renata borysek
Fanka BB :)
Alicja straszna tragedia aż łzy same napływaja mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziecko nieważne, byleby sie facet z tego wywinął :/ dlatego tak długo policja w nocy tu siedziała bo potrzebowali zeznań potwierdzających faktyczną przyczynę wypadku, niestety ciężko było znaleźć kogoś a)trzeźwego b)chcącego współpracować z policją. Winnego już podobno złapali.
bo zbieram sie juz od dawna.....Nawet nie wiem czy jest sens pisac co u nas bo i tak mysle tylko o tym,ze zostalo mi 2 tyg

.Jest mi juz naprawde ciezko cokolwiek zrobic i juz marze o ty,zeby urodzic..Mialam kilka dni z ostrymi skurczami ale poki co troche sie uspokoilo
Po srodzie moze sie dziac co chce bo w srode przylatuje moja babcia,zeby troche pomoc jak sie Tymek urodzi no i najwazniejsze dla mnie,ze bedzie mial kto zostac z Tomkiem jak pojedziemy do szpitala.staram sie nie myslec o porodzie,chociaz troche sie boje
zebym jakos to przetrwala
U mnie 8 i tak wieje i leje ze z domu strach wyjsc!
jeszcze nie moge sie przyzwyczaic ale jestem zadowolona!