Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak mu powiedział że samochód ma wszystkie części nowe bo niedawno wymienialiśmy rozrząd jakieś tam paski klocki i żeby się ten koleś pocałował tam gdzie światło nie dochodzi bo za taką cenę to może mu same koła sprzedać...bezczelni ludzie...
aż mi szkoda takiego dzieciaczka a taką matkę to bym za cyce na suchej gałęzi powiesiła...aż nie mogę przeboleć...
- tak nam szybko czas uplywał.Wiadomo, w miłym towarzystwie to ani sie obejrzysz
.
. No, ale jeszcze sie zobaczy- jak nie będe sie czuła na siłach, to sobie odpuszczę.Trochę szkoda mi tej pogody, bo potem bedą deszcze i będę siedziała w domu i pluła sobie w brodę, ze nie wykorzystałam
.
.To jest tak, ze , niestety, za bardzo kontaktu z "mówionym" nie mam...Pisany i owszem, choićby z jakichs gazet lokalnych, dostarczanych co tydzien do domu itp.A tak....wszyscy tu po angielsku mówią, więc może być cieżko....A M. mi wczoraj przypomniał jedna anegdotkę:w tv był reportaż o jakims Polaku, co to siedział tu w Danii 30 lat i ni w ząb jezyka sie nie nauczyl.No i ten reporter pyta go:" ale jak to?30 lat i nie nauczył sie pan języka?Nie wstyd czasem panu?" A facet na to "Już wolę sie wstydzić"

. Tak czy inaczej pewnie z czasem ogarne sie tu na tyle, ze pójde do szkoly językowej.
, przyjaźni i sympatyczni,praca na razie tez jest, jest gdzie mieszkac, więc póki co perspektywy są dobre,a co bedzie, to zobaczymy.
:-):-).