reklama

Październikowe Mamy 2010

E-lona aj szokda że bułeczki sie nie udały ale ważne że zeszły wszystkie :-p my tez mieliśmy wczoraj wypiekowy dzień bo tradycyjnie popołudniu pachniało rogalikami.

Szukam jakiegoś pomysłu na inne ciacha, macie może jakieś propozycje :sorry::-p?

dawidowe widze że zapracowana jesteś kobitko, mam nadzieje że znajdziesz wile na oddech... i BB :-)

agusinka gratuluje nowego autka :-)

happy fajnie ze macie taki udany wyjazd, że dziecki tak sie dogadują :-)

rysia trzymaj sie kobitko już niedługo, prace naskrobiesz i bedziesz mogła się poddać błogiemu lenistwu :-p :*

wioli bardzo mi przykro z powodu Twojej mamy, mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie :* trzymajcie sie cieplutko :***
moriam bo Ci sie siniaki na opuszkach zrobią :-) podziwiam Twój zapał i determinację :tak: mam nadzieje ze raz dwa sie z tym uporasz i dotacja bedzie Twoja

Renatko
a gdzie fotki z wyjazdu, hę? :-p

sariska to super że Ci pasuje :-)

moriam
a może dałabyś rade też przyjechać tego pierwszego? super by było! należy CI sie chwila odpoczynku od klikania :tak: :tak: :tak:

Baśka a co dobrego gotujesz :-p

kroma
współczuje problemów alergiczno-wkurzajacych :*** a co do pracy, to spróbuj, może Ci podpasuje :-p

kaniu a z jakich Ty rejonów? może udałoby sie i Tobie do Krk wpaść? fajnie by było :-)

a co u nas:

pamiętacie moją zasadę ze jak sie coś super układa to zaraz musi coś sie sknocić? dziś nie było tak żle ale chyba ktoś tam gdzies dostrzegł ze za dużo szczęścia na raz dostałam ;-) bo mam dziś wspaniały humor :-) nareszcie zostałam doceniona w pracy i jest mi z tego powodu bardzo miło :-) do tego małż przybył dziś z pracy z moimi ulubionymi lodami :-) siedliśmy sobie, włączyliśmy film, przyszła do pokoju Isia patrzy na nas i mówi "tata i mama kocham" i sie wdrapała do nas :-) aż za słodko nie? spoko maroko, podczas przytulania taki mi z dyńki przywaliła że mam śliwe pod okiem :/ przyłożyłam sobie mrożonkę ale i tak ślad mam niezły, już widzę te pytające spojrzenia jutro w pracy :-D

reklama
Sariska masz racje lez do gory brzuchem i nic nie rob jeszcze sie narobisz wierz mi;-) mama juz troche lepiej sie czuje dziekuje zobaczymy co noc przyniesie
kania chlopaki dobrze kubus broi strasznie za to bartek tak grzeczny ze az dziw:szok: a jak wy sie czujecie?
kroma wspolczuje alergi teraz tyke wszystkiego pyli... A jak nogi?bola jeszcze?
moriam bardzo mi przykro z powodu utraty portfela moze jednak ktos dokumenty odesle:eek:
alis wspolczuje sliwki pod okiem czasem nie da sie uniknac jak by w oracy pytali powiedz ze zupa byla zaslona:-D
happy fajnie ze wypad udany:-) danie juz zaliczylas to teraz uk!
Rysia gdzie ty tak ciagle biegniesz zwolnij troszke;-)

Sarisa- dalszą część Lackberg, ogólnie książki drogie bo 40 zł, ale w promocji wyszło po 25 zł. teraz już kupię jak coś w komplecie bo o wiele taniej, a że dostałam pierwszą część na urodziny to nie mogłam pakietu kupić. A teraz czytam z biblioteki "Wstrząs" Robin Cook i powiem, że fajny kryminał medyczny. A co ty robisz dziś dla siebie na bb siedzisz :-) A Zuzia nie przeszkadza :-)

Alicja- no śliwa to nic w porównaniu z miłością jaką wyznaje Isia, ale fajnie, że wam tak miło jest :-)

Wioli
- boli tam ma być do 3 tyg. a na razie minęło 1,5 tygodnia i ciągle noszę tą pończochę uciskową. Dobrze, że nie ma upałów i jeszcze mnie noga numer dwa czeka za tydzień gdzieś, co się nie zrobi dla ładnych nóg. Trzymam kciuki za twoją mamę.

kroma trzema myśleć tak: teraz pocierpisz za to w wakacje bedziesz chodziła w mini tak krótkich że niektórzy będą sie zastanawiali czy to spódniczka czy pasek :-p a faceci bedą odwracać głowy i ślinić się obficie :-D :rofl:

ide szykowac kolacje, małż poskramia brudaska ;-)

Alicja- już się nie łudzę, że pójdę w mini, nie w wieku 30 lat, i powiem szczerze, że bym musiała mieć sporo kasy, żeby moje nogi doprowadzić do ładu i składu ale jakaś spódnica do kolanka jeszcze przejdzie.

Mała Mi- jak egzaminy i nauka ?

Alicja z Podkarpacia jestem, no i nie zazdroszczę śliwki pod okiem, trzeba było sodą od razu potraktować to by śladu nie było.
Wioli nie najgorzej, choć Oliwia to zależy jak zawieje ;-)
Mała_mi jak praca?
Kroma spódnica do kolanka też jest na topie ;-)

hejka dziewczynki:)
A więc ja standardowo się melduje i uciekam w książki bo tylko w takich godz.mam na nie czas-i żebyśta nie myślały że mnie tak pochłania pisanie pracy,bo niestety tak nie jest...zajmuje się troszkę innymi rzeczami by ciut sobie dorobić (a więc jestem na pełnym etacie i czasu mi na wszystko brakuje)ale kiedyś napewno nastąpi czas że sobie troszkę poleniu****e i wtedy napewno zagoszczę na bb na ciut dłużej bo naprawdę tęskni mi się za Wami:)a teraz życzę Wam miłego wieczorka i już mnie nie ma....

aaa i przede wszystkim to pozdrawiam Was wszystkie (i mimo tego że nie mam kiedy Wam poodpisywać to naprawdę często sobie myślę o Was:tak:).Buziaki:*:*:*

reklama
Dziewczyny ja wiem że Was ostatnio zaniedbuję, ale to nie jest tak że z lenistwa ale po prostu na serio mi brak czasu. A kiedy nastaje wieczór ja po prosu marzę o łóżku i podusi;-).
Dużo czasu mi ostatnio zajmuje ta moja mgr. Właśnie jutro znowu idę do promotora. Dzisiaj z kolei byłam przez większość dnia w Gimnazjum bo miałam tam hospitacje. Poza uczelnianymi rzeczami jak przychodzę do domu to czekają na mnie przyziemne sprawy typu sprzątanie, prasowanie, gotowanie... niestety nikt tego za mnie nie zrobi:-( Zresztą mam ogromne wyrzuty sumienia że ostatnio mało czasu mam dla Łukasza. Nawet dziś musiałam go oddać w ręce cioci na 2h, bo mimo tego że próbujemy sobie z G. zgrać jego pracę z moimi obowiązkami uczelnianymi to i tak nie zawsze się udaje i trzeba kombinować z opieką nad Łukaszem a potem mam wyrzuty że tak go oddaję komuś:-(
Poza tym nastała wiosna a więc im zaopatrzyłam się w nowe obuwie a to spowodowało że mam strasznie odciski na nogach, szczególnie piętach i bez plastrów to ja nigdzie się nie ruszę w żadnym obuwiu. Macie może jakieś metody na te odciski? Chyba najłatwiej byłoby przez pewien czas pochodzić boso żeby się ładnie zagoiły no ale niestety nie da się:-(.

Pozdrawiam cieplutko!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry