reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Doris, Sarisa złe sny trzeba tłumaczyć na odwrót :-)
Choć doskonale rozumiem myślenie o tym co się śniło, bo takie sny potrafią wybić z rytmu dnia.
Baśka język do podcięcia ???:szok: czemu???

Powinni wycofać Michałki ze sklepów, bo jak widzę to szaleję.
Nie mogę przejść obok nich obojętnie.

Ostatnia edycja:
Bo jak się urodził to położna gadała że ma zrośniety( TZN NIE TAK CAŁKIEM ALE MIAŁ TAK TROSZKĘ)i trzeba iść z tym pózniej jak odwiedziła Nas w domu to też powiedziała ale pani laryngolog powiedziala ze jezyczek do podciecia nadaje sie wtedy jak dziecko ma trudnosci z jedzeniem(malo przybiera na wadze,pozniej ma problemy z mowa )no to wtedy sie to robi i nie wczesniej jak skonczy 5mcy no ale u Kamila wszystko ok sie zrobiło bo dzieci z tego wyrastaja czasem.

Ja w piatek mam gastroskopie na 7 rano w szpitalu i sie strasznie stresuje ale nie wiem czy tym zabiegiem czy poprostu tym ze Kamil bedzie sam w domu tzn z ciotka ale jak wstanie i mnie nie bedzie widział to bedzie masakra bo maz wraca dopiero wieczzorem i chciałam przelozyc na inny dzien ale szwagierka mi powiedziała ze ona z nim bedzie ze mam jechac bo przekladac bede i w koncu nie pojade...

ehhhh..........
nic ide konczyc obiadek

Ostatnia edycja:
kania ja mam podobnie z białymi michałkami. Nie mogę przejsć i nie sięgnąć :-(

baśka Ty masz gastroskopie??? uuuuuu współczuję. A miałaś już to kiedys? Idziesz prywatnie?

kania a Oliwka chrapie od niedawna? Moze to efekt niedoleczonej choroby? Wiem ,ze u Was ze zdrówkiem raczej nie najlepiej było.

Ostatnia edycja:
Haha, Kania - no uderz w stół...! :-)
Teraz fakt, trochę nudno jak dzieciarnia śpi, obiad gotowy, poprasowane, poprane... To sobie klikam i Was podczytuję.

Wojciech zaczyna pełzanie i wesoło jak nie wiem co! :-) A Justyna zakochała w sobie osiedlowe przedszkole. Nadal czekamy czy dzieci wysypie - u siostry ospa i to taka z 40 stopniową gorączką. Najcięższa z możliwych. A dzieci przez przypadek miały z nami kontakt (nie ma jak wspólne obiadki...). Więc zobaczymy :-)

ooo Dorisek wrócił, ale fajnie :-) super że Doduś nie będzie musiał mieć zabiegu, trzymam kciuki zeby już wszystko dobrze było :* a co do gadaniny mam nadzieje ze Doduś po prostu taki małomówny jest i nic tam sie nie dzieje. Ot przyjdzie na niego czas i wtedy sie rozkręci ;-) jejku taki mężczyzna to skarb dla kobiety :-) :-D moja gaduła pewnie bedzie przekleństwem dla każdego mężczyzny :-D

Baśka zazdraszczam takiego długiego leniuchowania..jejku dla mnie 7.00 byłaby mega luksusem :happy:

Emiś buziaki dla Was :***

sarisko śni się na odwrót więc ja bym odczytała ten sen tak ze Twój małż jest najwierniejszym z najwierniejszych :tak: :*** a doriskowi tez moge wytłumaczyć sen a co :-p : sen ten oznacza ze jesteś bardzo troskliwa mamusia i bardzo sie wszystkim przejmujesz :*

kaniu
skierowanie trzeba mieć na pewno, mam nadzieje że uda Ci sie załatwić wizytę i uspokoić :*

Basiu bardzo współczuję tej gastroskopii mam nadzieje ze raz dwa i będzie po

ooo dobranocka :-) cześć Słońce :-) gratuluje małego pełzaczka i kochliwej córci :-)

a i jeszcze jedno: Dorisku duuużo zdrówka :* jakbyś sie wykurowała do 1.05 to moze miałabyś ochote na małe spotkanie w Krk :-p ?

reklama
Doris dziękuje boję sie jak nie wiem :crazy: Alicja u Nas pobudka zawsze po 6 lub czasem o 7 ale dziś to był cud jakiś chyba hehe:-)i nawet w nocy spał bez budzenia się.A wracajac do gastroskopi to podobno można dla bardzo wrażliwych zastrzyk dostać więc ja o takowy poproszę chyba :eek: Kamilowi przyszedl traktorek jak uda mi sie to dodam fotke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry