reklama

Październikowe Mamy 2010

witajcie

Sarisa- może idź z tą nogą do lekarza, ja poszłam jak miałam hemoroidy w ciąży i się spytałam czy to normalne, że mnie tak boli szczególnie jak stoję, jakby mi ktoś w pupę na kopał i nie mogłam lewą nogą ruszać. A on mnie zbadał na USg wtedy i nic się nie działo prócz ucisku, żadnych żylaków, tylko miałam ucisk bo dziecko uciskało i to dawało taki efekt.

Kania- zdrówka dla małej Oliwii, wracaj prędko

Dawodowe- to ci nie sprawiedliwy szef, chyba miał jakiś zły dzień, dobrze zrobiłaś.

Wioli- fajnie, że z małym już dobrze.

reklama
Oliwia zasnęła ale znów ją temp nabiera, nic praktycznie nie zjadła od rana, ale cieszę się że antybiotyku nie zwraca bo kolejnych zastrzyków bym nie zniosła.
Sarisa
to niedobrze że Cię tak boli noga, a jak dziś się czujesz?
Dawidowe Oliwia do żłobka nie chodzi.
Mam nadzieję że dziś w pracy masz luz blues a dyrek niech się tak wrzuci na luz.
Wioli super, że chłopcy się już lepiej czują i wierz mi, że Oliwia jak chora to też na dużo sobie pozwala.
Dziulka mam nadzieję że na wolnym trochę odpoczniesz, gratuluję Leane pierwszej kupki do nocnika.
Kroma jak budowa? Dzieciaczki zdrowe?
Ika jak Lenka?
Happy bezpiecznej podróży, bo chyba dziś wyruszacie :-)
Ida jak nocka i wczorajsze korki?
Makuc, Roxannka, Doris, Ragna, Renata, Mamaagusi co u Was?
E-lona jak Twoje gardło, przeszło w końcu?
Moriam a Twoja praca?
Mała_mi, Rysia a co u Was, jak Wasze prace mgr, piszą się ?
Alicja co u Ciebie, jak Isia? Wiem wiem że zapracowana jesteś. Jak Twoje dzieciaczki?
Emilia a jak Franio, Kuba, mężuś?

Ostatnia edycja:
Dzien doberek

Kania dalej ma goraczke oliwcia?kurcze niedobrze moze rzeczywiscie jakis zab tam chce wyjsc ktorego nie widzisz:eek:
sariska co sie dzieje ze noga cie boli?moze malutka gdzues uciska i stad ten bol
dziulka gratulacje dla leane!:-)

U nas ok kubus dwa razy sie tylko przebudzil ale weszlam poglaskalam po glowie i spal triche sie martwilam bo tydzien spal zemna w lozku jak to bedzie ale ok!

Wioli Oliwia ma od gardła tą gorączkę :-(
Cieszę się, że Kuba nie ma problemu ze spaniem teraz samemu, bo dzieci szybko się przyzwyczajają.
Oliwia póki co chce spać sama w łóżeczku, ja dziś tylko czuwałam w nocy przy niej bo temp miała 39,9 :-(

Wioli tak, napisałam na odpowiednim wątku że Oliwia ma anginę.
Lekarka się sfuczała co prawda, bo byliśmy w innej przychodni do której nie należymy a w w przychodni do której należymy lekarz (co prawda nie mój) był rano więc już się nie załapałam.

Kania wiesz to nie dziwne ze niechce jesc z jednej strony goraczka z drugiej angina ktora jest strasznie nieorzyjemna kubus jak byl chory to jedyne co przyjol do jedzenia do chrupki kukurydziane zjadl dwa niby nic a jednak sporo moze i oliwcia zechce albo biszkopta takiego maczanego w herbacie:sorry:

reklama
Witam.U Nas słoneczna pogoda ale wieje wiatr wiec jak na razie nie mam w planach spacerku.Kaniu Kamil mi nie jadł nic przez parę dni jak miał anginę tzn wiesz jadł po troszkę mleczka mu dawałam ale to takie ilości malutkie że szok:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry