reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
AGUSINKA dostaniesz w lampe za taki tekst!:p
Tak na dzień dobry:-p.Zgłupialaś?????
Wreszcie Tofik Miniu "zrobił" nam neta w naszym kompie i mogę pisac w miarę normalnie. No, w miare, bo jednak ten mini laptopik M. to nie to samo, co mój, ale przynajmniej polska klawiatura i polskie znaki, no i nie wstawia mi jakichś dziwnych słów po duńsku czy coś. Aczkolwiek muszę przyznac, ze jednak ten I-Pad mi się spodobał i kto wie, czy jak mój komp padnie, to nie pomyślę o czymś takim. Na moje internetowe potrzeby, czyli przeważnie BB i gmail starczy:tak:;-).
No, dobra, dość tego przydługiego wstępu.
U nas nadal intensywnie- dzieci wspólnie szaleją, pogoda w miarę, wiec tez sporo na świeżym powietrzu. Jak MINIU przesle mi fotki, to postaram się wstawic kilka:tak:.
Oczywiście macie gorące uściski i pozdrowienia ,IDA i Misia specjalnie:tak::tak::tak:-nie ma godziny, bysmy nie żałowały, ze Was brakuje , bo wciąż mamy w pamieci tamto spotkanko...Ale nie martw się, jeszcze damy radę , nie ma możliwości, by nie:tak:
A tymczasem moja terrorystka wstała i musze kończyc. Miłego dzionka WSZYSTKIM i buziaczki :****

Ida czyli wiadomo których poza mną ?? widzę że nie zostałam zbytnio ''polubiona'' przez was...

Aguś Idzie chodziło pewnie o osoby które o niej wspominały dlatego napisała "wiadomoktórych" bo te co ją przywoływały tudzież pocieszały wiedza że o nie chodzi :tak: ;-)
nie marudzaj tylko pisz jak Ci weekend mija :tak:

Wczorajsze spotkanie moge zaliczyć do udanych :-p bomba kaloryczna w postaci chacha wchłonięta, wszyscy oplotkowani - wszystko zaliczone :-D no i na szczęście udało mi sie poskromić tego mojego większego marudę ;-) teraz sie jeszcze chwile polenimy i uciekamy do teściowej na obiad :-p

Dzień dobry, u Nas lepiej tzn. z Oliwią lepiej nie ma już gorączki, więcej zjada więc tylko się cieszyć.
Poza tym pogoda nas od wczoraj rozpieszcza (choć popołudniu była pierwsza wiosenna burza) ale przespaliśmy wszyscy. Dziś nocka do kitu, spałam z Oliwią w pokoju bo co chwilę budziła się z płaczem. Teraz mąż zabrał ją do rodziców bym mogła się wyspać ale że wypiłam kawę to spać chce mi się średnio. I w ogóle chciałam Wam powiedzieć, że początkiem maja wracam do firmy i bardzo się tego powrotu boję, bo trochę zdziczałam w domu. Cieszę się, że w końcu nadchodzi ten dzień ale też mam wiele obaw...

Edit.
Ida opanowałaś sytuację dzieciową wczoraj???
Rozpoczęłaś już ten sezon grillowy?
Mała_mi już nie mogę się doczekać widoku Twej sukni a 19 czerwca na pewno będę trzymała mocno kciuki.
Rysia na naukę nigdy za późno, zresztą Ty wiesz że ja wierzę w Ciebie i wiem że dasz radę i 16 mocno zacisnę !!! :-)
Renata czekamy na fotorelację :-) Fajnie że wakacje się udały.
Sarisa jak dziś noga? Mam nadzieję, że dziś tylko relaks i nie ganiasz nigdzie !!!
Wioli jak to nie wiesz co pisać? Co u Was, jak mija weekend?
Moriam widzę, że sprzątasz tak jak i ja a efektów nie widać.
Dziulka nawet nie wiesz ile bym dała żeby pospać do 7.30, co Ty byś powiedziała jakby Leane codziennie wstawała 6 z minutami albo i wcześniej???
Happy witaj:-) Cieszę się, że się odezwałaś. Pozdrówka dla Was Wszystkich :-)
Alicja ooo fajnie, że spotkanko się udało :-) Wczoraj też zaliczyłam spotkanie z sąsiadkami :-) Czyli większy maruda już marudą nie jest :-) Smacznego obiadu u teściowej.
Makuc, Roxannka meldować się co u Was !!!

Ostatnia edycja:
Hej!
Udało mi się doczytać ostatnią część Zmierzchu i teraz pozostały 3 pierwsze. Poza tym sprzątanko, gotowanko, itp. Wczoraj chcieliśmy jechać po mm w promocji chyba o 5 zł tańsze i deszcze/burze popsuły nam plany. A rano było tak pięknie i słonecznie. Jutro znowu do pracy. Od wt do czw egzaminy, więc sporo siedzenia mnie czeka (wolałabym normalne lekcje, a tu w komisjach w 2 dni jestem). A gardło samo mnie przestało boleć.
Moriam a co Ty za panią do sprzątania miałaś, burżuju jeden? :-p
Agusinka o jakim "polubieniu" Ty piszesz?
Happy zazdraszczam wypadu.
Kania współczuję nocki. A jak teraz Oliwka? Też obawiałam się powrotu do pracy, a przede wszystkim mi się nie chciało, ale szybko się wdrożyłam jednak niechęć nadal pozostała.

Lecę robić bułeczki drożdżowe.
Miłego dnia.

E-lona teraz właśnie śpi, zasnęła w drodze od teściów.
Teściowa podała dla mnie rosołek wow ;-)
Oliwia podobno zjadła dwa talerze :szok:
Mam nadzieję, że ja żałować nie będę swej decyzji o powrocie.
Ida przegoń ten deszcz gdzieś daleko, a Misi buziaczka daj ode mnie :-)

reklama
witam:) nocka przespana. Leane obudzila tatusia o 8.45 wiec super a ja pospalam do 9.30:) bylismy z mazem na wyborach prezydenckich przed poludniem, potem zrobilam obiadek Leane- wciela fasolke szpargowa zolta i kawalek kurczaczka a nam zrobilam mego ostra pieczen w plastrach z tona arabskich papryczek i kuskusem:) zaraz sie klade na sieste bo leb mnei boli. moje cudowne dziecko dzisiaj zajarzylo ze autkiem nei tylko na wstecznym sie jezdzi ale i do przoodu:)) usmialam sie:))

KANIA ja wracam tak srypana z roboty ze niczego tak nei pragne jak rpzespanej nocy i odpoczynku, handel daje w dupe jak nic. gdybym w domu siedziala to bym mogla wstawac i o 6h.

a tak poza tym to chyba mam dziadka na wykonczeniu, jedynego jaki mi pozostal. w czwartek moj tata nie mogl sie do neigo dodzwonic cale dopoludnie, wyslal po poludniu swojego brata prosto po pracy bo mieszka blok obok niego a moj ojciec 35km. wujek poszedl a dziadek neirpzytomny w wannie...suchej na szczescie. prawdopodobnie wstawal z kibelka i zakrecilo mu sie w glowie i wpadl do wanny uderzyl sie w tyl glowy i kilka godzin nieprzytpomny lezal. pogotowie go zabralo, jest w szpitalu, podobno mial wstrzas mozgu. kilkanascie lat temu mial lekki udar ale wyszedl z tego dobrze a tu teraz to i ciekawe co bedzie dalej. pielegniarki go karmia, dziadek momentami podobno gada od rzeczy nie rozpoznaje chwilowo osob... ojciec moj zalamka. na razie wiadomo tylko tyle ze stan chyba jest dosc powazny. ma 83 lata prawie a tu jeszcze taka szopka....mowie tacie ze niera ludzie z gorszych rzeczy wychodza to tata mowi ze z tego chyba nei wxyjdzie.... zobaczymy....

a tak poza tym to umylam podloge i pod wieczor walne prasowanko. nie moge zarosnac:pp

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry