reklama

Październikowe Mamy 2010

E-lona ja tak napomknęłam o tych ćwiczeniach, może ktoś się dołączy ale widzę "las rąk" chętnych :-D:-D:-D:-D A Ty nie skonsultowałaś tego gardła u laryngologa? To już za długo trwa...
Ćwiczenia i kolację mam już za sobą, teraz tylko do łóżeczka, przytulić się do poduszki i aaa ;-)

reklama
witam wieczornie i tak w sumie nie mam co pisac...

u nas pogoda masakra, 4 stopnie ulewy i wiatr ze glowe urywalo...

Leane nocke przespala, obudzila sie akurat wtedy kiedy trzeba bylo. wariatunio maly po powrocie od niani taka szczesliwaa byla ze szok. bawilysmy sie razem dluuuugo. dzis kolejne nowe slowo po franc. " poisson" ( ryba). ogolnie mimo pogody roznosila ja energia.
KANIA dzis siadlam na srodku pokoju i ona chciala kolko, wiec polozylam to kolko na krzesle tak 1.5 ode mnie. widzialam jej zachowanie. jak trzymala mnei za 1 palca i to najmniejszego to ok, ale jak puscilam calkiem to dupka i nogi zaczely drzec doslownei jak osika, i miauczy ze ona chce do kolka wiec mowie " nie boj sie, idz" i ona tak: krok do przodu ale chce mnie lapalc za palca. w koncu dopadla to krzeslo to cala hepi. ewidentnie jej brakuje pewnosci siebie ze potrafi juz chodzic, stac itp. stala dzisiaj ponadm inute bez trzymania jakiegokolwiek na srodku salonu.

wszystkim chorowitkom zycze zdrowka i przytulam:)

Coffe morning wszystkim!
coffee-morning.jpg

Rysia to straszne...
Zabrałaś się za pracę?
Dziulka pocieszę Cię, że w Polsce pogoda nie lepsza.
Motywuj, motywuj i jeszcze raz motywuj, bij brawo, pokaż jej jak się cieszysz z tych jej kroczków :-)
Moriam dzień dobry :-)

U Nas średnio dobry bo temp. nadal się utrzymuje, sama nie wiem od czego :-(

hejka
witam się po nocy dość "atrakcyjnej" i pobudce po 7 rano już:cool:i z tego właśnie powoda, młoda już u babci jest. M w pracy, ja dzisiaj też pracujowuję (chyba że "ambicja" dziewuch zwycięży:crazy:). a na razie kończę kawę i chyba następną sobie zrobię:sorry:
Kania, może Oliwka po prostu się troszkę podziębiła??? masz lipomal w domu???
niezbyt kojarzę co stworzyłyście więcej, może zaraz doczytam

Ida cóż to za atrakcje w nocy mieliście???
U Nas o dziwo mimo gorączki nocka spokojna była jak nigdy, co mnie dziwi.
Poza tym Oliwia przy zwykłym przeziębieniu nigdy temp. nie miała.
Stukam się kawą z Tobą (drugą).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry