reklama

Październikowe Mamy 2010

Mała_mi, Baśka mam nadzieję, że ani nerwica ani wrzody żołądka Wam nie dokuczają mimo mało komfortowej sytuacji, w jakieś się znajdujecie.

I gdzie są Mamusie ????????
Wiem, że pogoda dziś łóżkowa ale ileż można spać ????

Ostatnia edycja:
reklama
Ja po kłótni ze szwagierka:baffled:bo Kamil tyle co zasnął jej mała (3latka)wleciała mi do pokoju i sie drze to ja ja wywaliłam i zamknęłam na klucz i ona mi wali po dzrwiach więc wyszłam i dałam jej w tyłek i ta jej matka że to są dzieci itp i że nic nie robie to mały może nie spać cały dzień:confused2:no ej sory małe dziecko jak może nie spać cały dzień?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to że ona tak swojemu dziecku robiła i robi to nie znaczy że ja muszę meczyć małego no i mały wstał :eek:to ja męzowi napisałam i on zadzwonił do teściowej i ona mnie jeszcze zjeb... że ja się kłóce:confused2:ja już nie daję rady:no:

Hejo Laseczki moje
Ja się tylko przywitam i zmykam do prac, bo jak teraz tego wszystkiego nie poszyję to później na bank siły mieć nie będę. A szycia troche mam ;-), ale generalnie z listy już 2 rzeczy uszyte, jeszcze tylko ;-) hehe.
Kaniuś weekend nam tak szybciutko zleciał, że hoho cały czas w gościach byliśmy, albo goście u nas. Było dzidziusiowo bardzo i zdałam sobie z tego sprawę, że zpoamniałam jak to jest mieć takiego malutka w domu ;-).
Ika,Wioli jak maluszki Wasze?
Kania a czemu spotaknie się nie udało? I fajow, ze sąsiedzi w ciąży. My też mamy sąsiadów w ciąży.
Dawidowe jak czekam :-) na linka
Mała mi to podbijaj podbijaj i rozumiem Cię z tym brakiem czasu. I już chyba nie jestem taka sprawna, żeby BB ogarnąć, książki i jeszcze szycie i wyszywanki, a cały czas sobie coś wymyślam ;-)
Idusia moja akurat lubi się przykrywać i jak kiedyś nie lubiała mieć nic na twarzy tak teraz usypia z kołdrą na twarzy. Jeśli chodzi o artykuł to moja je palcami ;-), a sztućce pięknie w szufladzie mi układa...tzn wyciąga na podłogę a potem pięknie chowa, więc roboty mam podwójnie.
Agusinka fajnie, że weekend udany
Baśka współczuję teściowej i głupiego szwagra.
Kroma nie tylko Ciebie te ceny przerażają.
Emiś :*. Wysyłaj gołębia z kopytkami uwielbiam i muszę dziś zjeść tylko kto je zrobi ;-) . I jak Franko? Już dobrze dobrze?
Rysiu jak nastrój lepiej już?
Aliś no to superaśnie, że imprezka się udała a malutka z orkiestrą śpiewała. I powiem Ci, że u nas tez by chyba z orkiestrą mała śpiewała. Bo Zuu z dizdkiem na gitarze gra i jak tylko gdzies gitare widzi to juz tam jest ;-)

a tak wogóle to gdzie nam się zapodziała ROXANKA??????? bo jak większość mam od czasu do czasu się melduję tak już Roxi Oxi wieki nie było. chyba muszę mój telefon odkopać ;-)

to tyle póki co pominęłam pewnie dużo, ale nie zapoamiętała wszystkiego.

edit:
Baśka współczuję sytuacji, ale generalnie pomijam zachowanie małej (bo dla mnie to niedpouszczalne, krzyki i tłuczenie w domu) jakbyś dała klapsa mojemu dziecku to też bym się z tobą pokłóciła. A szwagierki współczuję i życzę Wam, żebyście byli już na swoim.

Ostatnia edycja:
Wybaczcie ale nie jestem w stanie odpisać każdej z osobna co chwilę latam do kibelka nerwy mnie chyba przelatują,Lenka znowu śpi i to już dziś 3 drzemka co wstanie to popiję trochę herbatkę a jeść NIC nie chce,posiedzi u mnie na kolanach z pół godz i znowu przysypia i się zastanawiam czy to normalne?????

Baśka nie zazdroszczę, trzymaj się i nie daj się !!!
Ika to normalnie, Oliwia jak jest chora to bardzo dużo śpi i dobrze, bo organizm się wtedy regeneruje.
Sarisa co już uszyłaś pochwal się ???
Cieszę się, że weekend minął Wam szybko i milutko :-)
Powiem Ci, że bardzo się ucieszyłam że sąsiadka w ciąży, bo bardzo się lubimy i nawet zaprzyjaźniłyśmy się trochę. A co do spotkania, myślałam ze dłużej potrwa a znajoma musiała uciekać bo rano jechała do Katowic. No i taki jakiś niedosyt pozostał....A co do Roxannki to zapracowana strasznie jest i na nic czasu nie ma.

Ika jak chora to chyba normlane bo przecież dorośli też śpią jak chorują(wtedy najelpiej się wszytsko zwalacza)
Kania a no to faktycznie niedosyt pozostawiła ehh. A jak sąsiedzi fajnie to super :-). A widzisz ja nawet czasu nie mam, żeby do Roxi zadzwonić ehh cała ja. Jak już zrobię wszystko to sie pochwalę ;-). A powiedz mi jak Twoja koleżanka z córcią i jak sister??

kania,baśka dzięki kochane bo ja z nią sama w domu i nie mam kogo się zapytać a mój S to szkoda gadać wszystkowiedzący i lepiej się znający od lekarzy ech normalnie płakać się chce bo nie mam w nim oparcia czasami.

Sarisa dziękuję, że pytasz :***
Koleżanka śle mi co chwilę fotki swojej córci, miałam w tą sobotę jechać do niej to nam się samochód rozkraczył pech :baffled:A siostra już się nie może doczekać końca, non stop coś kupuje, pomagam jej wybierać, tzn. staram się :-) Szczęśliwa bardzo a ja wraz z nią :-) Sama zaczęłam myśleć o drugim :-D:-D:-D

Ika
nic się nie martw, niech śpi ile potrzebuje, Ty tylko bądź przy niej bo to dla niej najlepsze lekarstwo :-)

reklama
Kania no co Ty już o drugim ;-). O fajowo, bo siostra poczatek czerwca co??(niewiem czy dobrze pamiętam). Super, że koleżanka z malutką mają się dobrze.
A właśnie jeszcze Kromcie miałam pytać o synka znjamoych jak on się ma??
Dawidowe macie już wyniki kupkowe?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry