E-lona
Fanka BB :)
Hej!
Dawidowe dobrze robisz, też na Twoim miejscu olałabym to wszystko dopóki by mnie nie docenili. Co do książki to cierpię, bo nie mama kiedy w tygodniu czytać, a poza tym coś mi chyba wzrok nawalać zaczyna.
Sarisa przykro mi z powodu bólu. A co na to lekarz mówi?
Kania zdrówka dla Oliwki i współczuję nocki. Moja też dzisiaj do kitu, bo od 1.00 do chyba 3.00 Laura co chwilę płakała. W końcu dostała syrop przeciwbólowy i zasnęła. Ciekawe czy to przez zęby czy coś innego.
A gardło jak bolało tak boli.
Dawidowe dobrze robisz, też na Twoim miejscu olałabym to wszystko dopóki by mnie nie docenili. Co do książki to cierpię, bo nie mama kiedy w tygodniu czytać, a poza tym coś mi chyba wzrok nawalać zaczyna.
Sarisa przykro mi z powodu bólu. A co na to lekarz mówi?
Kania zdrówka dla Oliwki i współczuję nocki. Moja też dzisiaj do kitu, bo od 1.00 do chyba 3.00 Laura co chwilę płakała. W końcu dostała syrop przeciwbólowy i zasnęła. Ciekawe czy to przez zęby czy coś innego.
A gardło jak bolało tak boli.
i wypompowana się czuję.
śliczną kurteczkę młodej kupiłam, ale co z tego że kaptur ma wyściółkę czerwoną w białe grochy, a na główce różowa czapa i szal do tego - ważne że kurtka granatowa, więc słyszałam co chwilę "o jaki ładny chłopczyk"

współczuję tej anginy... biedna malutka:-(słońce, zapytaj może o ten broncho vaxom co Kamil Baśki ma??? szkoda żeby Oliwka tyle się z tymi choróbskami męczyła...