reklama

Październikowe Mamy 2010

wioli, nie dziwię się że masz wqrwa:no:
sarisku, od Misi, samca i ode mnie najserdeczniejsze życzenia zdrówka, miłości i spełnienia(nie tylko marzeń, ale przede wszystkim spełnienia się w życiu)!!!samych radości i mnóstwo słoneczka, kochana!!!!!!!!

wybaczcie, ale nie jestem w nastroju na nic - sprostowanie: nastrój mam na heńka a najlepiej całą skrzynkę... idę gdzieś gdzie nie będę smęcić - czyli Allegro - może zapomnę chociaż na chwilę o tym, że w tym momencie naprawdę nienawidzę swojego życia

reklama
stuku puku to ja w stanie jak po przejechaniu stada wielbłądów. Laura chodzi już ciągiem 5 tygodni do żłobka a co idzie za tym zero wolnego. Dotego doszedł bunt wózkowy wiec wszedzie na piechote a jak idzie za szybko to jeszcze uczy lale chodzić a mnie krew zalewa bo głodna zmeczona aby 2h do domu idziemy. Ledwo nadażam z rzeczami domowymi i ich nie ubywa. Normalnie zmeczenie materiału że się czytać nieczego nie chce. Weekend majowy w pracy - no prawie bo chociaz piatek udało się wziąć wolny to będzie 4 dni wolnego.
Jutro może was ponadganiam w pracy

Halo wieczornie, że mnie M. wkurzył to postanowiłam włączyć kompa :-)
Idek co się stało? No jak to ?? buu zasmuciłaś mnie
Kromcia jakie prezenty ;-) ja imienin nie obchodzę . Małż mi zrobił przepiękny prezent i zapomniał :-((dużo w pracy niby na głowie ehh) i do tego się pokłóciliśmy. Byłyśmy na polku jak przyjechał i odebrałam tel. bo kuzynka z życzeniami dzwoniła. Burak chciał do domu iść a ja sobie usiadłam i rozmawiałam, aten do mnie, czy muszę teraz rozmawiać...myślałam, że mnie szlak trafi. I nie gadam z nim.....poszedł potem z Zuu na spacer(bo nie miałam ochoty na jego towarzystwo) to kwiatki kupił, ale nawet nie podziękowałam taka jestem wściekła na niego :-( buuuu
Wioli współczuję zepsutego boilera :-(, mam nadzieję, że już jutro będzie sprawny.
Alicja Ty i dieta no żesz. Wcinaj te batony a jak nie to się podziel ja z chęcią skonsumuję :-).

Dobry na wieczór ja tylko wpaduję złożyć naszej Sarisce życzenia z okazji imienin,duuuużo zdrówka kochana,wszystkiego naj naj naj i spełnienia marzeń )*********

A dla reszty dziewczyn przesyłam buziaczki )***** i wybaczcie że nie odp ale cały czas szukam jakiegoś noclegu nad morzem.

Idusia :-(:-(:-(:******
dawidowe nie dziwię się twojemu zmęczeniu :no:
Ala o batonikach pomyśl tak: Im szybciej je zjesz,tym szybciej pozbędziesz sie potencjalnych pokus:-D

My dzisiaj byliśmy też na dworze baaardzo długo i tez bez wózka. Ale to dlatego,że byliśmy autem w sklepie(wózka nie wzięlam),a jak przyjechaliśmy pod blok,to już zostalismy. Wyhasaliśmy się oboje:tak:. Aż mnie nogi bolą;-). Teraz czekam na męża,bo jeszcze z pracy nie wrócił:no:.
A jutro pogoda też ma byc taka fajna:-). Chyba wezmę na dwór termos z kawą,bo tego najbardziej mi brakuje

Ika my byliśmy w Sopcie rok temu i śmiało mogę polecić, ale tam drogo, że hoho. Powodzenia w poszukiwaniach. A teraz jedziecie na długi weekend?
Dawidowe współczuję taaaak długich poworotów do domku

Sarisa widzę, że i u Ciebie chłodem powiało :-( chyba tym naszym mężusiom to się w główkach poprzewracało.
Ika trzymam kciuki, by się udało coś znaleźć po okazyjnej cenie.
Emiliab świetny pomysł z tą kawą, jutro chyba też sobie wezmę, bo dziś popołudniową odpuściłam na rzecz babrania się w piasku.

Zmykam do łóżeczka, bo oczy mi się kleją, akurat jak mężuś wróci to będę spała ;-)
Kolorowych Wam życzę.

Ostatnia edycja:
reklama
sariska my dopiero 21 maja jedziemy ale duzo czasu mi nie zostało i juz praktycznie musiałabym coś mieć,a wiesz ze mój s mi też o Sopocie wspominał więc może to jest to.

I ja też uciekam,jutro na kuronia idę na jakieś durne spotkanie uczyć sie pisać życiorys i inne bzdety,normalnie 2 godz wyjęte z życia :wściekła/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry