reklama

Październikowe Mamy 2010

ikaa jak mały mi zachorował to ja dwie doby nie spałam bo mój mąż w pracy w delegacji był a pomimo ze w domu tyle ludzi to niestety nie miałam pomocy i jeszcze uznali ze przesadzam:baffled:

reklama
Ika bo faceci najlepiej wszystko wiedzą tylko jak by wymagać od nich praktyki i żeby to oni się wszystkim zajęli to nagle pojawia się 10 tyś. pytań ( a jeszcze przed chwilą taki mądry był)
Baśka to współczuję Ci bardzo. Ty chyba masz taką lipę jak nasza Mała mi :-( buuu

W kinie byliśmy,bo Kubie po Ibumie gorączka zeszła całkiem. I już się więcej nie pojawiła. Film fajny. Już się szykujemy na lato na Madagaskar 3 i Epokę lodowcową 4;-). A swoją drogą,ciekawe,od czego ta gorączka była:baffled:. Ale profilaktycznie zostawiłam go jeszcze dzisiaj w domu.
KAnia współczuję przebojów nockowych...I cieszę się,że u koleżanki i sis jest ok. A nad Solinę jak na razie się nie wybieramy. Ale może kiedyś... Byliśmy tam hmmmm niech pomyślę...9 lat temu? Jakoś tak...Daleko ode mnie...
Ika zdróweczka dla Lenki
Baska rzeczywiście gigantyczna lipa:no:
mała_mi,sariska cieszę się że łikendy takie fajne miałyście:-D
Ala wiedziałam,że będziesz się dobrze bawić:-). No i gratuluję "rozśpiewaniej" Isi:-D:tak:
e-lonka nie wiem,czy przeoczyłam może... Jak wizyta Daniela u laryngologa?

Co to ja jeszce chciałam:sorry:?

Szwagierka przyszła z kawa na przeprosiny i małemu banana przyniosł i jabłko :confused2: i mówi że ona się nie chce kłócić przez dzieci.Ja oczywiście ja przyjełam ale swoje myślę i łatwo nie wybaczam.Ale żeby nie było że ja najgorsza to cos tam co zapyta to odpowiem ale wiecie na dystans:baffled:

Hej! Ja tak przelotem. Cały weekend w każdej wolnej chwili czytałam ksiażkę.
Dzieciaki w miarę zdrowe. A co laryngolog powiedział? Że to wszystko moze być przez powiększony migdał i ogólnie słuch ok. Daniel dostał fosidal, coś tam do nosa (dla alergików, a przecież on jakoś ciągłego kataru nie ma) i płyn lugola do płukania gardła.
Laura dziś jakaś maruda. Mnie zaczęła głowa boleć i najchętniej poszłabym spać.

Robie przeciąg hihihih

Sarisa najwcześnie wyniki będą w czwartek wiec pewnie zapisze się do pedatry w przyszłym tygodniu no chyba że lekarka która zlecała będzie w piatek popołudniu.

E-lona a co cię tak wciągneło?

Dzis odwaliłam się do pracy w nową koszule, taki specjalny sweterek aby koszula wystawała, buty na szpili, mocny make up ogólnie mówiąc dopracowana i wiecie jak końcowy efekt zobaczyła niunia to miała taki uspmiech jak by miała powiedzieć wow.:-D. W pracy też sie zapytały czy mnie sie coś weekend trafiło:-). Zwłaszcza że przesiedziałam w domu a w takie dni to nawet poczta nie przyedza. Mogłam liczyć tylko na jakiegoś menela ale tu mówie stanowczo :no:.
W pracy robota się pomału zaczyna normować i spokojnie zabiore się za pewne zaległości które mogę robić spokonie.

Emiliab trochę daleko masz nad tą Solinę ale jakbyś się wybierała w me strony to zapraszam do mnie.
Cieszę się, że Kuba już nie gorączkuje i mogliście zaliczyć kino.
E-lona dobrze, że dzieci w miarę zdrowe a głowa przestała Cię boleć? A Ciebie gardło już nie boli?
Dawidowe może jakiś piorun Cię strzelił? Daj znać jak te wyniki wyszły.

Oliwia wróciła z żłobka jakaś niemrawa, zjadła zupę, zasnęła, obudziła się ok 17.30 ale nie w sosie i jakaś taka ciepława, zmierzyłam temp. ma 38,2, niby to żadna temp ale się utrzymuje cały czas i widać po niej, że jest coś nie tak. Teraz już leży w łóżku i mąż czuwa przy niej. Mam nadzieję, że to nie początek jakiegoś tfu tfu fu.... Jak zaśnie zabieram się za ćwiczenia bo od czwartku przerwa.

reklama
Kania mnie właśnie gardło ciagle boli, a głowa trochę. Zdrówka dla Oliwki. Ja o ćwiczeniach całkiem zapomniałam niestety:zawstydzona/y:, bo mi tu nie przypominacie. :-p
Dawidowe obejrzałam zmierzchy, a że ostatnia część skończyła się w połowie ksiażki to zabrałam się za czytanie, bo czekać do listopada na film t za długo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry