Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
ida widzisz Ty masz dobrze - dzieć przyjedzie sajgon zrobi to w sumie sprzątac nie musisz, wmówisz wszystkim ze to dziecków wina 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To już wiemy gdzie będziesz spędzała każdą wolną chwilę- na zakupach w galerii nowootwartej:-) Miłego weekendu.
U nas też Łukasz potrafi zrobić bałagan straszny do tego jeszcze ten mój większy mężczyzna to samo. A ja tylko chodzę i sprzątam. Ostatnio czułam się jak takie małe AGD.
).Ja dzisiaj w planach mam mega porządki bo przez moją ostatnią rozlazłość mam w domu mega syfffff...w jednym kącie pranie (czekające na poskładanie),w drugim czekające na prasowanie a w trzecim na rozwieszenie (co jak co,ale cieszę się przynajmniej że kilka tych kątów posiadam bo inaczej już dawno nie było by miejsca na poruszanie się po "salonach"
).Kaniu praca idzie mi jak "krew z nosa"...szczerze to już chyba za stara jestem na dokształcanie się bo kompletnie mi się nie chce jej pisać (ale zresztą już Ci o tym pisałam
).Mała_mi obronę mam najprawdopodobniej 16 czerwca (liczę się jednak z tym że może to być jednak dopiero wrzesień
bo dużo mi jeszcze zostało do końca a czasu coraz mniej
).No i to tyle moich wypocin jak narazie...wieczorem obiecuje się zawitać na bb na dłużej a tymczasem wszystkie Was cieplutko pozdrawiam i życzę Wam naprawdę miłego sobotniego dzionka a ja udaje się w krainę porządków
mały Maniek Złota Rączka i Bob Budowniczy w jednym :-) jak tam , okiełznałaś bałagan? u mnie było czysto może z godzine, az Iś nie wzięła się za szafkę z moimi butami :/ trzymam kciuki za wenę do pisania :*
ale spoko jutro sobie odbijesz :-)
ale co ja sie wymądrzam - sama kupiłam jedną sobie i jedną niuni więc tez nie poszalałam 
) obstawiałabym 1.05 co Ty na to
? A Sariska, pasowałoby Wam? jakieś zabawy wygłupy w parku o ile pogoda dopisze :-)
:-)