DZIULKA78
uzalezniona od BB
witam wieczorowo. Leane przespala noc, ja tez. o 7h sie przebudzila, zmienilam pieluche i ja polzoylam i dociagnela do 8h. dzis mialam wolne, wiec moja mama przyszla do mnie zeby mi sie samotnei nie bylo, no i zesmy poszly na poczte, do apteki i na male zakupy do mnie do sklepu, skad mloda stanowczo zazadala pojscia pieszo do samego bloku i myslalam ze kregoslup mi peknie na koniec.po powrocie ze sklepu itp mloda na nocnik ( powiedziala " pipi"wiec posadzilam i zrobila siku, szybko robilam mlodej obiad, zielona fasolka i miesko. ta glizda nie zjadla nawet widelca!!!! nie pomogly moje wielkie oczy, zachecanie, zabawianie. nie i juz. zjadla jogurcik i serek tylko i padla spac. ja zrobilam zarabista zapiekanke z kalafiora i eskalopki z indyka, potem sie zdrzemnelam troche. jak mldoa wstala to podwieczorek i pozniej sie z nia bawilam u mnie na lozku. zdjelam jej portki i tylko byla w samym body i pieluszce i sweterku i wymyslila se zabawe pt " débout!" (wstac!) i wstawala bez podporki co chwilka potem klap na dupe i tak wkolko pol godziny. pozniej stwierdzilam ze ja wezme na spacer jeszcze i zesmy poszli z mezem na plac zabaw niedaleko nas. mloda oczywiscie zjezdzalnia obowiazkowo i co???????, w koncu przekonala sie neismialo do chodzenia za JEDNA reke, byl moment ze meza odepchnela i stala bez podpierania, byl tez moment paniki. ale nei dalam za wygrana z mezem mowilismy jej ze drugiej reki nie mamy
ppppppppp wrzuce zaraz video na rozwojowy
))))
po powrocie do domu mloda wola " pipi" to ja znowu pampers w dol i na nocnik i zrobila siku. podoba mi sie to ze mowi ze siku. tym sposobem dzisiaj zuzylam tylko 3 pampersy od ranka w sumie.
tak w ogole to mamy bunt dwulatka na calego ... mlodej jak cos sie nei podoba to albo tym pieprznie, albo sie drze albo np jak nei chce jej czegos dac to straszy mnie placzem , na co ja nie reaguje inaczej niz surowym " nie podoba mi sie jak tak robisz i nie dostaniesz np ciasteczka za takie zachowanie".
tatusiowi udzielilam instrukcji ze trzeba hamowac pewne zachowania bo widze to przynosi skutek. jak przestaje gebe drzec to wtedy mowie " i po co tak sie zachowujesz? widzisz jak mama jest zadowolona jak tak nei robisz?"
no i tak w ogole to @ dostalam i zre co popadnie, wafle w czekoaldzie ryzowe popijam desperadosem.
po powrocie do domu mloda wola " pipi" to ja znowu pampers w dol i na nocnik i zrobila siku. podoba mi sie to ze mowi ze siku. tym sposobem dzisiaj zuzylam tylko 3 pampersy od ranka w sumie.
tak w ogole to mamy bunt dwulatka na calego ... mlodej jak cos sie nei podoba to albo tym pieprznie, albo sie drze albo np jak nei chce jej czegos dac to straszy mnie placzem , na co ja nie reaguje inaczej niz surowym " nie podoba mi sie jak tak robisz i nie dostaniesz np ciasteczka za takie zachowanie".
tatusiowi udzielilam instrukcji ze trzeba hamowac pewne zachowania bo widze to przynosi skutek. jak przestaje gebe drzec to wtedy mowie " i po co tak sie zachowujesz? widzisz jak mama jest zadowolona jak tak nei robisz?"
no i tak w ogole to @ dostalam i zre co popadnie, wafle w czekoaldzie ryzowe popijam desperadosem.

. Ale moze Dam Rade,choc t9 i amelia dotykajaca ekranu nie pomaga
...moja corka zaanektowala narzeczonego twojej ,love od pierwszego wejrzenia, tulila sie dó niego i chciala z nim spac .
zrobilam obiad dla k kolezanka przyszla troche pogadalysmy dzieci powariowali zaraz kolacja i nyny oczywiscie dzieci bo ja jeszcze kotlety musze smazyc!