happybeti
show must go on...
hello:-):-)
Dzis bedzie krócej,bo M. wstał i pewnie tez chciałby siąść do swojego w końcu kompa
.A ja go okupuję bezlitośnie.
asik - pisz o synku. Nie ty jedna masz tu starsze dzieci.Ja z moim Maksiem tez miałam niezłe przeboje w szkole.Swoje przeszliśmy. Jak będe mogła cos pomóc, to chetnie.
Elona- napisz cos wiecej...Stało się cos komuś???Jak auto?Nie dziwię sie, że w szoku jesteś
Alicja- dołom "a kysz"
.(to moja groźna mina, co ma je wystraszyć):***
kaniu -oooo, druga, co kopasa w dooopasa chce !!!Jak nie będziemy tęsknić????Za Tobą????Nasza ostoją i opoką i kochaną koleżanką????Nawet tak nie mów. Mam nadzieje, ze nawet w pracy tez dasz rade jak nieraz Dorisek czy Dawidowe pare słów napisac o sobie.
Makuc- pominiecie działu "o sobie"oprotestowane i nie przyjęte do wiadomości. To ja juz wole,bys o sobie napisala,niż odpisała mi.Heeej, słonko....łots going ap????
kroma- kciuki trzymam za pracę. A wiesz, ze ja tez zawsze gorzej na rozmowach wypadam, bo nie umiem sie odpowiednio "sprzedać"?
Heh...mam nadzieje, ze tym razem dobrxze ci pojdzie- moze potrenuj jakos "na sucho"?Wiesz, jakieś zdania, formułki,żeby miec w głowie...
oooo, i musze spadać

.Może potem jeszcze cos dopisze "o nas"
Dzis bedzie krócej,bo M. wstał i pewnie tez chciałby siąść do swojego w końcu kompa
.A ja go okupuję bezlitośnie.asik - pisz o synku. Nie ty jedna masz tu starsze dzieci.Ja z moim Maksiem tez miałam niezłe przeboje w szkole.Swoje przeszliśmy. Jak będe mogła cos pomóc, to chetnie.
Elona- napisz cos wiecej...Stało się cos komuś???Jak auto?Nie dziwię sie, że w szoku jesteś

Alicja- dołom "a kysz"
.(to moja groźna mina, co ma je wystraszyć):***kaniu -oooo, druga, co kopasa w dooopasa chce !!!Jak nie będziemy tęsknić????Za Tobą????Nasza ostoją i opoką i kochaną koleżanką????Nawet tak nie mów. Mam nadzieje, ze nawet w pracy tez dasz rade jak nieraz Dorisek czy Dawidowe pare słów napisac o sobie.
Makuc- pominiecie działu "o sobie"oprotestowane i nie przyjęte do wiadomości. To ja juz wole,bys o sobie napisala,niż odpisała mi.Heeej, słonko....łots going ap????
kroma- kciuki trzymam za pracę. A wiesz, ze ja tez zawsze gorzej na rozmowach wypadam, bo nie umiem sie odpowiednio "sprzedać"?
Heh...mam nadzieje, ze tym razem dobrxze ci pojdzie- moze potrenuj jakos "na sucho"?Wiesz, jakieś zdania, formułki,żeby miec w głowie...oooo, i musze spadać

.Może potem jeszcze cos dopisze "o nas"
, ale naprawdę czuję olbrzymią ulgę uffff