Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Ja na palniku nigdy nie stawiam w podobnych sytuacjach, tylko na garnku z gorąca wodą- tak jest bezpieczniej, choc tez trzeba uwazać, bo jak raz zapomniałam zmniejszyc gaz pod nim, to pod spodem ciasto było juz "upieczone", gdy chciałam je wyrabiac. No, nic to, zawsze się czegos nowego uczymy
.
. W ogóle dzieci przypadły sobie do gustu tak, że ostatnio nawet Tofika przestały molestowac, tylko sobą sie zajęły. A najzabawniejsze bylo to, ze jakby się umawiali, wszystko robili symultanicznie - rozumiecie-nie patrząc na siebie, nie "porozumiewając sie" w zaden sposób nagle jednoczesnie przechodzili od jednej zabawy do drugiej. Śmiechu z nich mieliśmy co niemiara
. był tez maly wypadek, Amelka przycięła mu paluszki drzwiami:-
- jak jedno ma isc spac, to drugie własnie postanowi speeda włączyć i wrzaski, hulanki, swawola. Na szczęście ona ma przyjaciela, Duńczyka, który ma pusty domek po rodzicach i byl tak miły, ze nam go na ten czas udostępnił. Więc w ogóle jest super, bo mamy domek z pięknym dużym ogrodem, gdzie dzieci mogą szalec do woli.A my i tak odwiedzamy się codziennie- jak nie my jedziemy do niej, to ona z dziećmi (Tofik musi być ,bo dzieci go kochaja i słuchają,biedny
) wpada tu do nas. Dziś "nasza kolej" na wizytę;-), więc jak Amelka wstanie, to wybieramy się do niej. Przy okazji zmolestuję ją wreszcie o te fotki, co robiliśmy na spacerku. Akurat w Assesns odbywał sie jakis "tydzien mody" czy cos w tym stylu, przez cały deptak na Starówce był rozwinięty czerwony dywan i zrobilismy Amelce kilka fotek na nim.
. Jest tak wielki, ze ona swobodnie w nim śpi, jak w łóżeczku. Albo sobie jechali z Casperkiem w jednym, twarzami do siebie i mieli radochę.
. Jak do tej pory się udawało i codziennie słoneczko mielismy choc po kilka godzin- dobre i to.
. Cóż...zawsze coś
...
postaram sie was pozniej nadrobic jedli czas mi pozwoli!