reklama

Październikowe Mamy 2010

witam doslownie na sekunde bo zaraz wracam do pracy (dzis maraton 8.30-20.40 z 2h przerwa).
IDA bo tak z zebami jest albo nic albo wszystkie.

zrobilam na dzisiaj dla Leane do niani sosik cielecy do ryzu, ciekawe czy zje..... ona do ryzu tyfus byla... a u niani wszystko co nowe je wiec zobaczymy.

jutro mam wolne olllllllllll jeeeeeeeeeee

pogoda u nas sliczna tylko chlodno:////

SARISA mnie tak pachwiny bolaly od 5 mca ciazy i to dosc dluuugo ze lazilam jak kaczka.

no nic, spadam do roboty:p naraaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
hejka laski, ja mam mało czasu, siedzę na kompie, ale co innego robię, co pochłania mi czas. Dzieciaki łobuzują, a ja teraz mam chwilkę i idę poćwiczyć bo ważyłam się i zgubiłam całe 200 gram.

Ida i Emilia- współczuję wam nocek, u nas odpukać Arek śpi ładnie, nad ranem tylko nie chciało mu się i w wyrze wylądował u mnie.
Sarisa- może cię żyły tam bolą, ja miałam ucisk na żyłę tylną to mi szło aż po pachwinę i w dół nogi, a lekarz mi mówił że to normalne.

My akurat wróciliśmy z 3h spacerku:-) mały teraz zajada kaszkę owocową ja sobie kawkę robię :sorry:ida mam nadzieje że Kamilkowi też pomoże to tak jak Tobie:sorry: A jak długo to brałaś?A co do porzucania noworodków.... Jak któraś nie chce dziecka to może oddać albo po co w ogóle się .....:wściekła/y:no wiecie miało paść nie cenzuralne słowo:eek:

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki

Dziekuje za trzymanie kciukow za kubusia chyba pomogly bo dzisiaj jest juz dobrze:-) marudzi bo triche go rozpiescilam a teraz na kazde nie reaguje placzem ale jutro k wraca do pracy wiec i stsly harmonogram dnia napewno pomoze:-)nie nadrobie was za chiny ale postaram sie byc juz na biezaco!

witam w ten beznaziejny dzień. Złapałam doła po pracy. Flaki sobie wypruwam i z tej okazji dostałam dzis 3 zjebki w dodatku zanim ktos sprawdził że to jest dawno zrobione. I to nie od mojego szefa a innego. Wkoncu przestałam robic pieryknełam i grałam w karty. I jak wybiła 14,30 poszłam do domu i mam wszystko w d.

Kania i jak Oliwia? przeszłą goraczka i poszła dziś do żłobka?

e-lona ja wszystkie 4 książki kupiłam po oberzeniu pierwszej czesci filmu i książka 1000 razy lepsza. jeszcze pewne ja kiedys przeczytam i zostawie dla Laury ;-)

rysia a ty co taka pracowita?

dziulka i jak ruszy to..............tyle ją będziesz widzieć na horyzoncie

Ida ty też prosze częściej się meldować

emiliab widze że masz dowcipnego synka

Sarisa a Tobie życze przekrecenia się panienki co by lepiej było chodzić.

teraz lece dogotować biały barszcz

Witam wieczornie :-)
Wioli cieszę się bardzo, ze Kubuś ok :-)
Alicja niech się ten tydzień kończy bo mało Cię na bb.

A u mnie nie najlepiej, wcześniej jak ból szybko mijał dziś trzymał cały dzień :-(. Poszłam z malutką na spacer i mnie nie bolało, ale w drodze powrotnej była masakra :-( i dalej mnie boli...nogi podnieść nie mogę :-(. Buuu martwię się, bo Zuu chce biegać a ja sił nie mam. Źle mi z tym :-(

Dawidowe wspolczuje nienawidze tego jak sobie wlasnie flaki czlowiek wyprowa a ktos cie jeszcze zjebie a jak w kulki lecisz to nikt nie widzi lepiej chyba olac i grac w karty!:-D

witam wieczornie:)))) wp racy masakra czyli nic nowego.

Leane dzis zrobila pierwsza kupe w nocnik tylko nie wiem w jakich okolicznosciach czy zawolala czy niania ja posadzila " na czuja". w kazdym razie w czwartek sie dowiem. poza tym to nasze dziecko to wariatunio ze ciezko okielznac... male ADHD. od paru dni jak poczula sie pewniej na nogach to w wozku usiedzi 3 minuty i pokazuje chodnik i wola " la bas!!!" (tam!!!) i chce lazic. w domu to samo. przed pojsciem spac tak po nas skacze i nam dokucza ze z moim wyrobic nie mozemy:) laskocze nas, zarzuca dudusia nam na glowy piszczy, szaleje, zrzuca poduchy z wersalki i wrzeszczy " buuum!" i smieje sie na pol dzielnicy! normalnie ktos mi dziecko podmienil.... do tej pory po kapieli sie wyciszala lezala sobie na mnie przytulona albo na mezu i sie wyciszala po calym dniu, a tu dopiero drugie wejscie do niej do pokoju i podniesiony ton glosu przekonal Leane ze o 21.30 sie spi a nei siedzi w lozeczku i nie hihra na caly blok....

reklama
Bry...
Póki co tylko się witam bo Oliwia za bardzo nie pozwala mamie przy kompie posiedzieć. Nie śpimy od 5.45, około 2 w nocy znów była duża gorączka, podałam jej syrop, wodę, przebrałam i jakoś zasnęła a ja z nią w jej pokoju. Teraz siedzi z lapkiem na kolanach i słucha muzyczki więc korzystam z okazji. Jak znajdę czas to odpiszę ale później. Buziaki dla Was i miłego dzionka Wam życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry