reklama

Październikowe Mamy 2010

A ja tak latam po necie i nie wiem,gdzie przysiąść na dłużej;-)
Kaniu dobrze,że Oliwka ma się ciut lepiej:*
mała_mi odsapnij deczko,skoro Łukasz śpi. I mgr daj odpocząć jak najbardziej;-). I pisz,co za problemy mieliście z księdzem-służbistą

U mnie Franciszek też śpi. Czekam na Kubę i wybywamy do mojej mamy,której 3 tygodnie nie widziałam:szok:. Pewnie starszak będzie u babci spał. A jutro jedziemy do nowootwartej galerii handlowej. I do KFC na kurczaki-bo w końcu do GW zawitało Kentucky:-D:-). A i jeszcze mamy H&M:-). Normalnie rozpieszczają nas:baffled:

reklama
Wow Emilia to super wypad się Wam szykuje.
Kuba lubi u babci zostawać?
Mnie ostatnio sąsiadka mówiła, żebym na weekend zostawiła Oliwię babci ale na razie jakoś przekonana do tego pomysłu nie jestem. Lubi u moich rodziców być ale nie wiem jakby to było w nocy...
Oliwia też padła przed 12 więc mam chwilę by skorzystać z neta sam na sam
I chyba tyle dobrego bo panna się budzi...

Ostatnia edycja:
haj w poludnie, zanim pojde do pracy.
jedna pani tu zasluguje na zrypke za nieobecnosc:

MAKUC WRACAJ!!!!!!!!!

a tak poza tym to nocka przespana do 7.30 z przeciagnieciem do 8h i szczerze mowie ze nie mialam sily dzisiaj. chyba przez ten @ jestem oslabiona. z Leane bawilam sie cale rano, ale zrypke tez dostala, bo chciala chodzic po domu wiec chodzilam, chcialam puscic jedna raczke to ona nie i sie krzywi. ok. wzielam dwie. chodzimy, przypomnialo mi sie ze mam rybe na patelni dla niej i musze obrocic wiec mowie Leane poczekaj, usiadz sobie mamusia idzie do kuchni. a ta mi w ryk!!! siedzi i wyje wiec powiedzialam a raczej podnioslam glos ze jak sie zachowuje i co to ma znaczyc. powiedzialam jej ze jak zaraz nei przestanei to ja sie z nia bawic nei bede. nie przestala. no to ja wzielam sobie jej ksiazeczke siadlam na podlodze i udaje ze ogladam. ona na mnie wlazi i gada jak najeta a ja NIE, konskewencja to konsekwencja, powiedzialam ze jak przestanie ryczec to moze przyjsc i posadzilam ja o pol metra dalej. i tu widzialam chwile jej zastanowienia " czy warto ryczec", przestala, przetarla oczy i zaczela wlazic na mnie ale juz z usmiechem. wtedy ja przytulilam i bawilysmy sie dalej.

a do roboty nie chce mi sie isc.....;

3cbedeef47145755dac439759a19854f.jpg

nareszcie mogę się normalnie przywitać :-)

kaniu cały czas cieplutko o Was myśle, mimo ze mnie tu na bb nie ma to podczytuje i bardzo sie przejmuje tymi choróbskami które nękają co chwila Oliwieńkę :-( ciesze sie ze dziś choć troszkę lepiej, tulam Was cieplutko i duuużo zdrówka małej przesyłam :**

Idek co to za smutasy? ja Cie kocham jaaaa! no to teraz dzisiejszy dzien powinien Ci minąć pod hasłem "jestem kochana" :-p :-) :-tak: no i mi babo na powo ochoty narobiłaś tym wareckim...jeny kiedy ja ostatnio % piłam :/ na zeszłotyg imprezie of kors za kierowce robiłam, jak ostatnio z resztą :/ ehhh...

mała mi
wspólczuję zagonienia, wiem co czujesz bo tez miałam ten tydzień taki :/ mam nadzieje ze uda Ci się jednak znaleźć chwilę na oddech :* zazdroszcze zakupów, jutro tez sobie pójde zapolowac, a co :-p

emiś szykuje sie Wam jutro fajny dzień :-)

Ja mojego pewnie nigdzie nie wyciągnę, więc umówiłam się jutro na popołudniowe ploty z kumpelą to przynajmniej z domu się wyrwę ;-)

makuciek no jak Cie tak Dziulek głośno nawołuje to chociaz sie nam kobitko zamelduj :-) ja Cie równie głośno wołam: hono tu! :-D

Dziulek
miłego dnia w pracy :*

Sariska
jak sie czujesz? nadal Cie boli? :*

E-lona jak tam Wasze zdrówko?

Happy ciesze sie że już jesteście na miejscu, na pewno spędzicie razem wspaniale czas :-) wycałowałaś już od nas wszystkich miniu?

a co u nas? spoko loko ;-) U Iś sie wreszcie unormowało więc moge odetchnąć, bałagani mi tak, ze odechciewa mi się sprzątac, jutro dzien uprzątania bajzlu tak mi sie chce ze łoooo....w pracy do końca tyg byłam na zastepstwie więc na nic czasu znaleźć nie mogłam :/

jakie macie plany na majowe? kurcze ja mam taaaaki długi majowy i jeszcze nic nie wymyśliłam :/

Witam

Kania ciesze sie ze oliwcia lepiej sie czuje a ty jak sie czujesz?
ida wariacie ja ci dam nikt mnie nie kocha!zreszta chyba wiesz a jak nie to juz wiesz!:-)
Emis ja jutro tez chyba kfc odwiedze:confused: ja jestem tak uzalezniona od mojej mamy ze 3 tyg dla mnie to wiecznosc:sorry2:
mala mi co za klopoty mieliscie?
Alis u mnie jutro tez dzien uprzatywania bajzlu chce mi sie tak samo jak tobie;-)

Kurcze ciagnie mi sie ten piatek strasznie juz chce wieczor zeby k wrocil bo mi nudno dzisiaj strasznie pogoda do tylka wiec kisimy sie w domu!w pon ide wkoncu do fryzjera mam zamiar zrobic sie na ciemno bo juz mnie te biale wlosy wkurzaja co z tego bedzie to sie okaze mam nadzieje tylko ze ze niezmienie zdania 5 min przed!

wioli mój właśnie wrócił ale marudny gorzej niż ząbkujące dziecie więc wolałabym zeby go jeszcze nie było ;-) zazdraszczam wizyty u fryzjera :-)

właśnie mnie naszło:

laski krakowskie i około krakowskie ;-) a może by tak sie spotkać jednego dnia z tych majowych? w tygodniu albo w weekend, co Wy na to? :-p

Alicja, Wioli u mnie również jutro sobotnie sprzątanie a tak mi się chce jak mi się nie chce.
Wioli to faktycznie uzależniona jesteś o mamy, bo ja od mojej nie, zresztą ostatnio dogadać się z nią nie mogę ale to chyba norma już u Nas, zaburzona komunikacja w rodzinie.
Alicja chętnie bym się z Wami spotkała w Krk ale póki co nie ma szans na wyrwanie.
Makuc wracaj szybko, weekend jest !!!
Dziulka jak minął dzień w pracy?
Sarisa a Ty co przespałaś dziś dzionek że nawet meldunku na bb nie złożyłaś? Jak Twoja noga?
Rysia jak praca idzie?
E-lona, Dawidowe a Wy gdzie?
I gdzie się zapodziała Doris, Ragna?
Ida jak dziś samopoczucie?
Lecę jakąś kolację zrobić...

Ostatnia edycja:
właśnie mnie naszło:

laski krakowskie i około krakowskie ;-) a może by tak sie spotkać jednego dnia z tych majowych? w tygodniu albo w weekend, co Wy na to? :-p

kochana ja jestem za ale miedzy 13 sierpnia a 26:))))))))))))))))))))))))))))))))) wtedy przyjezdzamy:))))))))))

witam wieczornie i melduje ze dzisiaj myslalam ze pozabijam coniekotrych bo zarzadzalam automatami. mimo paru ciekawych akcji dzien uplynal pod znakiem wydurniania sie z ... :))))))))))))))) ogolnie bylo calkiem fajnie:)))))

wieczorem po powrocie oczwiscie mloda na mnei czekala i zesmy sie musialy naprzytulac zanim poszla spac:ppppppp przeze mnie dziecko poszlo spac prawie o 21.30:/// ale co mam zrobic jak po pracy wracam i jak se ja przytule to mloda dziala na mnie jak tabletka uspokajajaca po calym dniu??:))))))

Dzień dobry :-)

u nas słońce zza szyby sie dobija więc szykuje się fajny dzień :-) mam nadzieje ze to nie sa tylko złudzenia :-D
ide się ogarnąc i biorę sie za uprzątnięcie mieszkania ehhh....

miłego dnia wszystkim życze :*

reklama
młoda się budzi więc na szybko;)
do "wiadomoktórychmamuś" (jak nie wiadomoto o sprostowanie na prv proszę pisać:rofl2:) - ja was też kocham:-):tak::***
z tym niekochaniem to tak bardziej w sensie "życiowym" było, ale miło mi:-D
dzisiaj przyjeżdża kuzynka z moim chrześniakiem, będzie sajgon, nie wiem jak ja ogarnę towarzystwo;-)dobrze że moja sis przyjechała na weekend to trochę poratuje sytuację jakby co:rofl2:
miłego dnia:***
i zdrówka dla chorowitków!!! mam nadzieję że wszystkie mamy i dzieciaczki już na całkowitym chodzie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry