hejka laski, ja nie mam jakoś weny przez te upały na kompa.
Sarisa- ja kiedyś w gazecie MiniMini miałam ten film i za 8 zł był z gazetą, teraz jest w MiniMini pradawny ląd, a co jakiś czas te filmy się powtarzają i czekam, bo nam się porysowała ta płyta a film jest fajny.
Agusinka- my mamy tego Elmo i poszedł w odstawkę, Arek woli Georga i Gwiazdkę Lury, chociaż Elmo też lubi i Pana Gapę ale jakoś mastka go nie urzekła, Olka ją miętoliła z rok i teraz ma misia.
Sheeney- uroczy jest i taki malutki słodziak.
Makuc- może ja wezmę korki u ciebie z niemca, bo mi by się przydała jakaś pomoc w nauce.
Baśka- nie zazdroszczę mam to samo duszności i nawet leki nie działają, nabrałam się wszystkiego co miałam i łaziłam jak naćpana a duszności jak były tak są.
Ida- i jak spotkanie, przyjechał tak oczekiwany gość. Matury już się skończyły ustne, czy jeszcze przed tobą, raczej przed twoimi laskami.
Kania- zdrówka dla Oliwcii a co do nogi to spuchła jak balon, boli i nie mogę biegać, ale tam miałam żylaka i tak się ciężko goi.
Elonka- powodzenia w szukaniu auta, mój M też szuka i chyba już z dwa tygodnie przegląda strony i wydzwania.