reklama

Październikowe Mamy 2010

No to niech sobie dziś te nasze chłopy dają sami radę :tak: , a my bawmy się dobrze w żeńskim towarzystwie.

kania super ,ze dzis wyspana. Oliwki protestem przed żłobkiem bym sie nie przejmowała , bo jak sama mówisz dobrze się tam bawi.

sariska no fajnie fajnie ,ze nastrój lepszy i energia dopisuje ... ale te Twoje sprzątanie , pranie trochę mnie niepokoi. Gdzie odpoczynek, relaks i głaskanie brzuszka ??? żebys wieczorkiem nie odczuła skutków swojej pracy

baska nie martw się na zapas. na pewno wszystko będzie dobrze!!!

reklama
witam Kochane :-) jejku jak jest pięknie tak cieplutko i słonecznie :-) mogłabym cały dzień spędzić na zewnątrz :-) czekam aż Iś sie obudzi i z nią wypadam bo teraz młoda regeneruje siły po zabawach plenerowych z ciocią :-p

wioli no to nieźle z tym bojlerem :no: masakra jakaś. mam nadzieje że dziś już sie fachowcy zjawili z nowym

idusiek jak dziś nastrój? lepiej troszku? buziaki speszyl for ju
42.png
42.png
42.png

dawidowe pociesze Cie ze u nas spacery TYLKO nóżkowe :-p z tym ze my mamy bardzo blisko park, więc Iś bez problemu tupta do niego, tam sie wyszaleje na placu zabaw a w drodze powrotnej wybiera opcje powrotną u mamusi na barana :rofl:

sariska :* mój mnie wczoraj też wkurzył więc mam focha do dziś i nie mam zamaru się odfochać dopóki nie zrozumie że sie źle zachował. Ostatnio za bardzo pobłażliwa byłam i sie rozhulał :/ kaniu o u Ci4ebie też małż poczuł wiosne pod kopytkami i zagalopował sie ? ehh faceci :/ buziak :***

dziulka ciesze sie że z dziadkiem juz lepiej!

kaniu mam nadzieje że oliwcia sie jeszcze da "nawrócić" :* zawody balonowe? fajna sprawa :-)

baśka ciesze sie ze już jesteś po! :*

kaniu miłego dnia Ci zyczę i niech boleści pójdą a sio!

moriam ja też zaciskam mocno mocno! :-)

dorisku mam nadzieje Że jazdę "czołgiem" jakoś przeżyłaś :-p

Ostatnia edycja:
hej u nas pogoda piękna jak zapewne dziś wszędzie od 10 jesteśmy na dworze a teraz czas na drzemke,czekam na piaskownice i piasek coś po 14 mają przyjechać,jak mi się lepiej żyje jak tak pięknie słońce świeci uwielbiam lato:-):-)

Sariska no no no a Ty nie przesadzaj z tym sprzątaniem tylko marsz na drzemkę czy leżaczek odpoczywać

Doris ja tam wiem że do okularów się nie przyzwyczaję i tyle zdąrzyłam się wczoraj dowiedzieć że jeśli planuje się jeszcze dziecko jest to przeciwskazaniem do zabiegu więc jak na razie muszę odczekać

Moriam i ja trzymam kciuki i koniecznie daj znać już po no i milego wyjścia do teatru

Alicja a tak jakoś buziaki przesyłam bo taka dobra duszka mi się wydajesz:-p

Kania jak tam kręgoslup Twój się ma??

No to ja lece na sloneczko póki świeci i w międzyczasie jakiś obiadek

halo ponownie
już jesteśmy po spacerku takim króciutkim, bo ta godzina i ten gorąc wykańcza ehh. Już mi prawie wszystko wyschło ;-). Zuzek niedawno usnął i mam chwilę dla siebie...tylko cossik net się zacina :-(Do
Dorisku,Kaniu,Renatko nie groźcie paluszkami. Musiałam dziś to porobić, żeby nie tracić czasu na weekendzie, a pozatym jak mam tylko wenę i siły to trzeba poporacować ;-).
Alicja,Dawidowe fajnie, że dziewczynki takie samodzielne, ale ja się cieszę, że moja w wózku siedzi, albo rowerku :-) bez tego byłoby ciężko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry