ELONA wazne ze wam nic sie nei stalo!!! o matko!!!!
HAPY staram sie tluamczyc dzieciowi ze to co male to dzidziusie a to co wieksze to dzieci, chlopcy, dziewczynki
DORIS postanowilam odp oneidzialku ruszyc swoja szanowna dupe zrobie sobie diete sama, bede cwiczyc i zobaczymy.
ASIK super ze wrocilas!!!! a co do problemow szkolnych "podlotkow" to juz to czuje co bedzie...
KANIA do pracki?? uuuuuuuu niestresujesz sie??

)
KROMA i ALICJA wspolczuje humorkow, od jutra sloneczka zycze.
a u nas taki silny wiatr ze leb urywa, jest 18 stopni ale spacer trwal dzisiaj kwadrans doslownie.
nocka przespana pwoiedzmy. o 7h pobudka. wstalam do mlodej dalam butle i polozylam bo pannao swiadczyla " au lit!" ( do lozka), no to ok. zanioslam ja i poszlam spac. ale nei dalo sie bo nasza dozorczyni zamaitala klatke i tak sadzila miotla o schody ze myslalam ze jej pierd.... ! tak wiec lezalam bez spania. potem w koncu wstalam pomylam gary z wczoraj a Leane w sumei dospala do 9h. potem moja mama przyszla i zesmy sie bawily z mloda. Leane bulgotalo w brzuchu kakao z poranka i moja mama miala ubaw bo wziela Leane i nia lekko potrzasnela a tu " glu glu" w brzuchu i zesmy sie smialy ze " przed uzyciem wstrzasnij". pozniej pokazalam mamie jak Leane na lozku probuje samodzielnei chodzic i ugotowalam potem obiad, piersi kurczaka w sosie smeitanowo grzybowym

)))))))) Leane na sieste a my z mama na internet i zamowilam sobie ubran roznych na lato za dosc spora sume-mowiac krotko wywalilam reszte kasy z wyplaty z tego meisiaca..... no ale ciuchow bedzie sporo. tak w ogole to padalam ze smiechu dzisiaj, bo moja mama przyniosla przeszyta pizamke Leane tzn doszyte kawalki do nogawek i rekawkow ale te nogawki tak wygladaja ze doslownei sikalam ze smiechu, az brzuch mnei bolal i lzami sie zalalam

))))))))))))))))) wazne ze pizamka jeszcze nam posluzy troche

))))))))
popoludniu jak mldoa wstala 16.20 (spala od 13) to po podwiecozrku wyprulysmy do sklepu po kilka rzeczy to myslalam ze mi leb spadnei z karku od wichury.... a moje dziecko sie smialo

))
wieczorem jak kapalam Leane to moje dziecko zas dokonalo zemsty bo tak mnei chlapala nogami i rekami ze wyszlam ccalkiem mokra.....
najbardziej sie ciesze ze zamowilam sobie bojowki ktore stracilam w zabawie z leane a tych spodni o ktorych mowilam wczesniej juz nie ma i nie bedzie i ubolewam nad tym