reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej!
Dawidowe dobrze robisz, też na Twoim miejscu olałabym to wszystko dopóki by mnie nie docenili. Co do książki to cierpię, bo nie mama kiedy w tygodniu czytać, a poza tym coś mi chyba wzrok nawalać zaczyna.
Sarisa przykro mi z powodu bólu. A co na to lekarz mówi?
Kania zdrówka dla Oliwki i współczuję nocki. Moja też dzisiaj do kitu, bo od 1.00 do chyba 3.00 Laura co chwilę płakała. W końcu dostała syrop przeciwbólowy i zasnęła. Ciekawe czy to przez zęby czy coś innego.
A gardło jak bolało tak boli.

reklama
Hejo dziewczynki
Kaniuś Oliwka ma anginę biedactwo. Ale wcale jej się nie dziwię, że nie je. Osłonowo jej dicoflor podawaj i dobrze będzie.
Wioli dobrze, że Kubus lepiej.
E-lona ja wszystkie części przeczytałam w tydzień ;-), ale to jeszcze wtedy nie miałam mojego szczęścia...filmy niestety straszna porażka, a można było z tego coś fajnego zrobić.
Dziewczyny noga dziś lepiej, ale jeszcze na spacerze nie byłyśmy....rogaliki piekłyśmy :-) pyszne wyszły Aliś dziękuje za przepis. Mam nadzieję, że popołudniu lepiej. Jak się lekarza pytałam co to może być to mi powiedział, że młoda może tak uciskać, że rwa kulszowa się odezwie. Generalnie i tak się cieszę, że nie odzywa się moje dawne schorzenie krzyż, bo wtedy byłam uziemiona 2 tygodnie i pionizacja w razie potrzeby tak mnie zmogło, ale odpukać póki co jest git. Choć w niedzielę wieczorem (po całym dniu spacerów, odwiedzin, szycia itp) do łóżka dojść nie mogłam, ale polożałam i jest git :-).

nie wiem co pisałyscie, nie mam natchnienia się wracać - młoda tyle km po mieście zrobiła ze powinna paść w wózku w sekundę ale nieeeeeeeeee i trzeba było do domu wracać:crazy:i wypompowana się czuję.
heh, nie chwaliłam się że w naszej "metropolii" Pepco otworzyli:-Dśliczną kurteczkę młodej kupiłam, ale co z tego że kaptur ma wyściółkę czerwoną w białe grochy, a na główce różowa czapa i szal do tego - ważne że kurtka granatowa, więc słyszałam co chwilę "o jaki ładny chłopczyk":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kruca fuks, normalnie muszę ją zacząć ubierać w piździejący po oczach róż to może przestaną:crazy:
dobra, gorący kubek wypity, teraz można iść robić obiad:-p
Kania, bo zapomnę, dzisiaj nocka ok, mąż na nockę idzie, więc mój dyżur - zobaczymy co będzie:sorry:współczuję tej anginy... biedna malutka:-(słońce, zapytaj może o ten broncho vaxom co Kamil Baśki ma??? szkoda żeby Oliwka tyle się z tymi choróbskami męczyła...

Kania- Budowa jakoś idzie, czekamy na hydraulika bo coś nawala i przez to przestój jest. A dzieciaki rozrabiają, przed chwilą poprzesuwali swoje łózka i zwalili radio. Oszaleć idzie. Zdrówka dla małej.
Ida- do mojej Olki też tak mówili jak była młodsza i poubierana była w neutralny kolor.

lecę do dzieciaków rozróbę robią w pokoju, nie słuchają się. Normalnie zaraz je pozamykam gdzieś :wściekła/y:

jestem i ja padnieta ale spacjalnie się dziś nie narobiłam tzn 4 h bawiłam się niszczarką i nawet 1/10 nie zrobiłam. Normalnie wytwórnia makulatury. Jeszcze wyjazd służbowy na pół dnia jutro sie szykuje wiec się nie narobie.
Laure próbuje pójść spać a a popijam herbatke i załacze sobie koleny odcinek chirurgów.

Ida moja nawet jak idzie cała na różowo to sie ptaja czy to dziewczynka czy chłopiec.

Dzis poprawiłam humor i zakupiłam sobie spodnie materiałowe długie, 3/4 materiałowe, jeansy, dwa sweterki, dwie koszule, bluzke i ninia dostała sukienke niebieska w grochy i balerinki na rzep.

Ostatnia edycja:
Hej kobietki melduję się że żyjemy,Lenka nadal nic nie je bo jej buźka dokucza ale za to mleczka już więcej pije no i ogólnie pije herbatę i inkę.dziś jej zrobilam kulki czekolad z mlekiem i tak dlugo czekałam aż będą całkiem miękkie ale i to ją podrażnia tak więc nie zmuszam jej i cierpliwie czekam aż coś jej podpasuje,widać po niej że na wszystko ma ochotę ale się boi wziąść do ust a jak weźnie coś to placz,dobrze że to mleczko chociaż pije i ja to traktuje jako jakieś tam jedzenie.Najbardziej mi się serce kroi jak dostaje zastrzyk,jak zobaczy już pielęgniarkę to tak płacze że szok,no i druga sprawa pędzlowanie fioletem to samo.
A dziś z koleżanką rozmawiałam to jej córcia 5 dni nie jadła a jeszcze gorzej miała bo nawet picie sprawiało jej trudność.
kania zdrówka dużo dużo dla Oliwci,też ci nie chce jeść biedactwo ale niech duuuużo pije to bedzie ok.
Dla reszty mamusiek całuski:********

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry