reklama

Październikowe Mamy 2010

baśka no widzisz o tym nie pomyślałam. ja tez mam małe mieszkanko i własnie rowerek najczęściej ląduje na balkonie (no chyba ,ze ostro pada).

emiliab Ty ranny ptaszku. Ja to nigdy nie doświadczyłam bólu głowy z powodu zbyt długiego spania. Za to z niewyspania mi się zdarza. Szkoda ,ze mężuś nie ma urlopu i jednak się nie wybieracie do mamy. Na pewno to sobie kiedyś odbijecie. Jeśli chodzi o pytania Kuby to dobrze mieć pod ręką (albo tak jak ja w telefonie) Wiki encyklopedię. Mój Miki też lubi pytania typu co to jest sabotaż itd. Niby dobrze znasz znaczenie, a czasem ciężko w głowie o mądrą regułkę. Pochwal się zakupami ;-)

reklama
Ja niby mieszkam w dużym domu ale mam jeden pokój tylko no i nie mam gdzie dawac takich duzych zabawek malemu a na korytaz nie dam bo starsze kuzynostwo mu je porozwala to pozostaje garaz.tam trzymam zabawki ogrodowe malego:sorry2:

Hejo Kochane
Dorisek, EMiś, Kaniu :* dziękuję :-) jak miło, że jednak ktoś pamięta ;-)
Powiem Wam, że tyle napisałyście, że sama niewiem co napisać ehhh
Dorisek cieszę się bardzo, że skórka z ogórka schodzi :-). I dziękuję za rozmowę i brzuch jakby lepiej, ale leżę właśnie nogami do góry :-).
Emiś boli Cię głowa z przespania a to dobre. I wiesz ja też wolę wstawać wcześniej(choć teraz jakoś więcej mi snu trzeba) zastanawiam się czemu ;-).
Rysia ja bym może wczoraj była, ale sama się zdziwiłam jak usnełam na YCD buahahahah
Kania a Ty co za dołki łapiesz? no wiesz
Aliś a TY??
Dziulka super, że wydałaś tyle kasy na ciuszki :-) mam nadzieję, że w rozmairze mniejszym, bo jak idziesz na dietę, to później mogą być za duże. Zyczę Ci wytrwałości. Mniej tak tak wiosna napawa energią, że mam ochotę biegać i jeszcze raz biegać, tylko się pytam jak ;-)
Maqc oj piękna pogoda piękna :-) i takiej nam życzę do końca wakacji.
Wioli a Ty co tak króciutko? Cieszę się, że mamcia lepiej.

Ostatnia edycja:
Dorisku a no lepiej brzuch, ale oczy mi się zamykają , więc chyba się prześpię ;-), bo malutek wstanie, a mamusia będzie dętka.... A to jak idziesz siiii to siknij za mnie, bo ktoś mi na pęcherz troszkę naciska hahahah

sarisa zrobione :-D
, no a skoro ja zrobiłam siii za Ciebie , to ja tez poproszę żebyś się za mnie wyspała.

baśka no ja bym na przykład miała ochotę ma kanapeczkę z twarożkiem i szczypiorkiem ;-)

Ostatnia edycja:
Kaniu dziekuje,a myslisz ze ja na tym przezyje do jutra do ok.10rano hehe.ja niby malo jem ale nie wiem co mozna zjesc zeby bylo lekkie ale zeby sie najesc:sorry2: bo sniadan nie jadam,obiad tak no i kolacje czasem jak juz naprawde glodna jestem ale dzis bede musiala zjesc bo do jutra do 10 nie bede mogla.a wiadomo jak czlowiek nie moze to akurat by zjadl:-D
O widzisz Dorisku tez bym zjadła ale nie wiem czy jest szczypiorek w sklepie

reklama
Baśka dosyp sobie jeszcze płatków owsianych i na pewno przeżyjesz :-)
A szczypiorku jest wszędzie pełno ;-)
Doris twarożek ze szczypiorkiem mniam mniam ;-)

Ja spadam gotować zupę, miłego popołudnia.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry