodzę.
Wioli jak mama?
Sarisa ostatnio też był błąd i nie można było wysłać, trzeba zgłosić i naprawią ;-)
Agusinka gratuluję "nowej" furki :-)
Happy piękne to zdjęcie :-) No i życzę samych słonecznych ciepłych dni podczas waszego pobytu w Danii.
Alicja mam nadzieję, że śliwa szybko zejdzie, a szybki make-up na pewno ją zakryje :-)
Kroma te zabiegi na NFZ robisz? Nie zazdroszczę chodzenia w tej pończoszce uciskowej jeszcze kilka tygodni, skoro kolejny zabieg Cię czeka. A jak hydraulik, pojawił się?
Ida tak Cię korki zajęły, że nie zaglądasz?
Ciekawa jestem co Emilię tak wciągnęło, że nic nie pisze???
Dla Makuc, Roxi i Doris żółta karteczka ;-)
Ostatnia edycja:
z tym że o 6 byla pobudka na mleczko i zmieniłam mu pampka i on poszedł dalej spać byłam w szoku ale też zasnełam
Dziś będe gotowała zupkę jarzynową.
. Pozostałe (Baśkę,renatkę,Agusinkę,Dziulkę)też ściskam
. Oj początki są dla mnie cięzkie. Moze do czwartku wydobrzeję troszkę i będe mogła znów się trochę poruszać. Zobaczymy.
, aaaa sariska masz nakaz wypoczynku i leżenia do góry brzuchem
i obiecuje poprawę.
) i dała skierowania do logopedy i neurologa. Wizyty mamy dopiero w połowie maja i pod koniec czerwca i choć przestałam się przejmować juz ,ze nie mówi (bo widzę ,ze rozwija się prawidłowo i rozumie juz naprawdę sporo) to chętnie się wybiorę ,zeby zobaczyć jak oni sobie z tym poradzą.