Kania78
...
Happy cieszę się, że dotarliście do celu :-)
Pozdrowienia dla Was wszystkich.
Wioli ale mi smaka narobiłaś młodymi ziemniaczkami mniaaaaammmm.
U Nas teraz zaczęło lać :-( A w ciągu dnia było ciepło i słonecznie.
Rysia czemu zapomniałaś co to sen??? Jak praca Ci idzie?
Oliwia temp ma ale niższą więc mam nadzieję że jutro już nie będzie. Wymusza teraz wszystko płaczem. Cwana jest, woła co chwilę aaa pędzi do łóżeczka i woła o smoczka, bawi się nim i za chwilę stwierdza że Ona jednak spać nie będzie, teraz wieczorem próbowała ze mną tej sztuczki z dwa razy ale jestem nieugięta, powiedziałam jej stanowczo, ze skoro chciała spać to niech śpi i po jakiś 30 minutach tłuczenia się po łóżeczku zasnęła. Mąż wybył na kosza, ale przed wyjściem zdążył mnie

szkoda słów....
Pozdrowienia dla Was wszystkich.
Wioli ale mi smaka narobiłaś młodymi ziemniaczkami mniaaaaammmm.
U Nas teraz zaczęło lać :-( A w ciągu dnia było ciepło i słonecznie.
Rysia czemu zapomniałaś co to sen??? Jak praca Ci idzie?
Oliwia temp ma ale niższą więc mam nadzieję że jutro już nie będzie. Wymusza teraz wszystko płaczem. Cwana jest, woła co chwilę aaa pędzi do łóżeczka i woła o smoczka, bawi się nim i za chwilę stwierdza że Ona jednak spać nie będzie, teraz wieczorem próbowała ze mną tej sztuczki z dwa razy ale jestem nieugięta, powiedziałam jej stanowczo, ze skoro chciała spać to niech śpi i po jakiś 30 minutach tłuczenia się po łóżeczku zasnęła. Mąż wybył na kosza, ale przed wyjściem zdążył mnie

szkoda słów....
Ostatnia edycja:
pomińmy to, bo podobno milczenie jest złotem
. Ostatnio to mi dnie przelatują między palcami. Ciągle coś do roboty jest, jak nie coś w domu to tutaj mgr, konspekty. Roboty pełno. Jeszcze parę dni temu mieliśmy małe problemy związane z przygotowaniami do ślubu, ale udało się opanować. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie ten mój ksiądz służbista z parafii
.