Heloł ewrybady
Witam się wyspana ;-) (pomimo tego, iż położyłam się koło północy). Po wczorajszym treningu chyba czuję tyle energii :-). Dzisiaj moje autko pojechało do naprawy i musiałam wziąć starego gruchota małża (nigdy tym nie jechalam) . Bez wspomagania , skrzypiące pedały , które wchodzą jak w czołgu . Masakra. Jak to człowiek szybko przywyka do wygody , przecież sama przez 5 lat śmigałam starą kosiarką i było git , a teraz narzekam..... ;-)
Ciekawa jestem jak tam
BASKA po tej gastroskopii?? Trzymam kciuki ;-).... O! Już jesteś po , super ,ze bylo znośnie ;-)
RENATKA jeżeli faktycznie Twoją wadę można usunąć za pomocą lasera to chyba też bym się zdecydowała. Współczuję zapalenia spojówek i konieczności przyzwyczajenia się do okularów.
KROMA ta babeczka naprawdę wyglądała jak pulpet . Na YT obejrzałam filmik programu Ophry W. i ona tam pokazywała jej stare zdjęcia . Normalnie nie do wuary ;-)
Co do naszych ciekawskich dzieciufff to myślę ,ze te wszystkie ciężkie pytania jeszcze przed Tobą i Olą . Mój Miki taki ciekawski był tak ok. 5-6 roku ż. Choć wiem ,ze i 3latek potrafi 'zastrzelić' pytaniem
KANIA powiem Ci ,ze mnie ta kobitka zmotywowała... a raczej właśnie jej brzuch , uda .... no bo skoro ona może mieć takie po dwójce dzieci to czemu nie ja

Super ,ze korzystacie z pogody i przesiadujecie na polku cały dzień. Mój Dodo zupełnie inaczej funkcjonuje i duuuużo lepiej spi jak pobiega na swieżym powieytrzu. A jak Wasza nocka dziś? Widze ,ze w kwestii cichych dni to jesteś taki uparciuch jak ja

Fajnie ,ze imprezke macie blisko i życzę super spotkanka z psiółką. Ja też dziś jestem ze swoją umówiona ;-) A jeśli chodzi o Oliwkę to wiesz róznie dzieci klimatyzują się w takich miejscach , jedne szybko innym potrzeba sporo czasu ,a jeszcze inne wcale ... jak ja na przykład. W przedszkolu dostawałam choroby sierocej. Siedzialam w kącie i nie chcialam uczestniczyc w zabawach. No i mama musiala mnie zabrac :-/
ALICJA tak właśnie myślałam ,ze pogoda wpłynie na Ciebie pozytywnie i humorek wróci. A z tymi batonikami to małzyk pewnie myślał ,ze jak słoneczko nie pomoże to cukier to zdziała,ale osobiście tez nie lubię jak mój mi to robi ;-)
WIOLI Ty się kobieto nie złość tylko dziękuj Bogu ,ze nic nikomu się nie stało!! Wiem ,ze cięzko żyć bez ciepłej wody ,ale dasz radę. Szkoda tylko ,ze akurat teraz masz @ :-( Oby ta część brzybyła biegusiem.
IDA co się podziało ,ze Ty bez humorku??
DAWIDOWE mam nadzieję ,ze odpoczniesz przez te 4 dni.
SARISA uuuuu zółta kartka dla twojego M.,ze zapomniał o imieninkach. Rozumiem ,ze ich (imienin) nie obchodzisz ,ale życzonka mógł złozyć. Ale czekaj , zapomnial, a kwiatki przyniósł??? No i przykro mi ,ze się pokłóciliście :-(. A jak Twój nastrój dziś???
IKAA powodzenia z szukaniem noclegów . Ja wczoraj obdzwonilam chyba wszystkie domki letniskowe w Krynicy Zdroju i d*** :-( .Tyle ,ze my wlasnie teraz chcielismy od poniedziałku na tydzień jechać. No i mój wyjazd zamieni się na wycieczki jednodniowe buuu.
EMILIAB bardzo dobry pomysł z tą kawą w termosie !! Jestem 'ZA” :-)
DZIULKA ojjj to mamy zupełnie rózne upodobania co do kobiet ;-) , bo ta jest dla mnie absolutnie idealna i mega sexy. Tym skrzepem krwi na policzku mnie rozbawiłaś. Haha

Ale z tą drzemką to faktycznie trochę przerażające, ale musisz mieć przegrzeczną córcię ,ze tak siedziała spokojnie. U nas nie ma szans.
MORIAM super ,ze jesteś. Mam nadzieję ,ze mąż da się namówić na ten Kraków. Szkoda ,ze pracusiasz . Ja mam wolny cały tydzień i chcielismy jechac do Krynicy na cały tydzien ,ale niestety za poźno wzięlismy się za rezerwację i niestety z wyjazdu nici.