reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam poludniowo neidzielnie. u nas goraco ale taki mistral wieje ze leb chce urwac. noc przespana do prawie 9h:))))))) poszlam do sklepu z rana po camemberta i zrobilam obiad pt " posprzatalam lodowke":)))))) wyszla mi zapiekanka makaronowa roznego rodzaju klusek z serami ,boczkiem szynka i cebulka i takei dobre ze mniam:))))))))))

ALICJA pisz jak cos bedziesz wiedziec bo az mnie przeszly ciary!!!

MAKUC a mi zabraklo slow po twoim poscie..... ze taki krotki:pppppppppppppppppppppppppp

ide na drzemke:)))

padam na pyszczek, ale sie schodziliśmy...

co do wczorajszego wypadku - sąsiad mojej tesciowej jest policjantem i dowiedzieliśmy się od niego że mały żyje, ale obrażenia ma poważne i na razie pozostaje w szpitalu. Za to matka - dramat. Winny całej tragedii jest jej konkubent (z zeznań świadków wynika ze postanowił wybyć po kolejny alkohol, a że mu sie iść nie chciało to wsiadł w samochód :/ ) więc próbowała wmówić policji i ratownikom med że dziecko sie przewróciło stąd rany :/ co za matka :no: dziecko nieważne, byleby sie facet z tego wywinął :/ dlatego tak długo policja w nocy tu siedziała bo potrzebowali zeznań potwierdzających faktyczną przyczynę wypadku, niestety ciężko było znaleźć kogoś a)trzeźwego b)chcącego współpracować z policją. Winnego już podobno złapali.

DZIULKA bo ja tak tylko szybko i na temat dzisiaj ;-)
ALICJA to jest dla mnie nie do wyobrażenia. Jak można bronić faceta i wmawiać, że dziecko samo się przewróciło???? masakra jakaś. Mam nadzieję, że ten typ poniesie za to karę i co najważniejsze - dobrze, że chłopczyk z tego wszystkiego wyjdzie...
P.S. my też się dzisiaj schodziliśmy.
Odkąd jest ładna pogoda to na dworze min. 2x po 2h jesteśmy a dzisiaj to już wogóle 3/4 dni na zewnątrz z Alicją spędziłam. A że na termometrze było 31C to się wytnie.

Czesc dziewczyny!Z racji tego,ze mam wolny wieczor-Tomek poszedl na noc do pracy a maly Tomek spi juz to postanowilam sie w koncu odezwac...
:sorry:bo zbieram sie juz od dawna.....Nawet nie wiem czy jest sens pisac co u nas bo i tak mysle tylko o tym,ze zostalo mi 2 tyg:szok::-p:tak: .Jest mi juz naprawde ciezko cokolwiek zrobic i juz marze o ty,zeby urodzic..Mialam kilka dni z ostrymi skurczami ale poki co troche sie uspokoilo:baffled: Po srodzie moze sie dziac co chce bo w srode przylatuje moja babcia,zeby troche pomoc jak sie Tymek urodzi no i najwazniejsze dla mnie,ze bedzie mial kto zostac z Tomkiem jak pojedziemy do szpitala.staram sie nie myslec o porodzie,chociaz troche sie boje:-p

Mam nadzieje,ze moge liczyc na wasze kciuki :zawstydzona/y: zebym jakos to przetrwala

buziaki dla wszystkich ,mam nadzieje,ze ktos tu sie pojawi wieczorowa pora

Czesc dziewczynki:-)

Alis co za historia i co za ludzie brak slow!
makuc 31 st?:szok: U mnie 8 i tak wieje i leje ze z domu strach wyjsc!
sheeney trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiazanie!:-)
Kania czytalam cos w necie ze na tych pokazach balonowych byl jakis wypadek tak?

Weekend zlecial niewiadomo kiedy bylam dzis wkoncu u fryzjera przefarbowalam sie na ciemno:szok: jeszcze nie moge sie przyzwyczaic ale jestem zadowolona!

Halo
Aliś straszne to co napisałaś. A matkę to na leczenie od razu oddać, bo to chora kobieta co tego barana broni, a jej synek w szpitalu leży ehhh co % robi z ludzi straszne.
Maqc my też ciągle na polku. Tylko jak takie upały bedą to muszę godziny spacerów pozmieniać, bo o 10 to już się nie da spacerować ehh.
Sheeney super, że się odezwałaś :-). I trzymam kciukasy, żeby Tymcio szybicutko wyszedł i to wtedy kiedy chcesz :-)
Happy pisz o sobie a co :-). Ja Ci tam zazdraszczam :-) i lubię czytać co tam u Was. A te kucyki no nie cudo
Idek tulam Cię słoneczko. A jak się masz?? @ przyszła? Jak mężuś? Itp
Wioli jak dajecie rade bez termy? Jutro już pon to mam nadzieję, że z rana wszystko działać będzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry