reklama

Październikowe Mamy 2010

To zjem ten jogurt i kanapke z twarozkiem.sa gotowe twarozki ze szczypiorkiem to sobie kupie.maly wstal.ide mu dac zupke i spadamy na plac zabaw.milego dzionka zycze.slonko pieknie swieci i przygrzewa:-)

reklama
Sarisko z okazji Twojego Święta składam Tobie życzenia:
- cudownych chwil,
- słońca co dnia,
- życia usłanego różami (ale tylko jej płatkami),
- przyjaciół prawdziwych i szczerych,
- miłości bezinteresownej,
- zdrowia,
- marzeń spełnienia,
-oraz szczęśliwego rozwiązania
i radości z każdego dnia
:tak::-)

a żem daleko to przekazuje Ci jedynie wirtualne kffffiatki...
(ale żeby nie było starałam się wybrać jak najładniejsze tulipany)
Zobacz załącznik 459493

hej ja tylko melduję że żyjemy ale tyle codziennie zadań sobie wymyślam że póki co tylko przeciągiem zagladam i pierwsze co dostrzegłam to że sariska ma imieninki więc przesyłam buziaki:-),wczoraj nabawiłam się zapalenia spojówek,cały dzien chodziłam bez soczewek ślepa jak kret ale mam juz okulary:nerd: i wiem że do nich nie przywykne więc już szukam wszelkich info na laserową korektę wzroku bo zrobię sobie na pewno.borek teraz śpi,nocki jak zawsze u nas z jedną pobudką także nic się nie zmieniło,doris ale laseczka no no,

Sarisa- zdrówka z okazji imienin, i górę prezentów :-)
Doris- a ja widziałam ją i nie wiedziałam, że ona jest po porodach i miała nadwagę, czyli jest dla nas szansa, ciekawe, czy na polski przetłumaczą jej książkę. Fajnie, że u was z fistaszkiem Dorianka wszystko dobrze, a co do pytań, to moja 3 latka ma książkę o dzidziusiach i ciągle ją ogląda, ale nie pyta jeszcze.

Ja dostałam @ i zdycham.

Sarisa my z Doris to tak średnio wyspane dziś...a Ty długo za nas się wyspałaś?
Kroma współczuję @, ale w końcu przyszła i możesz odetchnąć z ulga ;-)
Renata zatem trzymam kciuki, byś znalazła korzystną ofertę na tą korektę wzroku.
Doris laska niezłe ma ciało, zwłaszcza brzuch i uda...
Nic tylko zabrać się za siebie, ale nie dziś bo już zjadłam kolację :-)
Oliwia już śpi, dziś całe popołudnie spędziłyśmy na dworze, głównie w piaskownicy.
Mąż na koszu (i dobrze).
Teraz mam czas dla siebie, i nie wiem czy się kłaść czy posiedzieć przed kompem/tv, ale mam dylemat ;-)

dorisku bardzo sie ciesze z naprawy fistaszka :-) super!

kaniu babo no co Ty mi tu za głupoty wypisujesz hę? jaaa tęsknić bedę JAAAAAA!!!!!!

wioli super że z mamą już lepiej :*

emiś ciesze sie ze macie już to z głowy, troche sie stresowałam, więc nareszcie odetchnęłam :-p fajnie ze udało się Wam mu tak wytłumaczyć ze ciekawość zaspokojona została ;-)

sarisko wszystkiego najlepisejszego z okazji imienin! :***

Basiu to ja jutro ściskam kciuki za Ciebie :* !

kroma współczuję boleści :****

dorisku no no no niezła motywacja :-)

u nas spoko loko ;-) humor mam już dziś duuużo lepszy, pewnie dlatego ze sie dziś maksymalnie nasłoneczniłam ;-) dziecki moje wyciorałam na placu zabaw, przynajmniej rodzice mieli w domu spokój ;-) no i of kros wiosennie postanowiłam wziać sie za siebie, a mój kochany małż postanowił mnie w tym wspierać i dziś przyniósł z pracy 4 paczki mini batoników bounty bo promocja była :/ myślałam że go ubije. No i to teraz leży w szafce i mnie zżera :/ wrrrr.....

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Taka jestem zla!!!

od jakiegos czasu czasem przy odkrecaniu wody moj bojler gazowy robil eurlkie buuuummmm zadwonilam wiec to zglosic i prxyjechali okazalo sie ze cudem uniknelismy wybuchu:wściekła/y: wylaczyl mi calkowicue gaz okleil boiler napisami niebezpieczny teraz mam czekac az zamiwia zepsute czesci jestem bez ogrzewania i cieplej wody:no: do tego dostalam@ super! Bylam wykapac sue u mamy ale dzueci juz nie bo pogoda jest do tylka wiec niebede ich po kapieli wynosic na dwor jezeli jutro nie zadwinia ze maja te czesci to jak tam zadwonie to niewiem czy wyrobia na zakretach!musza mi to zrobic jutro bo pozniej jest week a oni nie pracuja!dali mi dwue farelki do ogrzewania no chyba ich pogrzala ze tym bede grzac!no i sie wyzalilam:sorry2:

reklama
Alicja to bierz się za te batoniki.
Wioli współczuję zepsutego bojlera i braku ciepłej wody, mam nadzieję że jutro Wam go naprawią, bo co ma farelkach masz grzać wodę, pogłupieli do reszty !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry