reklama

Październikowe Mamy 2010

Ale ja wzm tego ciepla zazdroszcze u nas jest 7 st i leje jak z cebra!
a tak wogole to dzien dobry!:-)
Niemam nastroju pisac pogoda do tylka boiler najwczesniej bedzie naprawiony w poniedzialek:no: mam@ boli mnie brzuch wszystko jakos do bani ehh spadam

reklama
wioli, ty nie zazdraszczaj tak, bo i na was przyjdzie kolej:-Da jak nagle zacznie u nas lać to zwalę na ciebie:rofl2:współczuję wrednej małpy:-(ja na swoją wciąż czekam, ale cos czuję że jest bliiiisko:sorry:
Aliś, następna!!! nie narzekać mi na ciepełko, bo jak znowu będę musiała swetry wyciągnąć to chyba mnie trafi:angry:;-)
renata, pochwal sie piaskownicą, bo chyba i mnie ten zakup jednak czeka. a co do lasera: moja psiapsióła miała nie tak dawno właśnie taki zabieg i nie mówiła absolutnie nic o związku korekty z następną ciążą - a wiem że planuje kolejnego maluszka:eek:teraz to już nie wiem, czy to jednak jakaś inna korekcja laserowa czy cuuu...... ale chyba nie mogli jej poinformować o tym że to niewskazane jeśli ma się w planach ciążę:baffled:
Aliś, a lepiej lepiej, dziękować:-)wczoraj pożarłam się z matką, wściekłam na męża, ale dzięki heńkowi i półgodzinnej rozmowie z pewnym panem który dzwonił w sprawie jakiejś tam ankiety na tyle się oderwałam od dołka że wstałam z konstruktywnym postanowieniem olania totalnego braku porozumienia z matką oraz kierowania samcem jak 2letnim chłopczykiem, bo chyba tylko w ten sposób osiągnę to czego oczekuję od niego:cool:w szczegóły zagłębiać się tu nie będę z wiadomych powodów;-)
padłam jak przeczytałam że nosisz Iś na baranach!!! może w szpilkach jeszcze?!?!?! szacun!!! ja wiem że ona waga piórowa ale moja wiercidupcia i "baranki" w moim wykonaniu odpadają, nawet w adidasach;-)
o, i widzę że i twój samiec wiosnę poczuł:crazy:dobrze że lato idzie - nasze rządy będą:-D:-D:-D
moriam, powodzenia życzę i ja:tak:
Kania, u ciebie też samcowe problemy?????????!!!!!!!!!!!????????? gdyby nie zblizająca się @ u mnie to ja bym swojemu pokazała kto rządzi w zwiazku, więc jeśli ty jesteś wolna od @ to mogę ci dać instrukcje jak sprawić zeby przez najbliższy miesiąc (co najmniej ;P ) klęczał u dużych palców u twych stóp:-D:tak::-D
mam nadzieję że spotkanie wciąż trwa i jest udane:-)

dzionek całkiem w porzo. sandałki dla Misi i jej mamy kupione;-)plac zabaw zaliczony, stara znajomość odnowiona:-)warecki woła przyjaciół, więc spadam
:*

łejt e minet: ROXI, WEEEEEEEEEEEE, CHOCIAŻ HELOŁA STRZEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witajcie laseczki:))) wieczornie na chwilke. w robocie zapeirnicz tegi. wlasnei obrobilam druszlak truskawek ze zaraz mnie rozerwie:))))) slodki nalog.
dopoludnia zasuwalam jak male autko, doslownie biegusiem, sprzatalam tak porzadnie ze szok, gotowalam obiad w meidzyczasie a w lazience jak mylam kibel to Leane za mna myla szafke:))))))))) potem w salonei scierala mi kurze z polki :))))))))) ogolnie bylo fajnie. w pracy mialam roboty ze szok.

ogolnie u nas teraz sie zrobilo goraco i duszno i maja byc burze i 28.

ogolnei dzionek zaliczam do przyjemnych:)))))))))))

Hej :-):-).
Ja, jak wioli, zazdraszczam Wam pogody , ciepełka i słonka.Tutaj...hm...zmiennie i to normalne...jak słysze o prognozach na weekend w Polsce i porównuje z tymi tutaj , to az mnie skręca:no::-(.Heh...życzcie nam wiecej słonka, plizzz...Tu jest super, jak jest pogoda- mam tyle zajęc wtedy (rzuciłam się w doprowadzanie ogrodu do ładu:-p, uwielbiam to:tak::-):-)), Amelka sobie gania po trawniku -o piaskownicy i huśtawce dla dzieci tez myslimy:tak:- jest przeciez Casperek, który z Miniu ,mam nadzieje, bedzie czestym gościem, no i mamy "sąsiadeczkę", półtoraroczną Klarę.Dzieci strasznie sie ciesza na swój widok, a Klara z mamą jest " u nas" codziennie, bo ten Friend miniu pozwala jej trzymac kucyki dla dzieci na łące za garażem. Amelka , oczywiscie, wniebowzieta, ze "koooni" widzi, jak tylko wyjdzie do ogrodu:-).Ostatnio niezłą akcje w związku z nimi mieliśmy:-D- słysze pukanie do drzwi, otwieram, a tam jakies dwie nastolatki.I cos do mnie po duńsku:eek:.Ja, oczywiście "Inglisz, plizzz";-). To jedna wtedy pyta, czy znam tego kucyka- i pokazuje mi jednego z tych "naszych,podwórkowych".Okazało sie, ze jakimś cudem uciekł z zagrodzonej łączki.Wiec było wspólne szukanie dziury w ogrodzeniu, potem jeszcze M. to naprawiał, by znów nie uciekł.
...a w ogóle to mamy w planach z miniu zrobic tu sobie mały ogródek warzywny:-).Ja wiem, ze to juz późno, ale może jeszcze jakis koperek i marcheffka nam wyrośnie?Zawsze świeża zieleninka z własnego ogródka się przyda, nie?Qrcze, ja to jednak wiochmenka czystej krwi jestem :-D- teraz czuję, że żyję:-):-):-).
Przepraszam, ze dzis nikomu nie odpisałam, tylko o sobie i o sobie....tak jakos wyjszło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Poprawie sie, obiecuje:tak::sorry2::***.

hejka

wstałam rankiem, młody już od rana nie śpi, pogoda ładna to można wstawać i ruszać w świat, M wraca dzisiaj, miłego dnia Laski :-)

Happy- fajnie, że się tak z Miniu skumplowałyście i dzieciaki, ja zazdraszczam ciepłych relacji, a słońce i do was dojdzie, u nas długo tak ciepło nie będzie, ma się popsuć po weekendzie.
Wioli- ja mam też @, ale już zaraz się kończy, na szczęście. A szybkiej naprawy boilera i żebyś mogła się w końcu wygrzać w ciepłej wodzie.
Kania i Ida- ja mam na tyle dobrze, że mojego samca nie ma i nie mam nawet z kim się pokłócić i kim porządzić.

funny_kids_cute_11.jpg

witam się z bólem gardła :/ ale jeszcze nie dopuszczam do siebie myśli że moge być chora ;-) zapodalam fervex, orofar i udaje że nic sie nie dzieje :-)

happy kucyki? wow ale faaaajnie :-D cieszyłabym sie pewnie jak Amelka :-)

Idek
ja z moim cały czas postępuję jak z dwulatkiem :-D teraz ma książkowe objawy buntu :-D ale już ja mu buntowanie z głowy wybiję ;-) :***

kroma Tobie również miłego :***

Bry wieczór, tylko na chwilkę wpadam żeby Wam powiedzieć, że żyjemy i mamy się dobrze a Oliwia cała szczęśliwa, że spędza tyle czasu poza domem. Impreza balonowa w toku, mimo że mam blisko to jakoś koncerty słucham z balkonu bo w te tłumy nie chce mi się chodzić. Jutro jak dopisze pogoda to jedziemy na działkę do rodziców na cały dzień. Z mężem ciche dni powoli wracają do tych normalnych ale Ciebie Ida o instrukcję poproszę ;-) Nie mam sił na odpisywanie każdej z osobna ale ciepło o Was wszystkich myślę każdego dnia i nocy ;-) Buziaki dla Was.

Ostatnia edycja:
witam wieczornie:)))))))))))) nocka przespana do niecalej 8h. w pracy mlyn, teraz najadlam sie pizzy, popijam despe, obejrzalam mecz i Lyon jest mistrzem Fr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))) no i jeszcze zanim pojde spac nazre sie truskawek i rzodkiewek oooooooooooooooo:))))))))))))))))))))))))

pogoda cudna wczoraj cały dzień w plenerze dziś lecim na zamki :-p

za to wczorajszy wieczór - noc mieliśmy tragiczny :-( Obok naszego bloku jest kamienica, widzimy ich podwórko z balkonu. Mieszka tam nie obrażając nikogo, w większości patologia. Gorąco, okna pootwierane, siedzimy oglądamy film i nagle słychać z podwórka krzyk kobiety, ale to taki, że aż mnie dreszcze przeszły. I po chwili słowa "nie! moje dziecko, zabiłeś moje dziecko!" to była taka rozpacz, taki wrzask, dziewczyny aż mnie wbiło. Wylecieliśmy szybko na balkon, widzimy samochód, jakaś grupka ludzi, M. wybiegł od razu z mieszkania, ja zostałam z małą i od razu zadzwoniłam na 112. Ta kobieta krzyczała cały czas, z taką rozpaczą, że aż sie serce krajało. okazało sie ze mieli jaką imprezę, przyjaciel tej kobiety sobie już nieźle dziabnął i postanowił autem wrócić. Nie zauważył, że jej 4-letni synek stał za samochodem :-( zaraz przyjechała karetka, policja. M. mówi że ten mały cały był we krwi, nie ruszał się. karetka zabrała małego, ta kobietę, a policja jeszcze długo przepytywała tam świadków, zabezpieczała dowody, słychać było niemal wszystko, ten sprawca z tego co zrozumiałam uciekł z miejsca zdarzenia, zaraz za nim ruszyli jacyś faceci z bloku, M. mówi że wylecieli z jakimiś bejsbolami. Co chwila było słychać wrzaski, przekleństwa.. Straszna noc :-( czekam teraz na jakąś wzmiankę na stronie miasta, może coś napiszą, martwie sie o to dziecko, bo ono niczemu nie winne, mam nadzieje ze przeżyło :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry